Merhaba Arkadaşlar;

Görüyorumki günümüz serverları ya da açılan bir çok yeni sunucu gerek sistemleri gerekse renk cümbüşleri ve binekleri ile staff davranışları ile ne eski ultima online tadını ne de FRP tadını yansıtıyor. Bu konu üzerinde uzunca bir süre düşünüp bir karar verdim. Yeni bir server uzun soluklu, FRP tadında, eski ultima online ruhunu arayan veya gerçek ultima online ruhunu merak eden yeni oyuncular için bu işe el atmak istedim.

Konuyu açmaktaki amacım ise bir ekip ihtiyacındandır. Eski ultima online ruhunu yaşatabilecek;

Üniversite öğrencisi ingilizceye ve türkçeye çok iyi hakim FRP ruhunu yaşayan;

Tercihen ankara veya istanbul üniversitelerinden olmak üzere

*In game staff
**Scripter
*World Builder
*Quest Writer
Aranıyor.

İlerleyen zamanlarda kendi şirketime bağlayacağım market sisteminden sonra ücret alabilecek bu işe hakim ekip arkadaşları aranmaktadır.

İletişim için;
Skype: OwnerTitanium

**Ankara Tercih sebebidir (face to face)
İyi forumlar. By OwnerTitanium

Öncelikle Ultima Online ne kadardır oynuyorsunuz ve sizin tecrubeniz nedir bilgi düzeyiniz ne seviyede acılmasını istediginiz sunucunun Frp Tadında istenmesi aksi takdirde Oyunu Market sistemine döküp para kazanacagınız bir hal alması sizin bu konuda bilginizin diger sunucularda kazanılan paraların önüne gecmek mi yoksa en son yazdıgınız.

İlerleyen zamanlarda kendi şirketime bağlayacağım market sisteminden sonra ücret alabilecek bu işe hakim ekip arkadaşları aranmaktadır.


Cümleden sonra Acmak istediginiz sunucunun ne Kadar saglıklı oldugunu görmekteyim. Boş işler.
Onu vergisini ödeyebileceğim bir sunucu olması için söyledim,

Gelelim ultima bilgime Sanane, sylveria zamanından beri bu oyunu oynarım

Market sisteminde satılacak olan eşyalar real eşyalar olacaktır bunuda belirteyim, yani oyuncularımıza hatıra düzeyinde olacak şeyler, ayrıca market sisteminin kurulmasının sebebi ise tamamen vergisini ödemek amaçlı olacaktır (donate değil market). Çünkü sunucuda çalışan scripter quest writer vb. sözleşme ile çalışacaktır.

Son bir hatırlatma daha; sana boş geliyorsa girmezsin olur biter aşçılığa devam :)
1.Konumuz sizin yazınız ve tartışma o yönde olmalı.
2.Sanane,sylveria o dönemlerin sunucuları dahil olmak üzere artık biraz zor yapılabilir ama ekibi bulamazsın.
3.Market sistemi dedigin zaman oyun üzerinde veya farklı hatıralar acısından verilen ürünler bunların hic biri önemli degil sonucta para alıcaksın degilmi.
4.Para üzerine kurulu ultima online bir oyun I play with the money derseniz eger bunu acık acık beyan etmeniz gerekirki kurdugunuz ekip de sizi ileri zamanlarda yarı yolda bırakmasın bu benim görüşüm.

5.Evet aşcıyım ! Meslegimlede gurur duyuyorum pardon arkadaşım ama Meslegin nedir ? cok merak ettim
Yeminli mütercim tercüman
Devam edin belki tercüme edebilirsiniz.
Yemin et bakim :D
Neophyte
26.6001
Neden üniversite öğrencisi tercihiniz
Bu eski tarz uo mantalitesi nedirki.Sphere açar hiç bir ekleme yapmazsn olur sana eski tarz uo ,ama zaten tutmayacağı için açmayın bence çok denendi bu olmadı burada eski uo istiyoruz diyen kişiler 1 hafta sw yi gm yapmak için debelendiği için kaç sunucu kapattık :)
Ghlahn : Neden üniversite öğrencisi tercihiniz

Frp ve quest yazmaya daha meraklı olduklarını düşündüğüm, her alanda yenilikçi fikirlere sahip olduklarına inandığım, ve bölümlerinin ingilizce olması ve hakim olduklarını düşünmemden ötürü böyle bir isteğim var.

@superadministratours; eski tarz uo derken, yanlış anladınız eskiden oynadığımız saçma sapan yarışmalar olmayan herşeyin otomatik olmadığı, her önüne gelenin staff yapılmadığı, berbat renklerin herkesin üstünde dolaşmadığı, seviyeli, madenin field büyülerle kapatılabildiği, pk ların gerçekten oynamayı bilen kişiler olduğu adım başı evlerin kurulmadığı eline bi +15 alıp valorite set giyip actiona çıkan insanların olmadığı, craft kelimesinin anlamını bilen, sadece büyücü, şovalye, okçuların, büyücüyle şovalyeyi birbirine karıştırmayan vizyonu geniş yetkililerin olduğu, itemların kolay bulunmadığı gerçekten zorlanılacağı sistemlerden çıktığı, ırkların olduğu, Orta dünya ya saygı duyulan, Lord british ve Lord Blackthorne, vesper savaşlarının cove actionlarının el üstünde tutulduğu bir server dan bahsediyorum :)

Bu konu OwnerTitanium tarafından düzenlendi(2013-10-24 21:48, 10 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.