Baska bir konuda da bir mesajım vardı bu konu ile ilgili ama genede toplu bir fikir almak istedim.

Bildiginiz gibi artik serverlerin temelinde dummy center, Gm Apul, İncik Robe,Süper Kalkan , Aptal yüzük , ateşli robe gibi sistemler var.

Ben bu oyunu ögrendigimde Jhelomda skill kasardik seviye büyüleri ile mage kasardik.

Simdi düşünüyorumad bu kadar ph lı server filan varken ve bu yeni nesil bunlara alısmısken en azindan eski playerlar icin kaliteli bir ortam olusturalamazmi ?

Bir seyler karaliyorum bakalım.Seviye büyüsü ile mage kasildiğı , craftların tailor tinker itemlerini rahatca sattığı filan , sizce bu sekilde bir seyler yapmak bosa zaman kaybımı olur yoksa 5 10 kiside olsak eski playerlar ile vakit gecirmeye değermi ?

Yorumlar için teşekkürler.
Iyi forumlar.
Bencede Eskisi gibi olursa daha iyi yeni nesiller zorlukları öğrensinler öyle pvp servera girip cabalamadan item almak veya binek cok sacma ben Lythari arkadasımı destekliyorum..!
Şu halde boşa kürek çekersin.
eski Nebula nerede bi mage kasmak günler sürerdi gerçekten bende sana katılıyorum dostum ama devir değişiyo napalım
Eski uo eski uo diye ağlayan 100 e yakın adam gördüm eski uo sunucuları gibi skill kasımının zor olduğu,craftların değerli olduğu da 10 a yakın(son zamanlarda açılan) sunucu gördüm.Sonuç?Hepsi oyuncusu olmadığı için kapandı.Boşuna eski uo vs. aramayın öyle bir sunucuyu kimse açmaz açmamakta da haklılar zaten.Ortam neyse ona ayak uyduracaksın yada oynamayacaksın yapcak birşey yok.
Bir iki arkadasima daha sordum onlarda bana destek verdiler.Ve artık ciddi ciddi niyetine girdim :) Eski uo yu yapacağım ha 5 kişi oluruz ha 10 kişi oluruz.Ama bu iş olacak.Desteklerinizi bekliyorum =)
Bende eskisi gibi skill kasmanın zor olduğu ortamları özledim.İyi olur böyle bir şey.Eskiden skill kasarken bile zevk alıyorduk.Şimdi öyle değil her şey hazır.Eskide miner bile kasarken şimdiki yeni playerler one be diyecek seviyede.Eskiden harita çıkartır hazine arardık şimdi ne harita kaldı ne hazine.Craft denen bir şey yok.Eski zamanlar çok güzeldi.
Syntax : Eski uo eski uo diye ağlayan 100 e yakın adam gördüm eski uo sunucuları gibi skill kasımının zor olduğu,craftların değerli olduğu da 10 a yakın(son zamanlarda açılan) sunucu gördüm.Sonuç?Hepsi oyuncusu olmadığı için kapandı.Boşuna eski uo vs. aramayın öyle bir sunucuyu kimse açmaz açmamakta da haklılar zaten.Ortam neyse ona ayak uyduracaksın yada oynamayacaksın yapcak birşey yok.

+1
Boşuna ağıt yakmaya gerek yok. Bu tür sözcükleri söyleyen kişilerin çoğu oyuncu felan olmuyor, zor bir server gösterin hemen kaçarlar tam istediği ortamlardan. Genelde artık bu sözler, sunucu sahiplerinin kendilerine banko oyuncu çekmek için kullandıkları yöntemlerden birisi.
Xantier "Genelde artık bu sözler, sunucu sahiplerinin kendilerine banko oyuncu çekmek için kullandıkları yöntemlerden birisi." bunu bana söylmemiş oldugunu fark ediyorum.Niyetim bu olsa idi full ph li düzgün sistemli bir server acarak 100 playeri gecerdim zaten.Eğer ki yaşın gercekten 15 ise bizim bu anlattıgımız günleri gorememiş oldugunu düşünüyorum.neyse iyi forumlar

Bu konu Lythari tarafından düzenlendi(2010-07-04 22:50, 13 yıl önce)
Ben 2003'te nebulayla UO hayatıma başladığımda her şey gayet güzeldi bence. Eminim ki hiçbiriniz eski hakkında benim kadar araştırma yapmamışsınızdır. Tanıklık etmediğim dönemi en ince ayrıntısına, buglarına kadar araştırıp öğrendim. Bana eskilerin UOsunu öğretmeye kalkmayın lütfen. Ben, eskileri hayal meyal hatırlayıp araştırmayanların projesini çok samimi bulmuyorum artık. Her proje araştırma ister. Eskileri sadelik olarak algılamak sadece araştırmamaktan kaynaklanır.
yazmıyacaktim ama dayanamadim....

Benimde 99 da basladigimi fark edersek ne kadar uzun süredir bu oyunu oynadigimi görebilirsin.Uo ya bir süre ara vermiştim Wow filan oynuyordum bir girip bakayim dedim oyle sacma sapan sistemler gördümki dedim " aga bu ne " sen diyorsunki eski uo sadelik degildir.Hayir efendim eski uo sadeliktir.Küfürsüz oyun sahasidir.Ben hic hatirlamam nebula'da vs milletin birbirine 7 sülal kaynadığını.Benim eski anlayısım bu.Bu foruma kolay kolay yazi yazmam , genelde sadece okuyarak takip ederim ilk defa aklima gelen bir şey için konu actim sen bana laf sokusturma derdinsesin veya olayları baska yere cekmeye calisiyorsun.Bu yaptıgın büyük terbiyesizlik , burasi insanların fikirlerini düşüncelerini paylasmaları için düzenlenmiş bir platform senin gibilerin millete laf atıp pm kasmak için değil.Iyi aksamalr.
Başkalarının düşüncelerini kendi yönüne çekmeye çalışma. Eskiler elbette sadelik değildir. Sadelik kavramın "küfürsüz" den ibaretse bir şey diyemeyeceğim. O küfürsüz ortamlar zaten eski UO'yu özleten şeylerden biridir ama unutma ki UO hiçbir zaman sade olmadı. Mutlaka ayrıntılı ve çok sistemli bir oyun oldu. Kimseye laf sokmak gibi bir derdim yok. Ayrıca 2 post yukarıda yazdığımı da buradaki hiçbir şeyi okumadan yazmıştım. Ben bu tür projelerin nasıl sonuçlandığını biliyorum. 99'dan beri UO oynamış olabilirsin bir şey diyemem. Tekrarlıyorum UO'nun sade bir yeri yok. Bol ayrıntılı bir oyun, sürekli keşfedilecek bir şey var. Sadeliği, ülkemizdeki sunucuların boyalı yamalı eklentilerinden kurtulmuş olarak görüyorsan ona da saygım var çünkü o da bir sadelik derecesi.
Küfür uo 'nun içinde olmaması gereken bir davranış..Bir oyun içinde bu kadar küfür etmenin bir espirisi yok .. Benim bu yaptıgım calismada en büyük emeği küfür sistemleri üzerine olacak bu sistem için çok zaman harcıyorum.Millet yaptiklari sistemlerin cogunun WoW'dan alinti yapiyor.Biz yaptik diye millete dayıyorlar..bu oyunun eğlencesi nedir Craft takılan incik boncuk yapar satar,Tamer'i bineklerini uygun fiyata satar , Rp ' cisi Rp sini yapar, Pvp cisi itemini kasar pvp yapar.Insanlar bu sekilde zevk alıyor.Bunu yapmak neden zor olsun ki ? 100 150 kişi ile oynayip sacma sapan sistemler yapacagima 30 40 kişi ile oynarim oyunun tadını alırım.
Güzel tespit.

Küfür UOda değil bütün online oyunlarda olmamalı.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.