Bu konu Drolyn tarafından düzenlendi(2013-05-01 03:32, 10 yıl önce)
hayır değildir,spearlı bir warrioru kesmenin tek yolu odur zaten.
Bu anket neye göre kime göre ?
bu yıllardır olan bişey innox mevzuu gayet normal ama o puremage robeları yokmu serveralra giriyosun serverın%90ı puremage pvp turnuvalarına bakıosun puremaageler 1. neden? hem sen otu boku yemiyecen hemde 117 armorun olacak? warriorda var 120 armor şakamısın nerden çıktı bu robelar nerde o parça parça ayrılan earth fire ice robelar hepsini sokarsan tek robea armorada abanırsan bi anlamı kalmıyor oyunun
Xantier : Bu anket neye göre kime göre ?

Türkiye Sphere Serverları :D:D:D
Novice
-14.8
peki,
Eğer bu olay bug değilse.Neden değil ?
valla temiz konuşmuşsunda mage pvpside bu oyunun en aksiyon bölümü zaten, şu var bi robe olur mesela bi monsterdan zor düşen bi robe olarak düşün bunu warrior giydiğinde poison büyüsünü resist eder,böyle bi warriorun yeterli mühimmatı ve tp si varsa ztn kesmesi zor..
Bloody : valla temiz konuşmuşsunda mage pvpside bu oyunun en aksiyon bölümü zaten, şu var bi robe olur mesela bi monsterdan zor düşen bi robe olarak düşün bunu warrior giydiğinde poison büyüsünü resist eder,böyle bi warriorun yeterli mühimmatı ve tp si varsa ztn kesmesi zor..
Hyr bug değildir.Mage'nin warior'a karşı en büyük avantajıdır hatta :) sonradan eklenen bi sistem değil sphere'nin kendi scp'tinde bile böyledir.
Neden bug değil demişsiniz cünki innox yiyorsunuz yane zehirleniosunuz biraz realist düşünürsen zehirlenen bi insanın dikkati dagılır :D
Bug değildir çünkü;

Bu olay spherenin kendi kodlarında bulunmaz. Yani bir açık veya hata değildir ki bug olsun. Kendi yaptığınız kodlamayla bu olayı sunucuya eklersiniz. Bug falan olmaz yani. Oyunda adaletli bir durummudur değilmidir onu tartışırız. Ama kesinlikle bug değildir.

Adaletli bir durumdur bence. Aslında oyundaki dengeyi çok etkilemeyecek olsa bence tüm büyüler silahın şarjını almalı. Ama o zaman da cılkı çıkmış olur. Benim gözlemlediğim kadarıyla, Poison büyüsünün şarjı sıfırlaması dengeler açısından daha iyi. Aksi taktirde p.mage karakterin avantajı kalmıyor.
Expert
34.0001
Mrs.xaRiyla : Neden bug değil demişsiniz cünki innox yiyorsunuz yane zehirleniosunuz biraz realist düşünürsen zehirlenen bi insanın dikkati dagılır :D

Elini kaldırmışsın vurmak üzeresin, o sırada zehirlendin. Aman dikkatim dağıldı vurmayayım mı dersin yani? Benim en anlam veremediğim şeydir şu şarj silinme mevzusu.
@Kell
İşi öyle mantığa dökersen söylediğin çok saçma. Konsantre olmuşsun adama vuruyorsun o sırada bu innox değil inpor bile olsa konsantrasyonun bozulur vuramazsın. Sonuçta büyü yiyorsun. Vuramazsın yani.
Expert
34.0001
Ama bunun belli bir ölçütü yok, sana 1 santim kala büyü yesem ordan elimi geri mi çekicem?
Arkadaşlar bunun yanı sıra gözlemediğim bir olay söyleyim size ,

Relpor atan bir playera şarz aldıysanız vuruşlarınızın 3/1' i bonus olarak geçmektedir. [ Yara,paradarbe vb.]

Bu konuya gelince poison şarz silmessede bir pure mage kendini gösterebilir ama çok zor, şimdi daha doğrusu oynadığım zamanlarda Rel Por büyüsünü çoğu player kullanamazdı ve turnuvalarda bu büyünün kaldırılması kadadar saçma bir olay yoktur bana göre tüm silahlar ve bonuslar warior-warlock için kullanılıyorsa onlar için avantaj ise bir pure mage içinde tüm büyüler kullanılmalıdır diye düşünüyorum.

Poison büyüsü üst üste şarz siliyorsa o düzeltilebilir ama diğer türlü silmesinde hiç bir sakınca görmüyorum. Şahsi görüşümdür...
Expert
34.0001
Hatta salute yapınca critical vuruyo dimi :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.