Merhaba Forumdaş Arkadaşlar
Bildiğiniz Gibi Mesanduo PLayer Versus Play Adli Serveri Açmak için 1.5 ay önceden Çalışmalara Başladık Yeri Geldi Scripter Aldık Yeri Geldi Yardım Aldık Ve 1 Şubat 2010 Da Açmaya Karar Verdik Fakat Tek Eksiğimiz Olan Web Yani İnternet Sitemizi Karşılamaya Para Bulamadık Acil Gerekli Bir Site Olduğu İçin Bu Yüzden Renlia Denen ÇocuKla Anlaştık Ve Siteyi Aldı Birkaç Katkı Sağladı Bize Yani Yalandan Güven Sağladı Ve Scriptlerimizi bununla paylaştık Daha doğrusu Vps Şifremizi Bir İllegal Programla ele Geçirdi Ve Sistemlerimizi Çalmış bulunuyor Daha Doğrusu Siteyide O almadı elinde site Vardı bu Siteye Göre sistemlerimizi Server adımızı Değiştirdik Ve Açmamıza 1 Gün Kala Bütün Setupu Kendisi Hazırmış Olup Siteden İsmizi Silmiş Ve Msnden Küfürler Etti Ve Biliyoruz Bizim Fazla Güvenimziden Ve İnsalara Yardım Ettğimiz İçin Bunlar Başımıza Geldi Fakat Server Çalıntıdır Scriptler Çalıntıdır Hiçbir Emek Harcanmadan Elde Edilmiştir Böyle Bir Servera Girip Emek HırsızLarının BiR Yerlerinin Kalkmasında Yardımcı OLmamanızı İsterim Saygılarımla ARANEL

İyi Forumlar Arkadaşlar..
o kimse bi şerefsizlik yapmış (anlattıklarınız doğruysa) ama sizdende suç var be kardeşim. maddi durumunuz iyi değilse ne diye bulaşırsınız ki. kimse kolay kolay bi çıkarı olmadan yardım etmez. daha dikkatli olmanız lazımdı, böyle işlere hemen atlamamak lazım. referansları olan kişilerden yardım isteyebilirdiniz yada arkadaslarınızdan.
Haklısın Kardeşim...
ßundan Sonra İyimser,iyiliksever,iyilik içni 1 Kuruşbile yok kimseye tam 3 hafta uykusuz kaldık scriptleri alanları yapıcaz diye Ama Eğer Teot V.b Kullnan bilmiorum Araştırmadım hiç hack işlerini server hackliyebilicek birisi varsa yardımcı olursa çok sevinirim Vpsye vericeğim Parayı ona vermeye hazırım.!!
Arkadaşlar Bu adamın Renlia Olarak Bahsettiği Kişi Benim Olayların Nasıl Gerçekleştiğini Ve Arkadaşın İftiracı Olduğunu Açıklayacağım..
Bu arkadaslar beni serverlarına cağırdılar web siteyi sen al gibi konusmalar oldu ben siteyi aldım ve Jeee Adlı İnsanla Paylaştım Tasarım Filan Ekledi staff kadrosuna beni eklemedi ve ftp şifresi cpanel sifresini değiştirdi sonra ben kendim eklemek istedim. joomla admin parolasını vermedi site benim olmasına rağmen bende hostcuya başvurdum aldım şifrelerimi bu arkadas hiçbirşey bilmeden konusuyor Suç Bende Değil !
Arkadaşım Göz Göre Göre Hackleticem Diosun Bu Adilmi ?
Bence Kesinlikle Adil... Arkadaşım o KadaR emeğim gitti emek hırsızlarına.. 5dk oturup ugrassın hackletmemeyi.. benim sorunum olmaz umrumda bile olmaZ..
Silindi
Members
0
arkadaşlar ben jeeee onu ben satff kadrosuna ekledim ztn bize hack program ıvermenize gerek yok aventis die bi program sayesinde hackliorum sitelerini şuan yarın akşiam biter bide ben onu ztn staff kadrosuna ekledim şaitlerimde war [email protected] buda şaidim iyi forumlar.....
Burası U-S ağlama duvarı değil.
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.