Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Eski ve bu oyunu bırakmış bir ultima sever olarak bu oyunun neden bu noktaya geldiği konusunu bu başlık altında tartışmaya sunmak ve bu durumu düzeltmek için çözüm aramak adına açıyorum.

Öncelikle herkesin yakındığı ortak nokta player versus player,kısaca pvp dediğiniz sunucu türlerinin büyük etkisi olduğudur.Peki sizce neden bu tür sunucular galip gelip bizim zevkle oynadığımız,yıllarca geliştirip,öldüğü zaman üzüldüğümüz karakterlerimizin olduğu sunucuların önüne geçiyor?

Sormanızı istediğim bir sorudur ;
sizce bu platformun ultima online'a faydası mı var zararı mı? Amacım bu oluşuma saldırmak değildir.Sadece böyle bir platformdan neden destekleyici bir savunma gelmiyor,neden gün geçtikçe batışı izleniyor.Diyorsunuz ki pvp sunucuları bu oyunu bitirdi,yakınıyorsunuz,çoğunuz sunucu açıp kısa sürede kepenkleri indiriyor ama burada gelip sizi bitiren ve yakındığınız sunucuların gelişmesine yardımcı oluyorsunuz...Bırakınız kendileri yapsınlar,bırakınız yapamayıp kapatsınlar,siz bilgilerinizi bu oyunun yararına kullanın.

Yıllardır bekliyorum ultima-strike bir ekip kurup tüm karakterli ultima oyuncularını bir çatı altında toplasın...

Uzun lafın kısası script paylaşımı yapıyor,döküman paylaşımı yapıyor olabilirsiniz ancak bunların hepsi her geçen gün bu güzel oyunu dibe çekiyor,zaten bu işi kurtaracak olanların burada yardım almaya da ihtiyacı yok.

Bekliyoruz,umuyoruz,gözlerimiz arıyor...
Bu topicler bir çok platformda bir çok kez açıldı ve konuşuldu artık yorum yapmak anlamsız.;-)
Novice
-0.500001
Aynen Katılıorum Turkiyenin En ii Scpterleri World Builderleri Burda ama Hareket Yok

Hareket Olrsa Turkiyenin En ii Rp Yada Pp Serverı Olr
Nowanka : Aynen Katılıorum Turkiyenin En ii Scpterleri World Builderleri Burda ama Hareket Yok

Hareket Olrsa Turkiyenin En ii Rp Yada Pp Serverı Olr


Olsun arkadaş düşündüklerimize tercüman olmuş bu sitenin faydaları var ama zararlarıda bi okadar fazla her gelen hazır istiyor burda 2 3 şey öğrenerek direk server açıyor ha bunların sorumlusu bu sitenin sahipleri yada yardım edenler değil bu işin ne kadar basit bişey oldugunu gösteriyor ultima-strike in butun iyi staffları toplansa açsa bi server yine ne olucakki yine 200 kişi varsa 50 playeri illa bişey bulup yapıcak bişeyler servera karalamalar olsun küfürler olsun sonuç olarak bu işi yapıcak olan kişi ciddi boş vakti çok olan artık belirli bi noktaya gelmiş kişilerin açması daha mantklı ve bütün serverlardan farklıbişey olucakki tutulsun britain bankayı değiştirmekle olmuyor yani : )

Sakın böyle daha önce bu topic açıldı gibisinden msj atmayın bunlar bu sitenin konuşulması gereken 1. konusudur. !
Bu konuya her zaman katılmışımdır.

Senelerdir devam eden bir platform.Artık gerçekten sağlam bir sunucuya adım atma zamanı geldi.Lucre eskiden açıkladı belki açılmayacak diye ama her zaman açılması taraftarıyım..
rp shardlar kapandımı playerin çook daha büyük emeği gitmiormu player bundan bıkmış durumda o yüzden pvp lere başvuruluyor Sorun Serverlerin Mütemadıyen olmaması Dır !!!
ayrıca rp den zevk aldıı haldke pvp ye gitmek zorudna olanlarda var. Rp lere mini questler ekleseler kasana koalylık yapsa çok super olur. Belli bi süre zarfında belli bi eşya yapınca adamın sana 30.0 skil gain vermesi fln olsa gusel olur cunku TR de insanlar kasmaktan bıktı :D
İşte warriolrardanda bi yaratıın eşyasından vericen aynı şekilde yuksek gain verme gibi oalblr Ama Taming zr olur oda aşırı zor deil ondada 1 quest olur belli sürede hayvan tameleme fln boyle şeyler ekleneblr. Ama direkt de 100 letme kötü oulyo. Ama o da gusel bişey tutulur
Ama britti minoc ta fln insanların skil kastıını gormesi gusel bi dduygu ya :D
Bence Ultimayı öldüren pvp serverları değil ultimayı öldüren ph dir bana göre herşey kolay kasıyorsun dummylere vurup combat kasıyorsun hoop 2 saat içinde action char hazır sonra 2 3 npc kesiyorsun direk +12 +15 itemler hop direk bi ev tuzak ne güzel dünya bunun yerine ph olmasa skiller zor kasılsa herkes ilk craft kasıp azcıkta olsa item yapıp satmaya çalışması ticaret olması düşük itemlerle yetinmeyi bilmesi craftı ile item yapıp satılmasını beklemesi combatıda uzun sürede kasıp yavaş yavaş kastıgı skilli benim seyip kendisini geliştirmesi (Ph siz serverda ör. sw kasıp silip mf kasmak biraz cesaret ister :) ) oyunun sırf adam kesip tuzak kurup 2 3 item alıp pazarda gezmenin dışında oyunda devamlılığını sağlamak isim edinmek ne güzel şeyler ama işte ph olunca herşeyi hemen istediğimiz için şu an eski tad eski uo yok herkes owner olup server 50 yi 100 ü gördümü action charı yapıp itemları çıkartıp server benim demek istiyor : ) bence artık birilerinin bişeyler yapma vakti geldi başkalarının reklamı durması yerine burda kendisinin reklamı olması ve kalıcı olması daha güzel olmazmı arkadaşlar :) Saygılarımla...
Bunları geçtim,madem böyle bir planınız yok benden bir tavsiye.Bu oluşum altında olmasa da,yeni bir oluşum ile açılacak sunuculara kalite güvencesi verebilirsiniz,en azından bu yapılmalı.Ne demek istediğimi biraz daha açayım.

Bir ürün Çin'den ithal edilirken bazı standartlar vardır,sağlığa uygunluk,kalite gibi.Bu standartlara uygun olmayan ürünler gümrüklerden geçemez.Açılacak olan sunucular deneyimli teknik bir heyet tarafından incelenir ve oluşturacağınız isim altında (iso 9001 örnek) onay verilir,en azından bir sunucuya başlayıp başlamamamız konusunda bizlere yardımcı olabilirsiniz.

Açılan sunucuların footer kısımlarına da küçük bir resim ile onay belirtilir.İsminiz de yaygınlaştığı zaman göreceksiniz ki onayınız olmayan sunucular zorlanacaklar...Hepsi fikir ve onlarcası üretilebilir ancak uygulamak önemli olanı.Uygulayacak kişiler lütfen yorumlayınız.
Piaget doğru söylemişsin ama bunca sene okadar server açıldı staff kadrosu iyi diye girdik ama hepsi kapandı onay verilse bile yarın öbürgün ne olcağı belli olmuyorki saçma bi sebepten kapanıyor.
herkesin işi gücü var birazda bunu düşünün
Bu oyunun yok olmaya yüz tutmasının nedeni,
1997 de Ultima'nın çıkmış olması ve hikayesinin bilinmemesine rağmen oynanıp oynanıp sıkılınmaya başlanmasıdır,
Örneğin WoW yepyeni bir oyun adamlar daha 3 yıl olmadan Wrath of Lichking'i çıkardı.
Ama Ultima yıllardır iki boyutlu bir oyun,
Bir ara dört boyutlu bir oyun çıkarsa mesela bu sefer de "wow niye böyle oldu?" şeklinde cevaplar arayabilirsiniz...
Şayet dikkatinizi birşeye çekerim;
Kimse niye OSI dekiler çok nadir şikayetçi oluyor, o da yer sorunundan dolayı,
WoW'da ise 3 yıl içinde oyuna katılan metrekareyi ölçseniz...OHOOO...
Yani zaten WOW'da ev yapmak vs... yok,
Ona rağmen yeni yerler yeni yaratıklar , yeni maceralara yelken açmalı şeklinde düşünülüyor.
Yani bir de tabii ki free shardları örnek almamamız gerek,
Mesela WOW'un free shardları kesinlikle UO'dan daha daha rezildir,
Ya bırakın allah aşkına şu uo nerelere geldi uo nelere kaldı uo ne oldu battı uo yan gitti laflarını.

Ya sen zaten eğer bi serverda oynuyorsan o serverın staff larınada güvenmişsin demektir. Git orda oyna sanane elalemin serverının seviyesinden. Küfür mü ediyo al ss i koy foruma attır jaile bidahamı etti attır banı bu kadar uzatmayı şu konuyu üf yeter be sıktınız şu konuyu yılın başından beri diyorsunuz ama kimse suçu kendinde aramıyor.
Novice
-0.500001
Sucu Kendinde Arayınca Spr Scpleri Olan Bi Shard Mı Cıkcak Ortaya?
Ch4cKi3 : Ya bırakın allah aşkına şu uo nerelere geldi uo nelere kaldı uo ne oldu battı uo yan gitti laflarını.

Ya sen zaten eğer bi serverda oynuyorsan o serverın staff larınada güvenmişsin demektir. Git orda oyna sanane elalemin serverının seviyesinden. Küfür mü ediyo al ss i koy foruma attır jaile bidahamı etti attır banı bu kadar uzatmayı şu konuyu üf yeter be sıktınız şu konuyu yılın başından beri diyorsunuz ama kimse suçu kendinde aramıyor.


by YkP scriptleriyle olmuyor arkadaşım bıktım artık ezik ötesi yani ezik bile değil ezik ötesi sunuculardan bıkkınlık geldi.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.