Başlık amacının dışına çıktığı için kaldırmanızı rica ederim.

US'a bu ciddiyette bir başlık açmak baştan hataydı. Yorumlarınız için teşekkürler.

Bu konu emekkk tarafından düzenlendi(2015-02-25 15:54, 9 yıl önce)
boku çıktı bu işinde .dfgdfgdfgfdgdfg junior scripter :DF
Arkadaşlar bazı yorumlar yapabilirsiniz. Eleştirimi, bunu kaldırabiliriz. Düzeltmeme, başımızın üstünde yeri var. Tebrik mi, teşekkür ederiz ama böyle kendini bilmez yorumları yapmazsanız seviniriz. Elinizde tuttuğunuz ne var ki bu şekilde bir yorum yapmayı kendinize haklı görüyorsunuz diye sorarım ?

Biz bu mesajı eleştiri vs. alacağımızı bilerek attık ama haddini bilene susar veya cevap gerekirse verebiliriz. Şimdi soruyorum sana arkadaşım : Burada gülmüşsün, uslupsuzca dalga geçmişsin ama elinde tutabildiğin ne var. Yaşın genç belki öğrencisin, belki çalışıyorsun bunları bilemem. Biz burada kod yazmayı öğrenmek isteyen arkadaşları aramızda görmek istediğimizi belirtmek istedik. Bizim elimizde yıllardır bu işlerle uğraşmış, kendi işide bu tarz bir iş olan scripterlar var. Eğer kendini geliştirmek isteyen birisi varsa gelip kendini gerçek anlamda geliştirebilir. Sadece Ultima Online için değil, normal işlerde de yardımcı olacak bilgiler kazanabilir.

Neyse uzun lafın kısası. Herkes haddini bilsin. Dediğim gibi böyle uslupsuz yorumlar atmak yerine doğru düzgün eleştiri yazarsanız sizlere öyle cevap veririm.

İyi günler.
abicim junior scripter nedir ya? kendinize gelin ne içip yiyorsunuz gözünüzü seveyim. kendi kendinize dalga geçirtiyorsunuz zorla.
İşi öğrenmek isteyen kişiye kendi aramızda verdiğimiz isim. Sonuçta şu anda iki tane scripti alıp editleyerek buglı bir şekilde etrafa salan bir çok kişi kendine scripter diyor. Bizde bu işe merak salmış ve canlı sahada bu işi gerçekten iyi bilen kişilerden öğrenmek isteyen kişiler arıyoruz ve bu kişiye Junior Scripter dedik. Zaman geçince Scripter olur ve o şekilde sesleniriz.

Yorumunuz için teşekkür ederiz.
Support scripter diye denebilir aslında...

Bence güzel bir proje hem yeni nesil'e bu oyunu tanıtmış hemde kendini geliştirmek isteyene bi fırsat sunmuş gibi...
Kusura bakmayın ama sizde hata var ! Bir başlık espiri içeriyor ise bu durumda yapılacak bir şey yok, kendini tutamayan insanlar olacaktır. yaştab bahsediyorsunuz ama yaşınıza göre davranmayan sizsiniz !

Başka bir şey koysaydiniz başlık ismini çok mu zordu ? junior dedin mi bir smiley girer işin içine birde kendinizi haklı çıkartmaya çalışıyorsunuz adam gümüş ayrıca küfür etmemiş ki.
Bu ne şimdi doğru söyleyeni dokuz köyden lovarlar meselesimi ?
Sadece gülseydi bir şey söylemezdim zaten. Ama başında kullandığı söz doğru değil.

Ha birde bilginiz yoksa konuşmayalım pek. Junior Scripter diye iş alanı vardır.

Öncelikle :

junior: s. 1. yaşça küçük. 2. kıdemce aşağı, ast. 3. iki kişiden küçük olanı. 4. b.h. küçük (Babasıyla aynı adı taşıyan kimsenin adına eklenir.). 5. spor genç. i. 1. yaşça küçük kimse. 2. mevki veya kıdemce küçük olan kimse. 3. lise veya üniversitede sondan bir önceki sınıf öğrencisi.

Daha sonra :

https://www.google.com.tr/#q=junior+scripter

Neden Türkçe yazmadınız o zaman diyen çıkar birazdan onada söyleyeceğim şey türkçe ismi hoş gözükmüyor.

Eğer bilmiyorsak lütfen konuda gereksiz laf kalabalığı yapmayalım. Biz burada ne kimseye hakaret ettik, ne kötü söz söyledik.
:) maçası yiyen, bilgisine güvenen başvurusunu yapsın, owner hesabını ben bizzat kendi ellerimle açacağım.

başvuran kişiylede en kısa zamanda yüzyüze görüşüp alacağı ücret konusunda bilgilendirme yapacağım.

varsa içinizde yazı yazmaktan öteye gidebilecek kadar bilgili bir babayiğit, skype adresim gokkux. beni ekleyip referanslarınız, konu hakkındaki bilginiz ve beceriniz ile ilgili bilgilendiriniz..
@bellow
ya turksun sen oraya junior yazarsan bu durum siradan karsilanmaz kardesim gunluk yasaminda junior kelimesini duyunca gulmuyor musun sen uo da junior scripter bide link koymus.

@Gokku
tehtid ! Referansım imzamda. parana ihtiyacım yok güzel bir şey yapiyorsunuz alacağınız kişinin hakkını da vereceksiniz bu guzel bir sey sizinle tartismamin sebebi adam sadece guldu veya boku cikti dedi diye boyle tepki vermenize gerek yok tinlamayin bu tur durumlarda o kadar onemli bir sey degil.

Ayrica maça si yiyen cok anlamsiz ayni zamanda ilk postunuzda kendini gelistirmek isteyen diye basliyor konusmalariniz..
bu kadar laf o kelimeyse düzelteyim kapatın konuyu. junior nedir yahu ? böyle bir konu açarsanız güleriz tabi ki. nasıl güleceğime kimse karışamaz. burada herhangi bir şahısa hakaret veya küfür etmedim etmemde , biraz toparlanın kendinize gelin lütfen efenim

ekleme : araya yaş muhabbeti felan da girmiş. yaşa bu kadar önem veriyorsanız neden 30 yaş değilde 20 yaş üzeri arıyorsunuz. komik olmayın lütfen. siz kendi kendinizi kaşindirdiniz bende kaşıdım.
Expert
34.0001
junior scripter doğru laf, hiç mi iş hayatında bulunmadınız yada en azından kariyernet vs. sitelere girip bakmadınız yahu. junior stajerin bir üstü gibi rütbedir yani.

bana da konu komik geldi de, junior hehehe sığlığında bir komiklik değil. 2015 yılında unutulmuş bir oyunun kıçı kırık emülatörüne script yazmayı bu kadar önemsiyor olmanız komik geldi. bir de maçası yiyen falan diyip iyice işi abartmak hepten komik olmuş. ama junior hehehe sığlığında bir komiklik değil.

junior hehehe sığlındaki mizah kalitesine sahip arkadaşları ben olsam görmezden gelirdim açıkcası. gerçek hayatta junior diyince gülen varmış la, nasıl bi mizah yoksunluğu :-)
Çok ağır laflar söyledin olmaz ki böyle. Neden görmezden gelmedin bizi , laflar falan çarpıtıyorsun üstat yakışmadı senin gibi egoist karaktersiz birine. Açık sözlü , ol kendin ol. kasma fazla önemsemediğin oyun için burada kıçını açmadığın kaldı. Burada harcadığın zamanı biraz kendine ayır, gelişim gösterebilirsin böylece. ayrıca biraz mantıklı konuş lütfen konuşmak için konuşma.
Expert
34.0001
ilk iki satır mantıklı konuşma, devamı kişisel yorum. senin gibi burada çırpınmıyorum, biri hakkında eleştiri yapıyorsam altı dolu şekilde yapıyorum. ne için kıçımı açmadığım kalmış pek hatırlamıyorum ama, bu tarz havada kalan iddialar geliyor zaman zaman. kanıt? deyince ık pık. ama beni takip etmeniz güzel bişey tabi. takip etmeye devam edin. Ayrıca hayatında tanımadığın birinin egoist ve karaktersiz olduğunu sadece takip ettiğin yazılarından anlayabiliyorsan tebrikler, ama bence kavramların anlamlarını bilmeden konuşuyor gibisin. kibirli desen anlarım, karaktersizlik de görüş meselesidir. beni tanımadan ne egoistliğimi görebilirsin ki lan hahahhaha.

JUNIOR HEHEHHE



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.