Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Bakıyorum sitede bir sürü reklam var . Sunuculara giriyorsunuz sistemleri iyi veya kötü oyuncu yok . Herkesin imzasında bir sunucu var . Siteye giriyorsunuz sistemleri iyi veya kötü gene oyuncu yok . Her yerden bir sunucu çıkacağına artık tek bir sunucuda toplansak , sistemler olarakta ne kadar kod yazan insan varsa birleşsede bize en güzel sistemleri sunsa güzel olmaz mı ? Yetenek geliştirmeyi illa düşük tutmayı ilke edinmeyip , çok kolay yapmayıp ama insanıda boğmayacak derecede ayarlayabilecek bir sunucudan bahsediyorum . Ya da TR'deki sunuculardan umut kesip RunUO'ya geçip yabancı sunuculara mı gidelim ne yapalım artık ?

Not : Eğer oyuncu sayısı yüksek olup ve istikrarını koruyan ayrıca yetenek geliştirmenin dediğim gibi olduğu bir sunucu varsa lütfen bana özel mesajdan ulaşın .
Master
59.2997
Bu söylediklerin Türkiye'de çook zor. Türkiye'de ultima ölme derecesinde. Sebebide her zaman dediğim gibi PvP sunucularıdır. Şimdi bir kaç PvP sunucu sahibi gelip öyle değil vb diye çıkar. Onlara cevabım, Türkiye'deki Ultima Online kalitesini bu hale getiren sizsiniz çünkü oyuncularımızı tembelliğe, kolaya alıştırdınız. Şimdi PvP sunucu varken ph açık olan sunuculara bile uğramaz oldular. Türkiye'de zor sunucu tutabilmesi için Role Play dediğimiz unsurun gelişmesi gerekli ve son birkaç aydır Türkiye'de gözlemlediğime göre Role Play de güzel bir artış bulunmakta. "Yabancı sunuculara mı gidelim" demişsiniz. Bence ülkemizdeki bu oyun sektörüne katkıda bulunmamız gerekiyor ne pahasına olursa olsun yabancıların zaten oyuncu sorunu yok bizde maalesef biraz da olsa var. "Bu arada kod yazan kişiler birleşirse" demişsiniz, bir sunucuda iki scripter olmaz, olamaz. Birisi başka diğeri başka yöntemlerle yazar karışıklık, tartışmalar olur.

Neyse fazla uzatmayayım diyeceklerim bu kadar =)
Ben yabancıların sunucularına gidelim mi derken bir zorunluluk durumu sonucu bahsetmiştim :) Bir de ne kadar kod yazan insan varsa birleşsin derken örnek vermek gerekirse bir sunucu açılır adı " TR UO Sunucusu " olur . Oranın kod yazarlarınada tek tek isim yazmak yerine " Anonim " tarzı bir şey denir . Böyle bir şey düşünmemin sebebi hem fikir çeşitliliğidir hem de Sphere'i fazla zorlamamaktır . Birinin 23 satırda yazdığı bir kodu biri 12 satırda yazar daha güzel şeyler ortaya çıkar .

Ben şuna inanıyorum : Türkiye'de zorlamadan hala 200 kişi çıkar " güzel sunucu olsun , oynayalım , RO yapalım ama yetenek geliştirmekte ne fazla zor olsun ne de çok kolay olsun " diyen . Sadece ve sadece bu insanlara hitap edebilecek bir tane dahi sunucu yok mudur ? Ya da planlanıp açılamaz mı ?
Silindi
Members
0
Oturun ders çalışın, kitap okuyun :)
Türkiyede oyuncu kapasetesinin çoğu artık PVP tarzı serverları tercih ediyor. Eskide kaldı RP ve PP serverların önemi. Bakın bütün oyuncular demiyorum şu an için çoğu oyuncu PVP serverlarını tercih ediyor. (RP ve PP serverlarında ise sadece önem olarak action'a bakılıyor halbuki UO sadece actiondan iberat değildir)
TheRaskol : Oturun ders çalışın, kitap okuyun :)
Ehehe bendensin ;)
abhosglh:
Ben şuna inanıyorum : Türkiye'de zorlamadan hala 200 kişi çıkar " güzel sunucu olsun , oynayalım , RO yapalım ama yetenek geliştirmekte ne fazla zor olsun ne de çok kolay olsun "
Keşke olsa.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.