Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Görüyoruzki account sistemlerinde bayabir sorun yaşanıyor vede yapabilen arkadaşlarda çok az bu nedenle ücretli yaptırmak gerekiyor ne kadar talep edildiğini bilmemekteyim ama şunu biliyorumki gideri olmayan bir işin geliride çok olmamalı hatda gerekirse hiç olmamalı.

İsteyen herkese boş zamanımda account sistemini yaparım bana pm yada msn yolu ile ulaşabilirsiniz hapinize iyi geceler.
Zaten bu linkte yapımını açıkca anlattım ve sistemide paylaştım
burdan bakarak herkes yapabilir

işte link :
https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/yeni-bir-account-sistemi-q34886#301853
Koymadın dedimi hatırlamıyorum ama herkes her işi yapamıyor halen onca isteyen var paravermeye hazırız diyor ben sadece onlara yardım amaçlı olarak sölüyorum sen biliyorsan sorun yok :) maksat bilmeyene gerekli yardımı yapabilmek.
Hoş Bilmeyen Bazı Kişilere Bişiler Öğretince Burada Nutuk Atmaya Başlıyor Ama Nese Ben Gene Diyorum Bilmeyen Yapamayan Varsa Gelir Boş Vaktim Varsa Hemen Yaparım Hepinize Kolay Gelsin.

[edit=Gözden kaçırmışım Düzeltme]
Seninki 56b İçindir Yazıyor Vede Program Kurdurtuyorsun Buda Makinada Gereksiz Harcama Demektir :) Bendeki Biraz Farklı Yardım Edecek İki Kişi Olmuş Olur Bendeki Tüm Sürümlerde Çalışmakta Vede Hiçbir Program Kurmaya Phpadmin Myadmin Apache Appserver Gereksinimi Yok Ondan Ekledim.
Silindi
Members
0
bilmeyen girmesin bu işe giricek olanda öğrensin bu tarz yardımlarla iyilikten çok genel olarak oyunculara haksızlık ediyorsunuz ya neyse..
:) Yaa Burası Ne Kadar Değişmiş Böle Yaa Yardım İsterken İİ Yardım Edilirken Herkes Bilmeli Siz Herhalde Doğdunuz Günden Beridir Uo yu Su Gibi Kavramış Webmasterlık Yapmış Hatda Kodlama Öğrenimini Aşmışsınız.

Arkadaşlar Buranın Kalitesi Dikkat Ediyorum Son Bir Kaç Aydır Baya Düşüyor Herşeye Muhalefetsiniz Biraz Sallanında Kendinize Gelin Yardım Etmeyi Sevmiyorsanız Burada Ne İşiniz Var U-S İlk Kuruldundan Beridir Amaç Olarak Burada Bilinmeyen Bazı Olayları Bilmeyen Arkadaşlara Öğretmeyi Prensip Edinmişti Ne Oldu Değiştimi Artık Bilenler Burada Birbirlerine Nutuk Atarmı Oldu.

Dün Burada Olmayan Arkadaşlara Bakıyorumda Bugün Buranın Kralı Olmuşlar Ama Unutmayın Her Saltanatlık En Çok Azrailin Son Sözüne Kadardır.
Kimseyi Küçük Görmeyin Kendinizide Dev Aynasında Görmeyin Herkesin Bir Kusuru Vardır. İyi Geceler .
@beka

kimse sana ters konuşmamış, hani genellikle paralı var demişsin parasızda var diye link verilmiş. Tepkini çok abartılı buldum.
Yav sanki birşey dedik nutuk atmak falan seninkinde program yokmuş?neyle yazdırıyorsun accountları?cok merak ettim ayrıca bedavaya yapmak yerine dosyanı burda paylaşsan ve anlatım yapsan daha iyi olmazmı?
Tamam Arkadaşlar Siz Haklısınız Siz Bildiğinizi Yapın Ben Bildiğimi Ama Benim Anlatamadım Olay Neden Her Yazıya Muhalif Bir Cevap Çıkıyor Çok Merak Ediyorum :) İnşallah O Muhaliflerde Birgün Zorda Kalıpda Buraya Bu Nedir Yardım Diye Yazmaz Bu Sefer Ben Muhalif Olcam :P
bende bı backdoor hissi uyandı ama =))) neyseee
dostum senın dedıgın gıbı burası bır paylaşım sitesi insanları hazırcılıga alıstırarak onlara yardımcı olamayız. yani en azından nasıl yaptıgıldıgını dokuman halinde imzan ile birlikte sunarsın ınsanlarda ondan faydalanır ve ogrenır en azından bısıler yapmayı diye düsünüyorum tabi en iyisini siz bilirsiniz iyi günler
Silindi
Neophyte
-0.8
beka : Amaç Olarak Burada Bilinmeyen Bazı Olayları Bilmeyen Arkadaşlara Öğretmeyi Prensip Edinmişti Ne Oldu Değiştimi Artık Bilenler Burada Birbirlerine Nutuk Atarmı Oldu.


işte onu diyorum gelip sorsunlar anlatılsın ama sen ne yapıyorsun ben yapıyım sen takılın ben buna karşı çıktım elbette yardımlaşılıcak ama hazıra konculuk seninki yardım etmek isteyene takıldığı yerde bilginle destek ol öğrenmesini sağla
Novice
0.1
account sistemi kurmayı bilmeyen biri serverda açmasın bence
her account sistemi kuran kişiye güvenmemek gerek, sonuçta tüm bilgilerinizi veriyorsunuz. sonrasında kafanızı taşlara vurmayın :=)
kaymond : her account sistemi kuran kişiye güvenmemek gerek, sonuçta tüm bilgilerinizi veriyorsunuz. sonrasında kafanızı taşlara vurmayın :=)

Evet Haklısın Güven Sorun Oluyor
Burada Aklınca Bana Laf Sokuyorsun :D Ama Şöle Sölim Kişiden Alınabilcek Sadece 2 Bilgi Var Email İle Remote Bilgisi Ama Gerekirse Onları Almadanda Gene Ben Bunu Teamwiwer İle Onlarıda Almadan Güvenli Şekilde Görüntülü Karşı Tarafa Gene Kurulumu Yaparım Ayarlarınıda Kendi Düzenler Demekki Burada Akıllı Olan Sorun Yaşamaz.

Sistemi Açıklimde Bari Biraz Olsun İçiniz Belki Rahatlar Kurulucak Acc Sistemi Smyrna Acc Sistemidir.
Asp Kodlamalıdır Vede Makinada Bir Program Gereksinimi İstemez Gerekli Ayarlar Vede Bazı Eksiklikleri Vardır Onlar Fixlenince Tümüyle Çalışmaya Başlar.

Döküman Forumda https://www.ultima-strike.com/indir/smyrna-web-account-sistemi-asp Bu Linkde Mevcuttur.
Demekki Ekleme İlave Yok Anlatılan Bir Olay Ama Yapamayan Arkadaşlarımız Var Vede Bunun İçin Buradan Ücretlede Yardım Talep Ediyorlar Ben Sadece Onların İşleri Görülsün Diye Boş Vaktimde Hemen Halledebilcemi Sölüyorum Geri Kalan Kişilere Dicek Sözüm Yok. Herkes Aklınca Düşündünü Bildiğini Yapsın.
ortaya söylemiştim ama sana laf ettiğimi düşünmüşsün, burada uygun atasözleri kullanılabilir fakat tartışmak istemiyorum, genel olarak söyledim.
XoXo : account sistemi kurmayı bilmeyen biri serverda açmasın bence

Neden öyle diyorsun ki?Herkez herşeyi yapabilmek zorunda değildir ve yapamazda.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.