Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Üzerinde calıstıgım serverımda ılk baslarda cok az lag oluyodu bu git gide artıyodu bugun serverı actıgımda lagdan mause bıle hareket edemıyo zar zor hareket ettırıyorum nedeni ne olabılır aceba clienti sıfırladım olmadı scriptleri cıkardım olmadı mapı sıfırladım olmadı baska ne olabılır aceba? sphereyi acınca sorunsuz hıphızlı sphere acılıyo sphere kapalıyken clienti actıgımda client hıphızlı calısıyo. Ama sphereden sonra clienti calıstırdımı o bicim lag oluyo?????
Bilgisayarin Kaldirmiyor Olabilir !!
256mb ekran kartı 1gb ram intel celeron(r) 2,66 ghz işlemci daha oncesinde hic lag olmuyodu yağ gibi kayıyodu simdi oluyo bu meret
Ekran Kartin Kaldirmiyor Olabilir :)
Yok Ekran Kartı Yeterli Çok Bi Ekran Kartı İstemez Zatende. Anladığım Kadarıyla Sphereyi Açtığında Lag Oluyor Pc'de Onun Dışında Kasma Yok Anlattığın Gibiyse Sphere.ini dosyanı bide save dosyalarını değiştir. olmazsa tekrar yaz.
serverda çok item oldugundan kaynaklanabilir mesela yeni alanlar kuurp bunları staticlemessen hepsi item olarak save dosyasına yuklenıcek buda demek oluyorkı oyunda laglar başlayacak save dosyasının boyutu nedir ??
şimdi başta işlemciyi değiştir one öyle celeron isterse 4gb ramin olsun işlemci celeron olduktan sonra ne olur
yıllardan mazide hiddenworld diye bir shard vardi işlemcim celerondu 2gb ramım vardı
128de ekran kartım vardı gexdiğim yer boş iken kasmıyordu 2 adam gelse 2 inmani atsa ben cakılı kalıyordum ekrana biraz araştırdım biraz bilgi edindim anladımki işlemciden celeron işlemciyi çöpe at git kendine p4 al hatta p4 üde salla intel core 2dou al kendine 2.8 ghz önbelliği çok olsun işlemcinin 4 Mb 6 MB felan işlemcinden kurtarmıyorsun haberin ola
arkadas msnden sordu hallettık problemi
@d3vrim-us
pc işinden anlıyormusun ??
bundan 7 8 sene evvelini düşün bakalım p4 lerden cok celeron işlemciler vardı onlar nie çatır çatır oynuyorlardı ? 128 ekran kartımı vardı adamlar onboard ekran kartı 64 128 ram larla uo oynuyorlardı da adam bu sistemle uo oynayamıyacak pc ile hiç alakası yok sorun spheredeki item çokluğundandır
benimde kasıyordu nedeni şu oldu ;

monitorumu yakmam üzerine yeni güzel bir monitor aldım tabi eski bir bilgisayar ile yetiniyordum ati radeon 9550 ekran kartım vardı.

uo ya girdim herzamanki gibi sunucuda gezinirken farkettim biraz takıla takıla gidiyor lag falan varmı sordum yok deli oldum sonra farkettim ekran kartı monitorun yanında zayıf kaldı çözünürlüğü düşürdüm ancak öyle oynayabildim.şu anda misler gibi HIS HD4850Turbo IceQ4 'üm var. :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.