Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Heheheu arda çok güldüm ama test ettiğimiz şeyleri gelipte yalan yanlış sölücek halim yok ve ara verdiğim halde arda ^^

3 kare olaylarıda o zmn öyle ? Şarz aldıgın sürece vurmadıgın sürece dmg olarak fazla vuruyor ve şarz aldıgın halde adm relpor atıyorsa yanına gidip vurdugun taktirde fazla dmg veya 3/1 oranında bonus vuruyorsun bu oran düşebilirde. Bunları denedik ve sende biliyorsun ki en çok sevdiğim ve kullandığım büyü Relpor ve benden fazla bu büyüyü kullanında oldugunu düşünmüyorum...

Dene ve gör bir gün tekrar girip bakarım mesajına [ haklısın yazacagın mesaja.]
Sphereserver kodlarında zehir işlendiğinde şöyle bir şey oluyor :

switch ( spell )
        {
        case SPELL_Poison:
        case SPELL_Poison_Field:
                StatFlag_Set( STATF_Poisoned );
                UpdateMode();
                break;
.....
       }

Eğer UpdateMode fonksiyonu Skill_Start() gibi komutlar içeriyorsa weapon swing resetlenecektir. Henüz bulamadım ama o şekildeyse kasıtlı olarak koyulmuştur yani bug değildir.
Nimlothda kullandığım 56b releasesi ( hangi ay hatırlamıyorm ). Kasıtlı olarak denedim. Herhangi bir kod olmadan poison büyüsü şarjı silmiyor. Daha sonra kendim bir kod ekleyerek şarjı sildirdim. Ayrıca bu olay playerin sürekli poison atarak kesmesi olayını da engelliyor. Sadece zehirli olmayan playera poison yedirirsen şarjı siliniyor. Ardarda poison yedirmenin bi mantığı kalmıyor. Ve tabii ki olaya mantık ekliyor. Sadece silah şarjı değil karşıdakinin skill işlevini bozması daha mantıklı.

Sphere_spells.scp poison büyüsü altına;

on=@success
if !(<src.act.findid.i_rune_poison>)
	src.act.skill fail
endif
:asik2
Poili değilken zehir yediğinde şarjının silinmesi gerekiyor ama Poiliyken bir daha yediğinde silahın şarjının gitmemesi gerektiği taraftarıyım.
Kesinlikle bir bug değildir (:
Ne varsa gavurda var (:
Mantık demişsinizde, Paralysis yiyince Trapper pouch triggerlamak nası bi mantık dışı hareketse poison büyüsü altına giren kişinin vuruş hakkı silinmesi okadar mantık dışı.Türkiyede Warriorların ezilmediği bi tane server yok malesef.Ice robe fire robe ebesinin nikahı robe, eşitlikten anlamayan 2 3 deli saçması insanların cıkardığı şeyler.Ha tabi kendi serverları istediğini yapsınlar banane ama, oyunu öldürdüler.
Neden kimse warrior oynamıyor artık ?

Bu soruya verilecek cevaplar bu konuyuda içine alır bence..
o zmn anmanide şarj alsın corp por da imporda bence bug warlock mage pvpsinde bunun için herkez wrest oynuyor :)
Zehirli değil iken yiyilen Poison büyüsünün şarj almasından yanayım ama ard ardına atılan(Kişi zaten Poison etkisinde ise) ve hala silahının şarjı gıden playerın şansı kalmıyor...
dogalgaz : hayır değildir,spearlı bir warrioru kesmenin tek yolu odur zaten.

sadece spear değil warriorları kesmenin en rahat yoludur seri poi atıp kaçarak kesmek. ayrıca anket cevabı hayır değildir ne alakası var şarjı almasa nasıl oynanır bilemiyorum.
pm görünürde nekadar üstün olursa olsun warrior ve warlock işini bilirse hazır pakettir
Warrior Kullanımı akıllıca Hareket etmelı de ondan Genıs alan da Mage cok rahat ala bılır.
Tek Bir Örnek vericem Konu 2010 un Konusu Ama hala anketi Durunca dayanamadım dogrusu. Filmlerde Görürüz Klasik bir sahne vardır. o Sahneyi sizin Gözünüzde Canlandırayım ; Bir Silahlı Adam Düşünün Karşısındakini Vurdu Vuracak. Birde Silahlı Adamın Karşısındaki ölmeyi Bekleyen Şahsiyet..
Birden Bir Silah Sesi Gelir Arkadan Ve Silahlı Olan Adam Ölür :D Yani Ne olur Silahlı olan adamın Şarjı Silinir :D tabi İstisnai durumlarda vardır. Etrafa sıkmak gibi onu karıştırmayalım :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.