gerçekten çok dolu konuşuyorsun kellcim , şu yazını okurken kaybettiğim vakte üzülüyorum açıkçası. ayrıca seni özel olarak takibe aldım , iletilerini falan okuyorum her gün. bir insanin egoist olduğunu anlamak için illaki tanımak gerekmiyor canım benim. benim mizahim bu durumda gel 2 takla falan at eğlenelim , bundan daha eğlenceli olacağı garanti neyse işin lafı boş bir oyun için , boş biri için daha fazla vakit ayıramam.
@kell
2015 yılında junior kelimesi eskimiş bir oyun ve kıçı kırık bir emulator icin kullanılmaz haklisin bizde bunu anlatmaya calisiyorduk... biz biliyoruz.neyin ne oldugunu sadece bu duruma komik gittiginide belirtmek gerek...
Ayrica direkt olarak agizdan kisiye junior soylendigi zaman sebebsiz yere gulunmez ortada uo gibi bir sey icin kullanilmissa gulunur.
Belki bir çogumuz burada iş hayatında bulunmadı ama forum nedir çok iyi biliyoruz sen bilmiyorsan araştır tıpkı junior'u arastırdırdığınız gibi. Usta başı yazma yardımcı scripter aranıyor de.
hepimiz marangozcuymuşuz marangozculugun neyi var senin babanın meslegı ne ?
Junior bu oyunda kullanılabilecek bir kelime değildir 2 kere 2 dört bir gaf yaptınız üstünde durmayın bari evet biraz abartmış olabiliriz demesini bilin Cok zor bişi değil merak etmeyin alçalmazsınız.
O postunuda düzenle 28 yaşındaki bir çocuğa yakışmıyor :-)
Sende çok boş bir insan çıktın canım ! Yaşının gerçekten'de 28 olduğuna şüpheliyim çünkü 28 yaşındaki bir adamın söylemleri olamaz bunlar eğer gerçekten öyle ise beyinde problem olduğunu düşünerek bir an önce doktora gitmeni önerebilirim sadece .. Sana bu konuda başka türlü yardımcı olamam hatta kimse yardımcı olamaz....
Adama "O postunuda düzenle 28 yaşındaki bir çocuğa yakışmıyor :-) " dedim adam gitti gafa takıldı iyi mi !
Abızırttt komediden ibaretsin sayın junior senior member. ^^
32 Angara Memleket Antalya Ekmek
, Türkiye 5.79 76
3
Du du ben Junior olacağım. Ama kötü kötü esprile yapmayacaksınız. Ayak işlerine sürmeyeceksiniz. Sonra a-kent kartına aylık 70 lira yüklersiniz. Yeme içme sı neyse sizden.
Ultima Online için junior kelimesini kullandın ve bizde buna güldük diye cahil mi olduk yani olay bu mu senin gözünde o kadar açıklama yaptık sen hala anlamadıysan en büyük cahil sensin benim gözümde.
Konuştukça batıyorsun gözümde bitten farkın yok sadece kafa kaşıtıyorsun hepsi bu başka bir özelliğin yok ! ne halin varsa gör.
Işte senin kapasiten bu kadar ben sana ingilizce kelime kullandığın için mi yazdım bu kadar şeyi? Bak tekrarlıyorum böyle bir durum için komik kaçtı benim attığım postları iyi oku siz boş konusmadiginiz sürece ben sizin onurunuzu gururunuzu zedeleyecek bir şey söylemedim !
referansıma saygısızlık mış peh.
Kellin yapmış olduğu yorumada yanlış demedim kellden sonra yazdığım postuda iyi oku.
Sana türkçe de ogretmeye kalkmadim odun odun ! Yine söylüyorum odun yazdiklarimi iyi oku hepsi onunde anlamaya çalış sadece oku. Hakaretlerin aldı başını gidiyor dikkat et !!
ya türksün oraya junior yazarsan bu durum hoş karşılanmaz dememdeki amaç junior kelimesinin anlamı bir türk için komik anlamına gelir demem sen ne anladın allah bilir bunda kötü bir şey yok.
Gokkununda dediklerinide alıntı yapsaydın madem bu onun yazdıklarina hitaben yazılmış bir şey bundada ters bir durum yok.
@superadmin
Yazdıklarına bakarmasın ya bi anamıza sövmediği kaldı bu durumun sadece bir an için gülünç olduğunu söyledim. Demediği kalmadı ayrıca buraya bir başlık açılınca yazma hakkınıda gorebiliyorum kendimde bende buranın bir üyesiyim bana bu hakkı tanıdılar ! Topic acılınca en alt kısmında cevap gönder kısmı acık yorumumu yapabilirim yazmayın deseler bile buna kimse karışamaz Kendine gelsin gerçekten ne dediğini bilmiyor algılama sorunu var @bellow konuyu kapatalım dedi Özür diledimesinide bildim ama bu kendini bilmez şaşırmış.30 yaşında adam ya bize nasihat vereceği yerde yanlışlarımızı düzelteceği durumlarda yaptıklarına bakar mısın büyüklük bana laf soyledi diye bir lafta ben söylemeliyim demek değildir büyüklük bir yanlış var ise ortada onu duzeltmektir.
simdi ben bunları söyledim diye yazacağı cevap ta şu olacak çocuk mu avutalım burada ! Helal olsun ya gerçekten helal olsun diyecek bir şey bulamıyorum Tamam arkadaşlar biraz fazla ciddiyet göstermiş olabiliriz demiyorlar sanki biz junior yaşaklı kelime dedik günlük yaşamında junior kelimesi ile hiç mi espirituel bir an yaşamadın be adam ordan cağrımşım yapsin bari artık ya diyecek kelime bulamıyorum.