beka : :) Yaa Burası Ne Kadar Değişmiş Böle Yaa

bu platform nasıl olursa olsun senin görmek istediğin biçimin dışına çıkamayacaktır.
Silindi
Adept
0
Mr.Gevrek :
XoXo : account sistemi kurmayı bilmeyen biri serverda açmasın bence

Neden öyle diyorsun ki?Herkez herşeyi yapabilmek zorunda değildir ve yapamazda.

yapamazsa girmicek bu işe oynayan oyunculara haksızlık 3 günlük adamlar sunucu açarsa 2 ay sonra kapanır oynayan insanlarada her zamanki gibi hayal kırıklığı ve emeklerine atılan büyük bi kazık hissi oturu verir içlerine yardım edelim öğrensinler ama kendileri yapsın kimse kimsenin bilgisiyle gerdeğe girmesin
Yaa Halen Uzatıyorsunuz Konuyu Tamam Uzatmayın Gerek Yok
Bu Benim vede İsteyenin Kararı Ben isteyen Herkese Yardımcı Olucam Ayrıca Bilmeyen Yapmasın Diyorsunuz Herkesin İİ Bildiği Alanlar Var Kimi Kişi Script Yazar Kimi Webmaster Olarak Web Site Çalışmaları Yapar Kimi World Dizmekten Hoşlanır World Builderimder Kimi Sadece Komutlarla Oyunu Bilir Sadece Stafflık Yapar Buda Demektirki Bu İş Takım İşi Vede Bizim İşimiz Uo İle Alakalı Değil Web İle Alakalı Adam UO YU Çok İİ Biliyordur Fakat Webden Anlamıyordur :D Yazan Kişiler Herhalde 4/4 Lük Burada.
Herkesin Herşeyi Bilme Gereksinimi Yok Vede İllakide Bilecek Diye Bir Kuralda Yok.
Sizin Mantınız Sesi Olmayan Şarkı Sölemesin Gibi Bişi :)
@Agalloch

Webmaster'lık ayrı bir konu, çoluk çocukların ultima online sunucusu açması ayrı bir konudur.Bunları birbirinden ayırt etmek lazım. Parası ve script bilgisi olan birisi neden bir account sistemi eklemek için uğraşsın ki? Account sistemi bir kere eklenir.Web site bir kere tasarlanır.Sadece tüm bunları yapabilmek için öğrenmek ahmaklık olur.
Silindi
Novice
2
bilgi birikiminin olması ne zamandır ahmaklık oluyor senin dediğin okullarda matematik öğretiliyor eboblar ekoklar kesirler küsürler bunların hepsi ahmaklık ozaman gerçek hayatta 4 işlem harici hangisi işimize yarıyor dimi " pes "
Kardeşim mantığını evdemi bırakıp geldin.Uo sunucu açmak istiyen birisi account sistemi yapmak için neden php öğrenmek zorunda olsun.Cahil cühela konuşma.Php asp farketmez.Bunlar başlı başına bir külfiyet.Sphere scripting öğrenmeye benzemez.

Madem öğrenmek gerekir diyorsun

C++

bir metin belgesindeki bokye yazılarını bokal olarak değiştiren kodu yazmanı rica ediyorum.Sen windowsun dilini öğrenmeden ötekilerle neden uğraşıyorsun ki?

Uonun bir parçasıda connectordur. Sağlam olması için assembly ile clienti editleyip connector ekranına gömdüğün bir örnek projenin resmini rica ediyorum.

Speed'i engellerken connectorde ne gibi metotlar kullanmayı tercih ediyorsun kısaca bilgi lütfen?

55r serileri için teot'u mantıksal olarak nasıl engellediğini sorabilir miyim?
ketrin üyesi avatar
bu account sisteminde passwordu asdasd yaz sifreye baktıgında 0 oluyor degiştirilmesi lazım.ne yazıyorsa onu kabul etmesi lazım yani[a-zA-Z0-9] bunları görmesi lazım a-z A-Z yazdıgında şifrede şifre 0 yazıyor ama 123456 rakam yazdıgında ancak yazıyor sphere ya sadece rakam isticek yada harf ve rakam ayarlayın bence
biri sistemi paylaşsan daha iyi olmaz mı demiş diyeri ben dökümanı paylaştım sana ne gerek var demiş . Vs VS VB

ya arkadaşlar bi kendinize gelin lutfen beka sadece yardım etmek istemiş sanki art niyet söz konusu.
ketrin üyesi avatar
boş ver şimdi o konuşmaları benim derdim başka bu sistemde şifreyi harfle yazdıgında sphere account klasörüne 0 oalrak alıyor veritabanına baktım oradada 0 alıyor şifreye sadece rakam giriniz yapsınlar çok iyi olacak.. PLS Yapında Kullanalim Php Anlıyan Arkadaşlar..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.