2001 senesinden beri nebulada oynuyorum.

Son 1 aydan beri client update geldikten sonra cure içerken donuyorum , dungeon gezerken donuyorum , pvp esnasında donuyorum.

İşlemcim ve ramim , ekran kartım standartların çok üzerinde.

Bu sorunu olan arkadaşlarım yüksek ama bu sorunu yaşamayanlarda varmış.

Acaba servis pack tarzında programlar yüklenmesi ile bu sorun çözülür mü ?

Ya da ben neden donuyorum ?
Patch'lerle alakalı bir şey olduğunu zannetmiyorum, ama belki ultimanızın içinde bir eksik dosya vs. Varsa bundan kaynaklana bilir veyahut sorun daha geniş çaplı ise, Bilgisyarınızda sağlam bir virüs veya aşırı bilgisayarı zorlıyacak bir şey varsa eyer bunlardan kaynaklanıyor olabilir. İlk önce bir ultimayı silip yüklenemizi daha sorun devam ederse format atmanızı öneririm.
Silindi
Novice
10.8
96 yilina ait bir oyun sence nekadar ozellikte bir makina yada baglanti istiyebilir ki ? : )) Onunla kesinlikle alakasi yok Pentium 166 da olsa bu oyun calisir.Ancak bu sorunu yasamayanlardan ziyade yasayan kisiler varmi ? Var ise sorun suradan kaynaklaniyor.Ekrandaki kare icerisinde fazla yogunluk olustugundan bu tur bir problem ile karsi karsiya kalirsin..Bu ne serverin hatasi nede senin ..Ultimaonline scpsel bazda uonun bukadar ilerliyecegini dusunmuyordu , simdi ise o alanda fazla yapilanma oldugundan bu donma gerceklesebilir hatta clientini gocurur.. Bu bir ihtimal sadece.. Bir cok ihtimal bulunabilir bir sorun .Bence sen bunu oyun staffinda yetkililere sorarak ogrenebilirsin.Egerki onlar sorun yok diyor ise donma suresini bana belirtirsen veya biraz daha acik anlatirsan yardimci olabilirim.
Şimdi ben mondaince legency sürümünü kullanıyorum ve n..... staff 1 ay evvel plugin.ıni dosyasını değiştirdi.Amaç ise speed ve multiyi engellemek idi.

Plugin.ıni değişti ve ben donmaya başladım.

Staff ise sphere versiyonunda cure içerken ve mass dispel atarken packlerde sorun olduğunu söylüyor.

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2009-07-13 15:24, 14 yıl önce)
ARKADASIM SORUN YHA SNEİN UO KLASÖRÜNÜN İÇİNDE YADA SERWERDAN CONNECTÖR YADA CLİENTTEN KAYNAKLANIYOR BASKA Bİ AÇIKLAMASI YOK BELKİ CHARINDAN DA OLABİLİR DEİDN GİBİ PC ÜST DÜZEYDEYSE BUNLARDNA BRİ YENİC HAR AÇIP DENEMENİ TAVSİYE EDERİM
Silindi
Members
-3
Char ile alakasi olamaz bu konunun .. Cunku boyle bir sorun sadece kendinde varsa bu olasilik 0 dir.. ancak soyle olabilir butun player da boyle bir sorun varsa dedigin gibi sonuc cikabilir. Cunku remote icindeki Acc dosyasinin tamamini etkiler. Ama sadece sorun arkadas da ise bir cok olasilik olabilir.
Konuyu n..... forumlarında paylaşsanız daha hızlı yanıt alırsınız.

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2009-07-14 09:33, 14 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.