Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.

Ghost mouse kullanımı sadece Ultima online değil bir çok online oyunda aktif olarak kullanılmaktadır. Online oyunlarda karakterler hareket ve seçimleri genelde mouse ile yaptıklarından Ghost mouse'nin bu iş için birebir olduğunu görüyoruz.

Bu basit programı indirdikten sonra setup dosyası ile kurmamız gerekiyor. Programı kurduktan sonra karşımıza küçük bir pencere açılacak.




Öncelikle oyunu açıyoruz ekran tam pencere modunda olması daha faydalıdır çünkü ekranı kaydırırsanız işlem başarısız olur.

'' Record '' tuşuna basıyoruz ve fare sol üst ekrana gidiyor. Daha sonra oyunda yaptırmak istediğiniz işlemleri yapıyorsunuz. Bu örnek olarak büyü resimlerini ekrana koyarak çift tıklama ile yapabilir yada herhangi bir craft aletine çift tıklayarak eşya yapabilirsiniz. Kısaca program hareketleri sol ve sağ tıklamaların hepsini kayıt eder.

Kapatmak için önce duraklatmanız gerekmektedir. Program çalışırken mouse kullanamazsınız. Bunun için Ctrl ve Alt tuşlarına birlikte basmanız gerekmektedir. Tekrarları birden fazla yapmanız faydalıdır. İşiniz bittiğinde Stop tuşu yerine Play tuşuna basarsanız kaydın sonunda tekrar baştan başlar. Ayrıca yaptıklarınızı kayıt altına alabilir yeniden kullanabilirsiniz.

Artılar --> Program basit ve kullanışlı olup Uo temelde %80 mouse ile oynandığından gayet faydalıdır.

Eksiler --> Program çalışırken acil bir durumla karşılaşıldığında kapatıp uzaklaşmak yada savaşmak için çok geç olabilir. Unutulmaması gereken en önemli konulardan birisi siz o anda nereye tıkladıysanız program o koordinatı kayıt eder. Craft aleti cantanızdan yer değişirse program aynı yeri tıklayacağından boşu boşuna zaman kaybına ugrayabilirsiniz. Program calısırken Uo açık kalması gerekmektedir. Başka işlerle uğrasamazsınız en azından mouse ile..

Programı indirmek için --> https://www.ultima-strike.com/indir/ghost-mouse-20

Tüm Uo oyuncularına iyi eğlenceler dilerim..



Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2023-11-07 15:13, 4 ay önce)
Metin2 Yang Olarak Nasıl Yapcaz ?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.