Öncelikle herkeze merhaba ,

Bu yazıyı yazmadan önce kısa bir özür dliiyeceğim herkezden , daha önce platformlarda kalbini kırdıgım tartıştığım herkezden özür dilerim bazı sorunlar nedeniyle ağır konuş olabilirim bu yüzden herkezden özür diliyorum.

Gelelim asıl konuya ;

Evaluate pvp sunucusu yaklasık 3 aydır açık ve ben bu 3 ayda 3 farklı connectörcü ile çalıştım yani piyasada var olan herkezle çalıştım. Hepsi hakkında sizi bilgilendiricem umarım bu konu silinmez.

İlk önce cyrix connectör ile başlıyalım
Cyrixe connectör yaptırdık yaklasık 2-3 gün içerisinde teslim etti , Evaluate sunucusunu cyrix connectör ile aktif ettik , sunucunun 2. gününde 30-35 player iken speed pageleri gelmeye basladı biz banlıyoruz onlar giriyolardı ve sonradan herkeze yayılmaya basladı , speed engelli imiş diyor ancak inndir.com'da bile var olan xspeed miydi neydi ismi bu speed bile çalışmaktaydı ve ilettim , iyi güzel hoş fixledi engelledi , sonradan yeni speedler cıktı engelliyecem dedi yeni fix cıkartıyorum vs vs dedi ancak bir anda ortadan kayboldu , Rise uo için cyrixi önerdiydim ve malesefki cyrixe gönderdiği parayı yolladıktan sonra burak isimli kişi piyasadan yok oldu gitti.
Bunuda geçtim connectörün öyle güzel bir bugı vardıki şaşırılmıyacak derecede böyle birşey olamaz dersiniz.

Bir eve gidip binekten inip tabelaya iki kere tıklayıp logout olup girince bi bakıyorsunuz güm altınızdaki binek çoğalmış :)) şaka gibiydi herneyse connectörü yaptırmadan once trina ile konusmustuk ancak trinaya sonradan ulasabildik yani connectörü yaptıgında burak. Trina ulaştıktan sonra cyrix devri kapandı ve trinaya geçtik.

Trina Connectör hakkında.
Trina connectörü ilk alan sunucu idik güzel hoş kurduk tasarımı istediğimiz gibi yaptı , Connectör scriptindeki hatalar yüzünden birçok kez sphere debug vererek kapandı. Hatayı söyledik yeni script gönderip durdu ancak nafile buda işe yaramadı sonradan aradım konustum güzelce böyle böyle dedim bana dediği kelime şu "abi yarın yeni birşey cıkartıcam connectörü sphere'den ayırıcam" tamam iyi güzel dedim yapalım ve yaptık , ilk gün sorun çıkmadı ertesi gün sabahında yaptıgı program kendi kendine donup durdu ve kapattı kendisini ve böylece sunucuda var olan herkezin bağlantısı kesildi.
Program kapanınca baglantısı gidiyordu cünkü , ses etmedik ancak günde 4-5 kere gitmeye basladı söyledik aradım telefonla bakıcam abi dedi aksam msnde yeni bir sürümünü gönderdi yaptığı tcsonserver'ın. Yeni bir bugını buldum orasını kapattım düzelir dedi kurduktan 5 dakika sonra sunucu ile baglantılar gidip geldi gidip geldi artık ızdırap çekmeye basladım ve doğal olarak aşırı sinirlenmeye basladık , abartısız söylüyorum yaklasık 600 700 kere sunucu tcsonserver kapandıgından dolayı gitti, bazen gece gidiyor malesefki servera baglanılamıyordu herneyse sonradan programın birşeyini buldular kare atlıyorlardı , eski makinası olanlar atlıyor dedi evet cozcem dedi ancak bu kare atlama olayı tek bu connectörde oldu. Konunun ilginç bir yanı ise Trinaya 10-15 tane sunucu connectör yaptırdı ve hiçbir connectörde benim yaşadığım sorunlar olmadı hepsi sapa sağlam ne hikmetse , trinaya bir kelimede edemiyorduk terliyemiyorduk cünkü tek sorun trina conu kapatırsa Sunucu kapanıcak olurdu cünkü piyasada connectörcü yoktu , İntense pvp'yi actı , bu göçmeler tesadüf diyelim server dahada fazla gitmeye basladı 3 aydır cekmediğimiz sıkıntı yok , onlarca iftiralara ugradık ancak bu connectörden çektiğimizi hiç birşeyden çekmedik. En sonunda bir platformda tesadüfen g-defender ile tanıştım ve ona eva için connectör yapabilirmisin dedim ve kabul etti saolsun suan kullanmaktayız g-defender hakkındada acıklama yapıcam aşşağıda. Ayrıca trinanın öyle bir paragöz bir kişiliğe sahiptirki Evaluate'yi kapatmak için elenden geleni yapmaya calısıyordu el altından , yada bize öyle geliyordu cünkü birşey yaptırtıyorduk para istiyordu yap diyorduk gönderelim gece işten cıkınca dedim yaptı verdi , benim kafe - bar sahibiyim malum yaz ayı antalya'nın en güzel yerlerinden birisi yoğun oluyorduk aksam 8 de yazdı para geçmedi halen - 11 de yazdı geçmedi hala dedim en sonunda işten cıkarken yatırıcam kaçta cıktıgımız belli olmuyor , herneyse bana dediki yarın sabah hesabımda görmezsem connectörü tamamen kapatırım.
Birşeyde diyemiyorduk heran birşey yapabilir herşey adamın eli altında. Neyse gönderdik sonradan yeni sorunlar cıkmaya basladı bu adamın intense.gen.tr adresindeki hostu artık 5 dakikalık kapanmalar yaşanmaya basladı ve sunucuya girilmiyordu güncelleme yapamadıgı için neyse bunlarıda geçtik en sonunda artık iyice görüştük ve dedik , bize tek bir kezdaha yeni birşey yapıcaksan yap ve herşeyi düzelt , tamam bakıcam dedi sabah oldu yazıyorum yok öğlen oldu yok sunucusuna girdim yell geçiyor neyse aksam artık yazdı olmadı falan filan bu böyle olmaz dedik ve yeni connectöre geçtik.
25 lirada bize para gönderdi :)) Neyse canı saolsun amacım kimseye bok atmak degil sadece gerçekleri yazdım.

G-defender hakkında bilgi
Trinadan sonra G-defendere geçtik 1 gün sonra hemen verdi kurduk. Ancak connectörsüz giriş olayı tam bitmemişti , bunu fark eden Sunucumuzdaki "Cimbombom" isimli player clientin dsp kırarak tüm platformlara yaydı , dsp degistim hemen , ertesi gün yenisi yenisi , Bu olaylar ne hikmetse yada ne tesadüf ise trinaya ben ayrılıcaz senden para iadesi yap dediğimde olmaya başladı. Bir tesadüf daha varki bu uo-developer'da konu açan speedi yayan kişi untoxier nickinde biri "evaluate dandik conn kırılmış halde " konu açarak etrafa yaydı ve son yazdıgı yazılarda intense staffı gibi birşeydi yani player'a bir bilgi veriyordu su su saatte yapılıcak diye tesadüf diyelim kimseye laf etmek istemiyorum.

6 Eylül günü connectörsüz girişi Defender tarafından engellenicek ve umarım tüm sorunlarımız hallolur ancak söyle birşey diyeyim kimseyi kötülemek gibi olmasın ama sunucu acıcaksanız trina ve cyrixden uzak durun.

Ya G-defendere yaptırın yada wildgenie'ya tabi ulaşabilirseniz.
Bana neden wildgenie yaptırmadınız derseniz 2 ay oncesinden mail attım cevap vermedi toplamda 15 20 tane mail atmama rağmen karşılıksız kaldım.

Neyse benden bukadar okuduğunuz için teşekkür ederim ,

Saygılar
Nelph


düzeltme: wildgenie.

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2011-09-06 02:07, 12 yıl önce)
Expert
34.0001
Merakla ilgili kişilerin açıklamalarını bekliyorum. Konuyu da yukarıda tutmuş olayım.
Wildgenie sanırım connectör işini bıraktı.Uzun zamandır bende kendisine ulaşamamaktayım.Connectör konusunda başına gelenler gerçekten üzücü bir durum.Umarım bundan sonra bu tür üzücü durumlarla karşılaşmazsınız.
Zeki abinin facebook sayfasında yazdıgı yazı sanırım baskasına devretmiş bu işle o yapıcakmış artık birkaç kez nette gördüm bu hafta

"Zekai hesaplarını bana emanet etti kendisi uzun bir süre olmayacak buralarda. Connector ile ilgili işlemleriniz için iftardan sonrası görüşmek için msn adresi bırakınız zekiozaytac(et)hotmail(nokta)com(nokta)tr
24 Ağustos, 16:39 "
tartışma yaratacak mesajlar silindi diğer arkadaşa uyarı - 1 verildi.
Hmm demek ki wildgenie'de bırakmış. Aslında kendi connectorunu kendin yazacan arkadaş, diğer türlü çok riskli oluyor.
Some_one : Hmm demek ki wildgenie'de bırakmış. Aslında kendi connectorunu kendin yazacan arkadaş, diğer türlü çok riskli oluyor.
Şu anda piyasada en sağlam connector Wildgenie , ardından Ercan'ın connector'ü ardından ise Trinanın connector'ü geliyor.G-defendermiş cartmış curtmuş beş para etmez. ( Benim düşüncem )
Sorun burda Wildgenie nin yaptıkları değil asıl cevap vermesi gerekenler yazı yazsında olayın rengini anlıyalım niye böyle olmuş diye.
Nydrian* ercanın yaptıklarını yazmadım , sunucumuza speedi yayanlardan biriside ercandır.
Ama sunu anlamadım ercan camelot'a con yaptı bu conu neden iptal ettiler? bir bilgi verirlerse sevinirim trina ise gereken herşeyi yazdık sağlam diyorsun ancak fix diye birşey yok
Neden iptal ettiklerini bilemem , ancak G-Defender felan beş para edecek birşey değil bizzat kendim inceledim.

Şöyle birşeyde var ercanın script bilgisi olmadığı için sorun çıkmış olabilir.Bu nedenle Wildgenie yada Trinayı öneririm.

Trina:
Mümkünse benim hakkımdaki yorumun da silinmesini istiyorum. Karakterime hakaret ve özellikle küçük düşürmeye yönelik yalan yanlış, desteklendirilmemiş iddalar mevcut.
Arkadaş malı (connector) aldı kullanmaya başladı, daha sonra süründürdü de durdu ödemeyi yapana kadar gelmiş sonra burada paragöz diyor. Ödeyeceği miktar o zamanın fiyatıyla 50TL, onu da süründüre süründüre yok banka kesti yok bilmemne diye hem 2 partide ödedi, hem de eksik ödedi zaten. Bayram harçlığı alıp server açmaya kalkmayın arkadaşım. Madem elinizde verecek 50 liranız bile yok, türlü türlü maymunluklar yapmayın. Tam bir ayranı yok içmeye atla gider... sözünün vücut bulmuş halisiniz. Scriptin S'sinden anlamıyorsunuz, cebinizde masrafları karşılayacak üç kuruş para bile yok. Tüm playerlara etki eden bir login triggerına koyun diyorum şu şu şu fonksiyonu login nerde o ne diyorsunuz, gecenin 1'inde şahsi telefonumdan arayıp rahatsız ediyorsunuz çünkü kendi hayatınız olmadığından diye tahmin ediyorum. MSN'de yaptığın çoluk çocuk muhabettinin, hadi artık ödeme deyince "bana paranın lafını yapma" gibi saçma sapan söylemlerini, bir anda jet gibi yazdığın 10-15 satır saçmalığı falan buraya koymak lazım aslında da işte uğraşamam bile (bir şey de ifade etmez zaten msn kayıdı dediğin), ama oradan zaten yapmaktan vazgeçmem lazımdı çünkü çoluk çocuk olduğunuz (akıl yaşta değil baştadır demişler) belliydi. Sanki sen bana satıyorsun da gelmiş bana "bana paranın lafını yapma", aramızda hallederiz zamanla ödeşiriz diyorsun. İşte maymun IQ'su olunca heralde... Yaptığın alıntıda da "abi yarın..." falan diye senin gibi çapsız birine abi olarak hitap ettiğimi iddaa etmen de gözümden kaçmadı değil.

25TL verdi deyim gülücük falan koymuşsun da zaten çocuk gibi paranın yarısını at bari nolur diye yalvaran sendin. Attığım miktar verdiğiniz miktarın yarısından da çok tamamen ödediğiniz için, hadi dedim milletin öğlen yiyeceği yemekten mahrum bırakmayalım. Konuşulan paralara bak ya, yok 50 attım da yok 25 attı da. 10'un 15'in hesabını yapıyorsunuz, günlerce çalışıp bu hale getirdiğim programa 50tl verene kadar türlü türlü taklalar atacak kadar düşük adamlarsınız, buna rağmen server açmaya kalkıyorsunuz.

El altından da kapatmaya çalıştı vs. yazmış saçmalamış, zaten remote vermişsin bana, sunucuna program kurmuşum. Makinanın bütün klasörlerini silebilirim programa ufak bir güncelleme yaparak, sunucunu başına yıkmam bir kaç dakikamı alır, ne olduğunu da o script/programlama bilginizle çözmeniz 10 yıl sürer tabiri caizse. Ama işte soytarılık yapılacak ya, kötüleyeceksiniz ya.

Programının logunu atın nerede kaldığı, hata verdiği görünür çözerim dedim, bir türlü elime geçemedi log. Sanki çok zor bir şey .rar yapıp atmak o .txt dosyasını. Sonra da günlerce ağlayıp durmalar, yok bozuldu yok bilmemne. Ama kafa çalışmayınca işte laf da anlatılamıyor, çünkü adamın ne scriptle ne programlamanın en ufak bir kısmıyla ilgisi alakası yok. Zaten pack'e de çalıntı diyorlar kendim bilmiyorum tabi hangi servera benzer, ne yapar fazla uğraşmadığım için.

Ben kaç tane sunucuya sattım, hepsini oraya yazmadım bile. Bir kişinin yazdığı bu yazı nasıl olsa bir şeyi değiştirmez, aktif olarak kullanan diğer, çok daha fazla ne yaptığını bilen, kopyala yapıştırdan ibaret olmayan sunucular mevcut.

Tekrar, benim kısmımı geçtim bütün postu silin bence. Büyük ihtimalle diğer yazdıkları da sallamadır, connector için yeni çalıştığı kişiden 5 lira indirim almak için yapılan satır satır soytarılıktır.

-

Arkadaşın koskoca yazıda tek saçmalamadığı şey programların kırılabilir olduğudur. TC olsun, Bilmemne defender olsun wg olsun hepsi kırılabilir. Ha ama önüne gelen çoluk çocuk easy kullanamaz, speed açamaz. Amaç da odur zaten.
Banned
-3
Wildgenie bence en iyi connectorcu şuan Trina'nın connectorunu kullanıyoruz hiç şikayetim yoktur gayette güzel bi çalışma yapıp ortaya güzel bişey koymuş.(Trina adını lekelicek bişey yapmaz başarılar Trina.)
ShR : Wildgenie bence en iyi connectorcu şuan Trina'nın connectorunu kullanıyoruz hiç şikayetim yoktur gayette güzel bi çalışma yapıp ortaya güzel bişey koymuş.(Trina adını lekelicek bişey yapmaz başarılar Trina.)

Sunucunda player olmadığı için sorun yaşamamış olabilirmisin ? yalnış anlama sakın cünkü trina nın dediği kelime " tüm playerlar sende zaten " kelimesi üzerine konusuyorum.

Hiç şikayetim yok demişin ancak yukarda belirttim Tek sorun bizde oluyordu yada yaptıgı program player sayısını kaldırmıyor olabilirmi bilimicem.
Ama abartısız söylüyorum 800 kez sunucu connectör sorunu yüzünden gitti
g-defender beş para etmez kelimesini burda söylüyorsun aferim sana inşallah gelip connector satın almak istemezsin yeni sürümde :)

teşekkürler bilgi için nelph.
Trina Connector Su Anda Piyasada Tutulan Connectorlar Ama Wildgenie Vazgecilmez.. Basına Gelenler Üzdü.. Kendisinede Ulasamıyoruz... Ama Piyasada Su An Tutulan Trina Connector Birde Ercan..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.