ByDark Crasherin en eski scripteri Arslan olması imkansız onun script bilgisi yok diye biliyorum. Crasherin scripterlerigini yapmıştım bir ara XabaLord olarak.Ama olabilirde ciddie alma ;)
Silindi
Members
0
Biri Sakamı yapıyor Acc Arastırın Yhaf Facke Falanmı Ne Bune Yha Adam Sabahtan erı Abıdık Kubıdık Konular Acıp Acıp Bızı Delı Edıyor
Abi şimdili herhangi bir iz bulamadım. :)
Yanlız Kötu Adam Durumundayım Suanda Herkez Bana Takılyıor Ben Fikrimi Sögledim Eleştiri Yapmadım Ki Bunlari Algılayamıyorsanız Sizin Sorununuz Bence Kötu Bişi Mi Dedim Burada Oynayamazda Dememişdim Ama Bagzilari Yanlıs Anlamıs Herneyse...Oyna Sen oyna :yes
Burada ByDark çok ezilmiş malesef. Peki neden böyle yapıyorsunuz bunu gerçekten merak ediyorum. Diğer topic te Anemon'un da dediği gibi siz de 12-13 yaşlarındaydınız başladığınızda. Scriptleri, world buildleri tak diye öğrenmediniz hiç biriniz. Belki sizde bu mantıktaydınız yardım edicek birini arıyordunuz. Şimdi bu arkadaş ta arıyor.

Bende 12-13 yaşında başladım aradan 5-6 ay geçmedi world builderlık yapıyordum, script öğrenmeye başlamıştım. Tanıştığım insanlardan yardım alıyordum. Script öğrenenler world build yapmayı öğrenenlerin hepsi bu şekilde başladılar. Boşu boşuna öğrenmek isteyenlerin hevesini kesmeyin.

Server açması ne kadar doğru onu bilemem ama server açıp neden yürütemesin ki? Doğru bir yolda ilerlediği sürece neden güzel bir server ortaya çıkaramasın ki? Böyle davranarak "serverlar türüyor" olayının üzerine gidiyorsunuz. Halbuki doğru düzgün bir şekilde nasıl script yazılır, nasıl server kurulur ve pvp serverlar ne kadar rezil bişeydir bunu öğretseniz belkide 1-2 sene sonra karşımıza iyi bir serverla çıkacak.

ByDark, senin öncelikle kendi çabanla biraz script öğrenmen gerekiyor. Başka scriptlere bakarak onları taklit ederek bir şeyler yaratabilirsin. Herkes böyle böyle öğreniyor zaten. Sonra koyarsın Sphere Scripting bölümüne, yanlışları düzeltirler. Hem böylece 1-2 kişiyle tanışır arkadaş edinir onlara sorarsın.

(diğer topic kilitli olduğu için buraya yazdım)
cnm benim dedigin gibi serverlar turuyor rp'nin anlamı kalmıyor ilk zamanlarda kim sphere neymiş biliyormuymus allahini seversen metin dosyasından 2 duzenleme yapan scripterım diyerek cıkıyor alıyor ondan bundan scriptleri aciyor al sana **** pvp serveri diye cıkıyor Rp'nin ne anlamı kaldı ki ozaman ¿
Öncelikle canımlı benimli konuşma lütfen. PvP serverların tutmasında bütün uo playerlarının suçu var eğer bir suç arıyorsak. Sonuçta UO da "action" diye tabir ettiğimiz koşuşturmacalı öldürmece :) Ve RPnin yanında bu da ilgi çekiyor. Ama RP ile ilgili serverlar neden tutulmuyor? Çünkü insanımıza bir türlü anlatamıyoruz RPnin UOnun asıl amacı olduğunu. Burada yardım isteyenlere karşı çıkacağınıza, RPyi öğretin, UOyu öğretin. Eskiden U-S forumlarında böyle yapılırdı. Şimdi hobaaaaaaaaa hebeeeeeeeeee herkese karşı çıkılıyor.

Eğer PvP server açılmasını aşırı derecede istemeyen varsa, açanlara oyunun anlamını öğretmeleri gerekiyor. Ayrıca bakarsanız RunUO (ki orjinal UOdur) serverlarında bile PvP serverları var. İşin mantığını anladıktan sonra kimse uğraşmaz.

Ayrıca RPyle PvP yi birleştirebilen serverlar en çok tutulanlardır. Diğerleri 2-3 ay tutunur ve kapanırlar.
Ah be gülüm, ah..

Tüm içtenliğimle söylüyorum bunu.
BydarK bence sen sadece scripterlıgı heves etmişsin buraya konu açarak scripterların adını yazarak script yazma öğrenilmez araştırma yapmalısın dökümanlara girersen anlayabilceğin şekilde anlatılmış.

Forumlara topic açıpda olmaz... + olarak yazdıkların bana çok yapmacık geliyo.
yeni nesil işte scripter adını yazıon bu cocuga gidipde tcpip, baggio gibi eski nesilden adamlari sorsak kac tanesini tanır
script yazıp zaman harcıcana iyi bişilerle uğraşta para kazan
Master
59.2997
Bence scripting ile uğraşıcağın zamanda java , C++, C# veya Php, Asp, Html bunlardan birini öğrensen hem ilerde işine yarar hemde para kazanabiliceğin bir dil bilmiş olursun.
ben senin yaşında iken bilgisayarcıda pc formatlıodum noldu ultima scripti öğrenecektim şimdi pcci oldum iyikide pcci oldum uo bitti eskisi gibi tutulmuyo
uo gercekten bitti arkadaslar sürekli server açılıyor 1 2 max 6 ay cekior sonra para sıkıntısı dolayısıyla sponsor playerler cıkıor sonrası malum bitti artık gına geldi skill kasmaktan bodcu kasmaktan insanlara belki bu yüzden pvp serverlarının revaçta olması skill kasmıosun item kasmıosun nephtia gibi dv gibi serverlar yok su an zevk alamıo kimse oynadıgı oyundan...
Slothere : Bence scripting ile uğraşıcağın zamanda java , C++, C# veya Php, Asp, Html bunlardan birini öğrensen hem ilerde işine yarar hemde para kazanabiliceğin bir dil bilmiş olursun.

Benim soylediklerimi soylemis ve konu bitmistir...



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.