Novice
12.5
Dark Of Night : https://www.xtremetop100.com/ultima-online abi serverlara bakın sadece bir sunucuda 907 kişi var adamlar atın şeklini bile degiştiriyo ama biz scp olarak hala yerımızde sekıyoz

Eski mi istiyoruz yoksa yeni mi istiyoruz.Bunun kararını veremediğimiz için sunucular bu halde.
Yenilikler Olsun tabi adam donate sistemi yapmış ama serverı etkılemıcek sıstem neneler var mesela çok güzel boyarlar sç boyaları faklı ev görünüş fln filan böle sistemler olsun 5 tl var atıyom sıstemı al ne guzel serverda kalkınır bende destek çıkarım serverımı ama öyle yok vendor al fln filan saçma sapan donate yaparsanız tabiki karşı çıkarlar donate sıstemı dedıgın serverı etkılemıcek
orda yazan 907 player sayısı değil yalnız, o ilk serverda 150 player bile yok ki onlarda multi serbest..
Ben ordakı 907 demıyorum ama 700 kusur vuran server gördüm gecenlerde bir başka forum sitesinden girdim örnek olarak yazdım onu

Santraç sistemini bayıldım ayrıca yenılıklerden kastım bu işte

Artık vakti geldı degişimin

Bu konu Dark Of Night tarafından düzenlendi(2013-03-27 16:57, 11 yıl önce)
Benim 7 sene önce oynadığım sunucu vardi belki duyanlar olmuştur "Sylveria" isminde sunucu bulunmaktaydı 250 200 arasi oyuncusu olan bir sunucuydu hakiki role play sunucusu'idi biz bi skilli 1 gecede 100'lemezdik ben taming'i 100'lemek için 4 Ay aralıksız makina çalıştırdım.

Eski sunucuları soruyorsunuz fakat yarın sabaha böyle bir sunucu açsam şuanki öbür sunucudaki rahatlıklara göre gelipde bir kişi oynamaz burda olsa iyi olursunuz diyorsunuz açıldığı gün kaçınız oynayacak ?

Siz şimdi öbür sunucuları kötülüyorsunuz ama bunlara prim sağlayan sizsiniz karşı çıkmıyorsunuz burda ne kadar kötülesenizde kötüldeğiniz sunucularda en az 1 ay oynamışsınızdır hatta bi kaçınız burda kötülediği halde oynuyordur o sunucuda.

Mademki karşısınız oynamayın prim sağlatmayın.

Piyasadaki sunucularında ismini kirletmeyin boştan yere.



Bu konu !Blues! tarafından düzenlendi(2013-03-28 01:49, 11 yıl önce)
Expert
34.0001
Slyveria çok iyiydi gerçekten, "yenilik" isteyen arkadaşlar sylveria şu an açılsa oynamazlar. o zamanlar gayet çok oyuncu vardı. Fakat manidardır slyverianın kapanma sebebi de editti. Forumlarda para ile karakter satmaya başlamıştı yetkililer, bir tane oyuncu bile kalmamıştı herkes bırakmıştı. Şimdi donate diyoruz bu sisteme :)
Sylveria'da yenilik doluydu ? necromancer sistemi paladin sistemi irk sistemi bu kadar oturmuş stabilize olmuş bir sistem bir sunucu varmıydı ?

Ve bunlara rağmen oyunda herkes eşitti karakteri ne olursa olsun warlock falanda yoktu.
Türkiyede sphere bitti, şuanda en kral sunucular açılsa yine bişey değişmez.
Runuo oynayalım. ;)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.