ArkadaşLar Deneyimli Staff İsteyenn Benimle İrtabata geçebilirr Msn Adress:: [email protected]
Referanslar : Uokings -- 5 Ay
Slayertr -- 1 yıl
Amentes : 1.5 ay

Serverların hepsinden Gruplaşma olduğu için ayrıldımm. Amentesde Gmler Çok Edit Yapıolardı Uokings Kapanıp duruodu Sağlam Bir Serverda Görev yapmak Tercihimdirr.
29 KAsım 1987 Doğumlu İstanbulda ikamet etmekteyim genellikle 10 saat Online süremm
O yaşa gelmişin 10 saat uoyla uıgrascagına git işe gir.
DC-Game : O yaşa gelmişin 10 saat uoyla uıgrascagına git işe gir.

Kardeşim Ultima online bir tutkudur. Bazı insanlar bu işi ticarete döktü biz onları tek tek ayıklıyoruz her insanın zeevki farklı bence bu tür yorumlarr yapmaa
Bak kardeşim Dc-Game arkadaşımızda çok haksız değil ben birşey diyemem sana oynayabilirsin tabiki fakat 10 saat onlineyim diyorsunuz, bu sürede bir işe girmesenizde çalışmasanızda size birşeyler katacak geliştiricek ileri bir seviyeye taşıyacak birşeylerle uğraşın, stafflık playerlerle uğraşmak emin olun size birşey kazandırmaz. [ÖNERİ]
Bu konuları konuşmak bizlere düşmez konudan sapmayalım..İnsallah istediğin bir yerde görev alırsın...
neyse düşüncelerinis için yinede tşekkür ederimm
Herkezin zevki ayrıdır bence.
:asik2
aynen katılıyorummm
hastalık.
iyi de deneyimli denmezki o kdr görev süresine 4-5 yıl olsa neyse
Bol şans...
Death_Rider : iyi de deneyimli denmezki o kdr görev süresine 4-5 yıl olsa neyse

Kimi zaman kaç yıl oynadığı değilde hangi serverda görev yaptığı önemlidir.Abuk sabuk serverlarda 10 yıl staff olsanmı daha iyi yoksa nebula'da 2 ay mı :)
Orası öle server kaliteside önemlii fakat ben uoyu ilk çıktığından beri oynuyorumm deneyimm var yanii
Staff'lik kavramini sadece günde 10 saat girmekle kiyaslamamalisiniz , bir isle veya ögrencilik hayatinizi sürdürürken bos kalan zamanlarinizda degerlendirmelisiniz.Deneyim konusunda ise 10 yilda oynasaniz Ultima Online 'a yenide baslasaniz aldiginiz bilgi ve cevreden edindiginiz tecrübelerde en önemli etkendir.
Umarim istediginiz bir sunucuda görev alirisiniz ancak bu sekilde kendinizi referans yerine , personel arayan kisi veya kisilerin duyurularina, öz gecmisinizi yollarsaniz daha yararli olacagi kanisindayim.
Oncelikle konuyu acan arkadasi tanimiyorum ve kendisine yonelik herhangi bir elestiri degil bunu basta belirteyim...
Ismarlama Staff'lik konusunda bazi arkadaslarimizin ogrenmesi gereken daha cok sey var yok su server'da bu kadar gorev aldim yok otekinde su kadar hizmet verdim!.. Bir serverda gorev alabilmek icin bence kisi ne kendini ismarlamali ne'de bir server Staff siparisi vermeli diyeceksinizki nerden cikti simdi.. Egerki biri bir serverda gorev almak istiyorsa, arayis icerisinde oldugunu anlariz bu arayis icerisine girmesindeki sebep cok onemli neden illaki bir serverda gorev almak istiyor? bi kere buna aciklik getirmek lazim ayni sekilde bir server neden staff ismarlar bunu da anlamis degilim bir server altyapisi hazir bir sekilde yayin hayatina baslar yetkili kadrosunda eksilme oldugunda illaki kendi guvenebilecegi birkac yedeg mevcuttur olmazsa bile kendi guvendigi daha dogrusu guven verdigine inandigi birkac player arasindan pekala secebilir... Gelelim Is arayan Staff adayi arkadaslarimiza Staff'lik kavrami kendileri icin ne anlama geliyor bunu biliyorlarmi? Zaten bilen biri bu sekilde bir arayis icerisine girmez bazi arkadaslar heveslerini bastirmak icin bu tur yollara basvururlar.. Benim iLLegaL2121 arkadasimiza bir onerim var cok hevesli isen indir hemen bir emulator kur serverini zevkini alana kadar item bas diledigin kadar yaratik kes hem ogrenmis olursun bilmediklerin varsa!..



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.