Silindi
Arkadaşlar merhabalar...

Benim şöyle bir sorunum var oyunum hiç akıcı deil uo oynayan her arkadas ilk bakısta uo ekranınında hafif donmalar oldugunu anlar ne hikmetse lag yok ama gerçekten rahatsız edici bir donma oluyo dahili ve harici toplam 1.5 cb ekran kartım var... Ekran kartım Ati Radeon HD 4600 serisi driverim yüklü Windows 7 kullanıyorum... yani lcd ekranımı dahi hepsi yüklü ama anlayamadıgım şu ekrandaki sorun nasıl gidicek. Sitelerden araştırdıgım kadarı ile Atinin performans ayarlarınıda yapmaya çalıştım. (Nekadar dogru yaptım bilemiyorum ) Gerçekten anlayan bi arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun çok sinir bozucu bir durum suanda ekrana kafa atmayı bile düşünüyorum okadar piskopata bagladım... :)))
Ram' veya cpu'dan kaynaklı bir sorunda olabilir. Sadece ekran kartı'na bağlama. Bize biraz örnek ver mesala, Gta4 veya CoD falan oynuyormusun ? onlarda donma vs varmı yoksa sadece Uo'damı oluyor ?
Eğer anladığım gibiyse aynı sorun bende de var.1-2 saniye kitleniyor sonra kendine geliyor.Yalnız Pes oynarken dikkat ettim.Kitlenme olduğunda oyundaki herşey donuyor sadece seyirciler hareket ediyor.Yalnız benim anladığım kadarıyla ekran kartıyla alakası yok gibi.İşlemci yata işletim sisteminden kaynaklanıyor gibi.64 bitlerde böyle sorunlar oldukça çok.
Masaüstünde sağtık - özellikler - ayarlar - renk kalitesini 16bit yap pc'ye res at dene.düzelir
dostum bendede vardı duzeldi navodyy çok sağoll :asik2
Aslında görüntü kalitenizden kısmanıza gerek yok ati chipsetli ekran kartları için CCC nvidia chipsetli ekran kartları için NVCP den 3d ayarlarını performansa çekmeniz sıkıntı ekran kartının tam performans çalışamamasından kaynaklanıyorsa çözülecektir , onun dışında üstte arkadaşında dediği gibi saniyelik donmalar genelde ram veya cpudan kaynaklanabiliyor özellikle yaz havasını hissettiğimiz şu günlerde nem oranın artması ile kasanın içindeki ram slotlarının rutübet yapmasındanda olabilir , bir diğer seçenek ise bilgisayarınızda kötü amaçlı yazılımların barınması olabilir.
Silindi
Members
0
Şimdi denedim 32 bitten 16 bit e çektim ve oldu teşekkürler.
rica ederim.bnde bu sorunu cok uzun zaman cektim format attım vs düzelmedi bunu denediğimde olmuştu :)
benım pc nın uçması lazım yınede bazen takılıyor. delı oluyorum. :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.