Merhaba Arkadaşlar ben genç bir scripterim ama açıkca söylemek gerekirse yaşım gereği server filan açamıyorum ve bilmediğim bir çok şey var...

Genç scripterim dedim ya 13 yasındayım ve birtek fix ve öle hani stam felan gm events lerii felan oluyaa yaa tam bilmiyorumm ama onlarıı yazamıyorum diğerlerii yazabiliyorum yoksa, ama bir bana destek çık saa çok sevinirim


@Neran

Neran Abi seni tam tanımıyorum ama bana destek çıkamaz mısın?

@Raqnar

Raqnar Abi Biliyorum Sen Destek Çıkmassın Ama bir ihtimal diyorum olmazmı yaa

@Neron

Neron Abi biliyorum sen bizim gibilere bakmasın ama ben bişeyler öğrenmek istiyorum öğretemez msiniz?

@Fearless

İnfinity var yaa onun kurucusu eyer tanımayan varssaa bu abi saolsun bi kaç şey öğretti ama biraz daha öğretmez misin duyuyorsan?

@Arslan

Bu bildiğim kadarıyla Crasher Pvp nini Eski scripterii ve en guzelini de bu yapmıstı bu da bana gulcek siniz ama stone yapmayı öğretmisti biraz daha destek beklerdim ama simdi onun bana ayırcak zamanı yok çünkü su kendilerii bilmem ne müziği yapıyolarmış

[AT] Yaptım yanında isim yazdım yaa altınada bazııı şeyler yazdım yaa o yazdıklarım onlara...





Biri Bana Destek Çıksın Ne Olur

[email protected]
[email protected]

////////////////////////////////////////////////////
//NOT=Arkadaslar Mynete Pek bakmam//
//////////////////////////////////////////////////
ßen cıkmak isterdimde ama yaşım tuttumuyor.1.5 yaşındayım ama az cok sey anlarım o scplerden =) azbucuk sallarım tutarsa tutar tutmazsa tutmaz..
xLeria : ßen cıkmak isterdimde ama yaşım tuttumuyor.1.5 yaşındayım ama az cok sey anlarım o scplerden =) azbucuk sallarım tutarsa tutar tutmazsa tutmaz..


Cvp neydi yani tam bi açıklığa kavustur san kardess yada beni küçümseyii cevaplar verme çünkü sende benim gibi olmusundur
Cnm ßen seni kücümsemiyorum..Sadece ßiraz abartiyorsun olaylari
Yaa Abart mak mı ? Destek çıkan olmadıgı sürece abartamam bile :D
xleria sen cok mu iyisin ??? Hadi Güldürme Beni.

ByDark sana bildgm kadarıyla bende yardım ederim script konusunda. Ama sana en cok world konusunda yardım edebilirm. Yeni bir map olsun yada static olsun.

Neyse XleriA, snnde her topicte ucmayı bırakmanı dilerm
Şu an bulunduğun yer sana fazlasıyla destek çıkar merak etme.
ByDark abartmasan ?
Ben sana serverın %95 hazır hâle gelene kadar yardım ederim ama 18 yaşına gelene kadar o serverı açmıycaksın. :) (Gerçi açabileceğinide sanmam, ama şimdiki gençlerde çok azimli evden hostsuz server açıyorlar canım xD)
Sen çabalamadıktan sonra kimse sana birşey öğretemez. Öğrenmek için bugfix yapıp sistem yazman lazım. Ne kadar basit olursa olsun bolbol sistem yaz ve ona eklenti yap.

Mesela bir evlilik sistemi ile başla, önce functionlardan git, sonra dialog ekle, sonra evet hayır seçenekleri ekle, sonra boşanma sistemi ekle vs vs. bunlarda tıkandığın anlarda bu siteye gir başlık aç biz yardım ederiz.
ByDarK : ABii adam serveri açtı 4 gün ayakta dur du bide hostlu olcak ulan senin hostunuda dedim senide tobe tobe kimderseniz Türkiye'de kim var 1 yılda 40 tane client değistiren=======================RAQNAR==========


Öteki Başlık Höh Yani ne diyim daha
Arkadaslar Hepinize çk tsk ederim bana öğretceğiniz en ufak şey ben im için bir miras tır dedigim gibi msn memi eklerseniz çok güzel olur bi arkadasta map dedi en çok öğrenmek istediklerimden biride oo Çok makbule geçer yanii bide arka orada bisey yazmıs ben de her uo cu olarak bi servere girebilirim bunda bi orun yok dimi ??????
dalgamı geçiosun arkadaş ?
Master
59.2997
Öğrenmenin başı sende bitiyor kendin istekli olursan herşeyi öğrenirsin. Ayrıca öğrenmen için illaki birinin yardımına ihtiyaç duymana gerek yok sitemizde çok güzel dökümanlar bulunmakta. Takıldığın yapamadığın (!) yer olduğu zaman topic açıp sorabilirsin.
Silindi
Master
59.2997
Neler gördümde 5 dk once hakaret ettiği adamdan yardım isteyenini ilk defa görüyorum.

Burda kimse maaş karşılığı öğretmenlik yapmıyor.Hepimiz hobi niyetine ve yardım severlik adına bu siteye giriyoruz.Bildiğimiz kadarıyla da yardım isteyenlere yardım ediyoruz.Daha da kimseyide geri çevirmedik.En azından ben çevirmedim.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.