Senin için fark yokta onun için var işte. Onun söylemek istediğide o :) Senin datacenter olarak nitelendirdiğin şey onun için dedicated.
Michaell : Dedicated bildiğim kadarıyla bir bilşgisayar üzerindeki tek kullanıcıdır.Yani başka kimse tarafından kullanılamaz vps gibi değildir.
Datacenter bildiğim kadarıyla herhangi host firmasının bilgisayarlarının bulunduğu yere denir.

Bildigim kadarıyla doğru biliosun xD
Silindi
Journeyman
0
[Ragnar] : Senin için fark yokta onun için var işte. Onun söylemek istediğide o :) Senin datacenter olarak nitelendirdiğin şey onun için dedicated.

Yahu neyi nitelendiriyosun ? Oldu o zmn ben çıkayım bardağa tencere diyeyim başkası yatak desin biz böyle nitelendirelim :p
evet başlığı editlesin akadaş FTP Hostta Uo acılır mı && Dedicatedle datacenter arasındaki fark nedir :Ç

tartışma daha cok kaymış... Neyse bende kaydırıyorum....

Bazıları sırf kendi cafesinden ve evden 5-10 kişi oynuyor (şahid oldum) öle bişiler yapacaksan FTp en iyisi ama ben serveri yapımmı 50 60 kişi olur daha da olmaz diyosan VPS en iyisi Ama ben işin piriyim ortaya yaptıommı yanar döner yaparım 200 deolur 300 de olur diyosan sağlam bi dedicated olur ama en iyisi bu soruyu soruyorsan VPs ile başla baktın oluyo gibi VPS modelini arttır baktın daha da oluyo dedicatede geç... benim şahsi fikrim...
Ya beyle neyden bahsediyorsunuz anlayamadım.FTP dediğiniz (File Transfer Protocol) yani dosya paylaşım protokolüdür.FTP içerisinde program çalıştıramazsınız ki.Sadece dosya upload edebilirsiniz.
@Michaell
İstiyosan diyebilirsin canım xDxD
Silindi
Members
0
Derim tabi xD

@Stormy
Ya ftpdendeuo acıyolar sphereyi atıyorlar host yetkilileri sphereyi çalıştırıyor.Sen sadece script güncelleyebiliyorsun.

Tabi ftp olduğundan dolayı consola ulaşamıyorsun server kapansa açamıyosun.
Stormy : Ya beyle neyden bahsediyorsunuz anlayamadım.FTP dediğiniz (File Transfer Protocol) yani dosya paylaşım protokolüdür.FTP içerisinde program çalıştıramazsınız ki.Sadece dosya upload edebilirsiniz.

evet zatende öyle progrmaı çalıştıran sahibi değil, hosting firmasıdır. Mesela sphere den gerekli yolları verdiği { makinadaki sphere yolu } daha sonra hosting firmasına haber verilr çift tıklama ile açın diye sonra hosting firması açar ve server açılmış olur olayda böyle biter.
Silindi
Journeyman
1.2
Ama consol hatasına bakamazsın servera restart atamazsın consoldan birşey yazamazsın.
Ftp Host'u bildiğim kadarıyla AltınSoft Yapıyordu.

Birşey anlamama gerek yok Michaell Açıklamış ve aydınlatmıi zaten xD
Bakın kısaca diyelim ki eğer sen ilk serverını açıyorsan ve deneyim kazanmak istiyorsan FTP host al hemde madddi yonden kazanırsın 30 ytl onlar 100 kişilik olanlar bende ilk servermda FTP alacakdımda sonra CS server açmaya karar vermiştim her neyse eğer ilk serverın ve sen 3 aydan fazla acık tutamam dersen git FTP al daha fazla ödeyerek yazık etmiş olursun ama FTP nin de kötü yanlarını gözönüne alacaksın
Ftp host iş yaparsa bir ortak bulayım çalışalım bari :D Beş kuruş para vermem şunları sağlarım :)

1- Server'ını kendin açıp kapatabilirsin. Birisinin serverı açmasını veya kapatmasını beklemene gerek yok.
2- Kendine ait mul dosyaların olabilir.


:p

(dip not bir hosta bir veya birden fazla ftp bağlantı nasıl kurulur bilmiyorum.Bu işler ortağıma aittir.) :D
Ak birinizde açmayı anlatın :D Anlatınnn



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.