Arkadaşlar merhabalar.
Uzun bir süredir forumda bulunamadığımdan dolayı herkesi selamlıyorum tanıdık tanımadık :)
Biraz vakit geçirip uğraşı olsun amaçlı tekrardan Ultima Online Classic Client indirdim ve kurdum. Sphere üzerinde crypt ettim istemci sürümümü fakat Classic Client üzerinde açtığım zaman sunucuyu çantam gözükmüyor,Britania şehrinin etrafında kar tarzı şeyler görüyorum.Karakterim kel ve kıyafetsiz gözüküyor.. UO nun içerisinde olan ikinci client_tc ile girdiğimde her şey normal status bar yok gözüküyor. Bunları forum içerisinde araştırdım fakat çoğu kişi 2.0.3 ile ilgilendiği için kendime özgü yanıtlar bulamadım. Şu an Mondain's Legacy sürümünden kurup denedim bu sürümü mü kullansam 4x ile yoksa Classic mi kullansam 7x ile kafamda biraz karışık. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
6x client kullanmanı tavsiye edecegim.Ama sürüm blmiyorum cünki ya 203 yada 6x client kullanılıyor ve evet haklısn 6x editleme hakkında ne bir döküman nede bir konu yok.
Tiledata.mul bununla https://www.dosya.tc/server20/yYPpZQ/tiledata.rar.html degistir cantan geri gelir ama kar icin birsey diyemem malum Noel yaklasti:)
Çok teşekkürler Freeman sayende sorunumu düzeltmiş bulunmaktayım. Fakat ayrıyetten sormak istediğim neden böyle bir şey yaşadığımız ? EA Games in son tiledatasında neden böyle bir problem ile karşılaştığımız ?
Bööğğ =)

Yetişemiyolar kanka :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.