Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Dediğiniz gibi okulların tatil olması üzerine birçok sunucu açıldı bunların bir kısmı vize ve finaller itibari ile kapanacaktır büyük ihtimal.
Elpida Inc olarak açıldığında bir Inc dalgası tutturmuştu gerçektende :)
:)Ultima-Strike.Com Ltd. Şti.


lol
Arkadaşlar konu tamamen dağildi.Gereksiz ve tartişma yaraticak postlarin silinmesini rica ediyorum.Ve konu sonuça ulaştiği için kitlenmesini istiyorum.
Eos : Arkadaşlar konu tamamen dağildi.Gereksiz ve tartişma yaraticak postlarin silinmesini rica ediyorum.Ve konu sonuça ulaştiği için kitlenmesini istiyorum.

Herşey istediğimiz gibi olsa. (: Madem konu açılmış bize de yorumlamak düşer diye düşünüyorum...
Konumuz sence bu mu?Başik sahibi , elpida açilcakmi diye sormuş ve gerekli kişiler gerekli cevabi vermiş.Girdiğiniz konulara bakarmısınız.Sunucu daha açilmadi.Açildiktan sonra yorum yaparsiniz.
Bu sıralar moda olduğu için xxx sunucu açılırsa oynarmısınız , kaç player olur vs.. gibi konu açmak. Ben sadece yine bu sunucuda olan birşeyden bahsettim INC '' :) Birde sunucunun şu anda açılmamasını çünkü diğer serverlar tam gaz devam ettiği için player sıkıntısı çekebileceğini söyledim. Herhalde cevabını alan arkadaş benim yazdıklarımı okumaz ama belki olurda sunucudan bir yetkili girer bakarsa okuyabilir. Sen neden bu kadar kastın ben onu anlamadım... (:
Bukadar kastım cünki Elpida'nin yeni yönetiminde bulunucak bir kişiyim.Ve daha sunucu açilmadan serverin kötülenmesini istemiyorum.
Gerekli cevap tarafimdan verilmiştir.U-S Yönetiminden gereksiz postlarin silinmesini ve konunun kapatilmasini istiyorum.Sunucu açilinca bolca yorum yaparsiniz.
Sunucu tutup tutmamasi bizi ilgilendirir , herkezin kalitesi ortada.
Hayırlısı olsun.Kolay gelsin



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.