Merhaba ;

Intense reklam konusu neden kitlendi acaba ?

Bknz : Reklam konusu


Edit : Ek olarak sunucu listesine neden eklenmiyor bu konu kaç sefer ekledik kimse onaylamadı sanırım.
Neden kıtlendığı hakkında 2-3 nedenım var benim düşündüğüm ;

- Intense web sitesi olarak kullaniyordunuz burayi , güncellemeleri teker teker yazip konuyu sürekli ilk 7 mesaj arasına sokuyordunuz.
- "Ne kadar taraflı ve iğrenç biyer olmuş burası böyle? Bıraktığımda böyle değildi. " Gibi bir cümleden sonra konunun kilitlenmemesini beklemeniz anormal geldi bana.
- Sunucunun sorunlarini burada tartişiyordunuz , playerlar buraya gelip şikayet ediyorlardi vs.

Ben sadece gördüklerimi söyledim , yalnış anlaşilmasin.

Sunucu reklaminada gelince mutlaka bir eksiğiniz olmali ki reklam alanina kabul olmuyorsunuz yoksa size özel birşey yapicaklarini zannetmıyorum.(speedtest,makine özellikleri vb şeyleri kontrol ediniz.)
Sunucu reklamı yapıyoruz sonuçta , takip etdenleri güncellemelerden haberdar etmek bizim görevimiz.
#389347 numaralı mesajda kilitlenme gerekçesi belirtilmiş.

@Edit : Ek olarak sunucu listesine neden eklenmiyor bu konu kaç sefer ekledik kimse onaylamadı sanırım.

Bunu konuyu doğrudan öm yardımı ile bir yöneticiye bildirebilirsiniz .
Tartışma yaratan biz değiliz ki diğer üyeler , nie bunun cezası bize kesiliyor anlamadım ?
Bence konunun kilitlenmesinin en büyük nedeni -Trina isimli kişinin yorumu.

"Ne kadar taraflı ve iğrenç biyer olmuş burası böyle? Bıraktığımda böyle değildi. "
Ultima-strike forumlarına hakaret ediyor burada , uyari verilmesi gerekirdi.Anemon konuyu kilitleyip kapatmiş ki bana göre doğru bir iş yapmiş.


Taraf felan tutmuyorum sadece gözlemlediklerimi söylüyorum lütfen yalnış anlaşilmasin..
@Fangorn benim yerime çok güzel bir açıklama yapmış teşekkür ediyorum kendisine.
Expert
34.0001
Alakası olmasa da, sunucu forumunda gördüğüm, US de biz sevilmiyoruz, bize karşı düşmanlar söylemlerinizin de gülünç olduğunu belirtmek zorundayım.
Neyse tamam silebilirsiniz konuyu :)
KeLL : Alakası olmasa da, sunucu forumunda gördüğüm, US de biz sevilmiyoruz, bize karşı düşmanlar söylemlerinizin de gülünç olduğunu belirtmek zorundayım.

Sunucular listesine kaç kere yaptığım başvurunun _neden_ kabul edilmediğini biliyorsunuz heralde? Bize de söylerseniz hep beraber güleriz daha iyi olur bence.

Anemon adlı arkadaşın agresif/sivri zeka modunda olmasını görmezden gelmeyi de ben gülünç buluyorum, o yazdığım laf da bunun üzerinedir.

Yetkili arama konusunda yazdığı şeyler: (maaş vericek misiniz? yol parası verecek misiniz?) <- Espri mi bunlar? İstanbul'da olmayanların, birebir görüşemeyecek durumda olanların alınamayacağını belirtme amaçlı konulmuş bir kaç kuralla kendi çapında sivri zekalık yapıp dalga geçmiş arkadaş, konunun ciddiyetini bozmuş vs. İronik olan da forumun düzeninden sorumlu moderatörün bunu yapması. Benim gayet sağlam nedenle yazdığım (sunucu listesine eklenmemek, ama yeni açılan E* adlı sunucunun anında eklenmesi!) bir kayırma, gıcık olma vs. durumuna karşı _tepkim_ gülünç değildir. Gülünç olan şey paragrafın başında yazdığımdır...

Bu sefer yeterince açık olduğumu düşünüyorum, "konunun kitlenmesine neden olan" yazdığımın nedenini anlayamayan ve anlamamakta ısrar edenler de anlamıştır umarım.

Bu konu Trina- tarafından düzenlendi(2011-05-26 15:18, 12 yıl önce)
Bence o konuda herhangi bir iğneleyeci laf kullanilmamiş.Bir çok yetkili ariyoruz başliğinda o konular dile getirildi " maaş vericekmisiniz vb "Sadece size bir soru sormuş ve sizi kendi bildiği konusunda aydınlatmaya çalışmış.Siz şöyle deseniz " Anemon senin fikrine ihtayaçim yok , lütfen bu konu hakkında birşey yazma " Anemon'un gelipde o konuda yazacağini sanmıyorum.

" Ne kadar taraflı ve iğrenç biyer olmuş burası böyle? Bıraktığımda böyle değildi. " bu mesajinizdan sonra halen u-s forumlarina girip , reklam ve birşeyler satma çabasindasiniz bunuda anlamadım.Kendinizle çelişiyorsunuz eğer burasi tarafli bir platform ise girmezsiniz olur biter veya şöyle anlatiyim;

XX UO'da oynuyorsunuz yöneticiler yy guildini tutuyor her konuda onlari haklı gösteriyor , siz gidip o sunucuda oynarmısınız , sitesine girermisiniz?

Sunucu reklaminiza gelincede onun hakkında bilgi sahibi değilim fakat mutlaka bir eksiği olucak ki sunucu listesine ondan dolayı eklenmiyor.US forumlari yıllardır aktif olan bana göre tarafsiz bir platform tabi geçmişte yapılan hatalar var.önemli olan hatalari fark edip düzeltmeleriydi şuandada durum gayet iyi..

Ha ayrı bir konuda şu KeLL'in yazdiği mesaj kendi forumlarinizda böyle birşey yazip bu foruma neden girdiğinizi tekrar anlamıyorum..Insanlar sevilmediği yerlerde durmazlar diye bilirdim.

Umarım herşey gönlünüzce olur..
Orada yazan her şeyi yapıp yolladım, eksik meksik yok.

Maalesef oyuncular buraya giriyor, buradan yapılacak reklamın getirisi var, istenip istenmemek pek umurumda değil.

Ayrıca bir hak yenmesi durumu varsa hakkımı arayacağım tabiki de, "anamı da alıp gitme" mantığı Türkiye'de ne kadar revaçta olsa da bana ters biraz sanırım.

Eski Intense ilk açıldığında ekletmiştim, sonra o liste bir sıfırlandı, bir daha katiyen de eklenmedi Intense adı oraya, hep yanlış yapıyorum sanırım ne kadar ilginç.

Zaten birinin çıkıp da şu eksik demesini beklemiyorum, neyine sıkıştırıyorsam. Her şey ortada, gönderdiğim şeyin kaydı bende ne yolladığımı biliyorum. Doğru diyorsunsunuz burada bu işin bir yere varmayacağı belli oldu, laf anlatmaya çalışıp dirsek çürütmek mantıksız, kolay gelsin.

Bu konu Trina- tarafından düzenlendi(2011-05-26 15:56, 12 yıl önce)
Fangorn hiçbir şey göründüğü gibi değil bilmediğin şeyler var demek ki o yüzden sen değilde bilen biri mesaj atsın derim.
Ben gördüğümü buraya yazıyorum ve yazmaktada hakkım var.Tavriniz ve konuşma tarzlariniz hiç hoş değil , bilenlerde gelir yazar ki benim düşüncelerime Anemon'da katilmiş , demekki birşeyler biliyorumda yazıyorum değil mi?


"Ayrıca bir hak yenmesi durumu varsa hakkımı arayacağım tabiki de, "anamı da alıp gitme" mantığı Türkiye'de ne kadar revaçta olsa da bana ters biraz sanırım."

Bu durum banada ters fakat tepkinizi ortaya koymuşunuz daha neyin peşindesiniz anlamadım , bir çok kez göndermenize rağmen eklenmiyorsa ve eksiğiniz yoksa ozaman burada yöneticilere karşi yaptiğiniz yalniş davranişlar vardir.

" Ne kadar taraflı ve iğrenç biyer olmuş burası böyle? Bıraktığımda böyle değildi. " tekrar söylüyorum bu laftan sonra girdiğinizde bana göre tükürdüğünüzü yalamiş oluyorsunuz.Siz iğrenç,pis bir dediğiniz yere tekrar nasil giriyorsunuz anlamiyorum.

Burada u-s'yi savunmuyorum , u-sninde yaptiği belli başlı hatalar mutlaka vardir , olacaktirda sonuçta insaniz..
Bir sunucu için daha ne kadar çok başlık açacaksınız merak ediyorum? Sanırım kimse çocuk değil herkes her şeyin farkında. Sunucunuz da başarılar dilerim ancak bu kadarı yeter diye tahmin ediyorum.
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.