Silindi
Adım mehmet mutlu benım işim de zevkimde counter-strikedır. GNT takımı menejeriyim. www.gnt-gaming.com. Aynı zamanda www.wasp.gen.tr yoneticilerındenim. Ben cok eskıden ultima oynardım. Bir cok sagda solda ultima serverında oynamısımdır. Fakat Dogru duzgun bir server bulamadım oynadıklarım ya kapandı ya sorun oldu bşyler oldu. YADA edit olayları bana bile edit yapmıslardır Dogru durust bir uo sunucusu goremedım. Şimdi biz kendı makınelerımız sunucularımız bu işin uzmanı oldugum cs serverları satısı yapmaktayız. www.waspgamehosting.com. Bizim gnt nin ayrıca cod2 takımıda mevcuttur vs vs. Şimdi Bnm hep bir istedigim vardı adam gibi herkes emeginin hakkıyla oynayabılecegı bir ultima server uzun yıllar boyunca. ASLA edit vs vs olmıcak bir server yaratmak. Kac player olursa olsun farketmez orda 10 kısıde varsa kendı emeklerıyle olmalıdır. Bn her turlu linux hostinge sahibim ama bildigim kadarıyla windows ta kuruluormus. bir windows vps sınırsız hat ilk baş için 2 gb ramli bir vps dusunuorum ki hayli hayli yetecektiir başlangıc için. Biz wasp.gen.tr olarak 2002 yılından beri bu piyasalardayız ve işimiz zaten online gaming o yuzden serverda duzen bozulmadıkca edit vs vs tekrar tekrar soyluorum olmadıkca ayakta duracaktır. bana ulasmak isteyen arkadaşlar [email protected] msn adresinden veya www.wasp.gen.tr www.esl.eu/tr sitesinden profilime pm atabılırler. Bu server ıcın saglam gercekten anlayan durust kişiler arıyorum. Mumkunse istanbul ve cevresi olsun. Yuzyuze gorusmem gerekli cunku gercekten ciddi bir iş yapacagım guvenlı kısıler olmalıdır yuz yuzede oturup konusmak isterim. Bu yazıyı okuyan herkese tesskur ederim Sizlerden bu iş için gonul veren saglam kişileri beklıorum sphere server olacaktır.
Umarim Aradigini Bulursun...
Bencede ama artık sıkıldım bu laflardan 10 kişi de olsa kapanmıyacak (:
hocam msn'i ekledim mümükünse görüşelim.
ciddi olduğundan teşekkür ederim. bunu kanıtladında.
Silindi
Apprentice
4.3
Yok bizi belki tanıyanlar cıkar eder. biz pro olarak zatenn bu işin içindeyiz cs olarak. ve dunku cocuklar değiliz. sitelerımızı takip edebilirsiniz. nede fake insanlarız.
Adept
4.3
Linux'a da kurulabilir Sphere.
Arkadaşlar wasp ın ne sahibini ne adminini ne şusunu ne busunu tanırım. Ama cs oynayanlardan wasp ı tanımayan yoktur. Lütfen gereksiz yorumlardan kaçının. Size de başarılar diliyorum. UO ile ilgili bir gelişme olursa, kendi sitenizden duyurursanız sevinirim. Bugün buraya şans eseri girdim ve bu konuyu gördüm. Umarım projeniz gerçekleşir. Tek başıma bir oyuncu olarak gözüm kapalı kayıt olur, yıllardır uzak kaldığım UO'ya dönerim. Kolay gelsin, bol şans...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.