Herkeze İyi Akşamlar..
arkadaşlar netimi 8mbit yaptırdım speed test te Dl 6mbit Up 800kbit şimdi ben kendi makinamı host olarak kullanıp bi uo serveri açabilirmiyim ?? (açmayı düşünmüyorum ama maksat sormak knight pvp server iaçmayı dusunuyorum) herneyse bu net hızıyla uo da kaç playerden sonra lag başlar misal ?? yani aydınlatırmısınız bu host işinde ne özellik varda playerlar fazla olunca kasma hikayesi tamamı netle ilgilimi ?
bu arada pc yi soracaksanız
İntel core™ 2 Quad Q8200
Ati hd3400 1024/64 Ekran Kartı
Kingston 2x2gb 800mhz bellek
Yarım Terrabit de Hdd var ben bu bilgisayarı kullanmayı düşünmüyorum eğerki server açılırsa notebookdan oynarım yani böyle birşey mümküünmü ?? mümkünse kendi serverimin hostu nasıl olabilirim ??

Not: Saçam Sapan cevaplar yazmayın lütfen !
Ultima serveri açmayacagım
Knight online pvp serveri açmayı planlıyorum bunun için uo bu hallerede mi düştü gibisinden cevap lar yazacak varsa hiç konuyu bile okumassa sevinirim Teşekkürler
Saygılar...
Açarsın ama pek sağlıklı olmaz.
Marlock : Açarsın ama pek sağlıklı olmaz.

Olur ama Server 2003 yükliceksin sadece Knight'ın Emulatoru Açık Kalıcak sen hiçbirşekilde msn vs vs şeyler yüklemessen gayet güzel olur .
Dene ve gör en iyisi :)
Hem host olup hem oyuna bağlanamazsın.Genetic'in dediği gibi server 2003 yükliyceksin ve sadece emülatör olucak.Onun dışında güzel olur diye düşünüyorum.

@static
sağdece değil sadece
(Hostmaestro)Bir sunucunun en önemli ve en gerek şeylerinden biri olan internette, download hızı değil upload hızı önemlidir ]]] Makinana göre performans alırsın. Upload hızının yüksek olması gerek.
@Bilocan
@static
sağdece değil sadece

Ne demek isdediğinizi anlayamadım ?
Genetic :
Marlock : Açarsın ama pek sağlıklı olmaz.

Olur ama Server 2003 yükliceksin sadece Knight'ın Emulatoru Açık Kalıcak sen hiçbirşekilde msn vs vs şeyler yüklemessen gayet güzel olur .

Sağlıklı olmaz derken kişinin bilgisayarı korumasız olacağı için en ufak saldırılarda bile yüksek laga girecektir bu anlamda söyledim.
yok benim bilgisayarıma saldırı olunca karşılık verecek bi profluğum var bilgisayarın en ufak ayrıntısına kadar bilgim var en üst düzeyde yazılım güvenlik programlarım var tek anlamadıgım iş ise bu host işini nasıl yapıcam yani kişiler nasıl oyuna sorunsuz bağlanıcak evimde modemden gelen 8 mbit bağlantı var 1mbit upload var ama speed testte 800 gösteriyor ben bu pc yi kullanmayacagım sırf acık duracak yani monitörünü diğer masa ustunde kullanacagım bu pc ye gelen internettle işim yok ben diğer pc me de notebookumada 3 kat aşağıda oturan kuzenımden bağlanmayı planlıyorum yani nette bi kasılma yavaşlama yok pcde tek sorun cıkaracak programlar avast ve messenger dir başka fazlalık program yok ne bir winamp nede başka birşey xp de oyunu kurmayı planlıyorum + ghostla pc yi ilk haline sıfırlamayı düşünüyorum ve pc ye ko yu kurup serveri açıp bir net sayfasını bile açmamayı planlıyorum avastın durmasının kanaatindeyim çünkü saldırı gelirse beni uyaracak bir şey lazım ki anlamam için yani demem o ki serveri xp de kuracagım ve kurduğum makinada ısınma sorunu yok bana sadece serveri açmak için program gerek arkadaşımdan duymuştum ko serveri için bi program vardı sql mi ney onunla açılıyormuş sanıyorsam sadece doğrumu yanlışmı onu söylerseniz sevinirim ??
not:Yazım hatalarım olabilir hızlı yazıp klavyenin az sakatlığındandır kusura bakmayın
Saygılar..
Administraktor : yok benim bilgisayarıma saldırı olunca karşılık verecek bi profluğum var bilgisayarın en ufak ayrıntısına kadar bilgim var en üst düzeyde yazılım güvenlik programlarım var tek anlamadıgım iş ise bu host işini nasıl yapıcam yani kişiler nasıl oyuna sorunsuz bağlanıcak evimde modemden gelen 8 mbit bağlantı var 1mbit upload var ama speed testte 800 gösteriyor ben bu pc yi kullanmayacagım sırf acık duracak yani monitörünü diğer masa ustunde kullanacagım bu pc ye gelen internettle işim yok ben diğer pc me de notebookumada 3 kat aşağıda oturan kuzenımden bağlanmayı planlıyorum yani nette bi kasılma yavaşlama yok pcde tek sorun cıkaracak programlar avast ve messenger dir başka fazlalık program yok ne bir winamp nede başka birşey xp de oyunu kurmayı planlıyorum + ghostla pc yi ilk haline sıfırlamayı düşünüyorum ve pc ye ko yu kurup serveri açıp bir net sayfasını bile açmamayı planlıyorum avastın durmasının kanaatindeyim çünkü saldırı gelirse beni uyaracak bir şey lazım ki anlamam için yani demem o ki serveri xp de kuracagım ve kurduğum makinada ısınma sorunu yok bana sadece serveri açmak için program gerek arkadaşımdan duymuştum ko serveri için bi program vardı sql mi ney onunla açılıyormuş sanıyorsam sadece doğrumu yanlışmı onu söylerseniz sevinirim ??
not:Yazım hatalarım olabilir hızlı yazıp klavyenin az sakatlığındandır kusura bakmayın
Saygılar..

Saldırı Olmadığı Sürece Fazla Sorun Yaşamayacağın Kanaatindeyim :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.