Banned
-3
Nelph :
ShR : Wildgenie bence en iyi connectorcu şuan Trina'nın connectorunu kullanıyoruz hiç şikayetim yoktur gayette güzel bi çalışma yapıp ortaya güzel bişey koymuş.(Trina adını lekelicek bişey yapmaz başarılar Trina.)

Sunucunda player olmadığı için sorun yaşamamış olabilirmisin ? yalnış anlama sakın cünkü trina nın dediği kelime " tüm playerlar sende zaten " kelimesi üzerine konusuyorum.

Hiç şikayetim yok demişin ancak yukarda belirttim Tek sorun bizde oluyordu yada yaptıgı program player sayısını kaldırmıyor olabilirmi bilimicem.
Ama abartısız söylüyorum 800 kez sunucu connectör sorunu yüzünden gitti

bak bu olabilir senin serverın kadar playerım olmadı eğer olursa sorun çıkcagını sanmıyorum ha ozaman kadar bence Trina düzenler connectoru neyse anlaşmıssınız birisi ile sanırsam inş bu istediğin gibi olur.
İşte sorunlarda orada bir türlü çözemedik ve ayrıldık , ben kımseyı kötüleme amaçlı açmadım sadece piyasadaki connectörler hakkındakı deneyimlerimi sundum
Hakkımızda yazılanlara sadece gülüyorum ; Nydrian(Mert GERÇEK) , isimli kişi en iyi wildgeine demiş tamam o doğru o adam 10 yıldır o işi yapıyor haklısın ondan sonra Ercan demiş burada dur bakalım burada yanlışsın kardeşim ercanın connectorunda çok problem var, ben burada yazmıyorum ama ilerleyen günlerde açıklamasını yaparım + ercanın connectoru çok iyi diyorsun madem kendın al kullan neden kullanmıyorsun kardeşim? + Ercanın connectorunu alanlar neden vazgeçti açıklamasınımı illa yapsınlar ben söylüyüm (habire client göçme , hatalar vs) kısacası insanları kandırmaktan vazgeç.
G-defendere teşekkür ederim , birkaç günlük beni güzel idare etti , wildgenia geçmiş bulunmaktayız şaun itibariyle.

Wildgenia'dan sonra bana göre en iyi connectör g-defender'dir connectörsüz girişide engellemiş.
Başarılar ...
G-Defender : Hakkımızda yazılanlara sadece gülüyorum ; Nydrian(Mert GERÇEK) , isimli kişi en iyi wildgeine demiş tamam o doğru o adam 10 yıldır o işi yapıyor haklısın ondan sonra Ercan demiş burada dur bakalım burada yanlışsın kardeşim ercanın connectorunda çok problem var, ben burada yazmıyorum ama ilerleyen günlerde açıklamasını yaparım + ercanın connectoru çok iyi diyorsun madem kendın al kullan neden kullanmıyorsun kardeşim? + Ercanın connectorunu alanlar neden vazgeçti açıklamasınımı illa yapsınlar ben söylüyüm (habire client göçme , hatalar vs) kısacası insanları kandırmaktan vazgeç.


:) bende connectör ötürü client göçmesi kesinlikle olmaz. yazılım aktif edilen sunucularda 3-5 player conn'u kıramadı ve problem yaşıyoruz oyuna giremiyoruz diye sunucu yetkililerine bildirdi, onlarda connectör bazlı sanıp iptal ettiler :) hala kullanan sunucu var ve daha hiç şikayet gelmedi. burdan da anlaşıldığı gibi playerlar sunucuları yönlendirio sunucu sahipleri değil :D
İlerleyen günlerde daha iyi açıklamasını yapacağım merak etme @pyramid uo fucker yazdım die idda ediyorsun başkasının kaynak kodlarını alıp editliyorsun aferım sana sen kralsın :) , kendini büyük göstermek için fake üyelikler açıpta insanları kandırma bari..
polemiğe girmiyecem kusra bakma sadece bi açıklama getirtmek istedim ve noktayı koydum(.) açıklamalarınıda 2 gözle bekliyoruz bu ara. ha bide edite ihtiyacım yok, yapabileceklerimde sınırda yok ;)
Polemiğe giremezsin çünkü herşey ortada.
zeki abiyi gözüm kapalı önerirdim ama şu trina'nın yazdığını okuyunca inanılmaz hak verdim. resmen gözümün önünde canlandı adamın ne yaşadığı ya. yine de zeki abinin özellikle yüksek assembly bilgisine dayanarak sadece wildgenie önerebilirim.

1. sayfadaki trinanın yazısına hala takıntılı haldeyim şu an. en ufak yanlışı yok
Neophyte
-1.7
G-Defender : İlerleyen günlerde daha iyi açıklamasını yapacağım merak etme @pyramid uo fucker yazdım die idda ediyorsun başkasının kaynak kodlarını alıp editliyorsun aferım sana sen kralsın :) , kendini büyük göstermek için fake üyelikler açıpta insanları kandırma bari..

UO fucker ile connector konusunun ne alakası var? İnsanları kötülemek için kalkışmayacağın yol yok, helal olsun.
Master
59.2997
İyi işçilik bekliyorsanız ve programdan da bekletiniz yüksekse Wild'den şaşmamanızı öneririm. Yılların deneyimi bile onu seçmeniz için yeterli olmalı. Diğer programlara 3 vereceğinize Wild'e 5 verin, en azından güvenilirliğinden emin olursunuz.
cani :
G-Defender : İlerleyen günlerde daha iyi açıklamasını yapacağım merak etme @pyramid uo fucker yazdım die idda ediyorsun başkasının kaynak kodlarını alıp editliyorsun aferım sana sen kralsın :) , kendini büyük göstermek için fake üyelikler açıpta insanları kandırma bari..

UO fucker ile connector konusunun ne alakası var? İnsanları kötülemek için kalkışmayacağın yol yok, helal olsun.

Ne alakası var şimdi kötülemek ile, adamın kendim yaptığım şeyin kendisinin olmadığını yazıyorum..
Konuyu rica ediyorum silin yada kilitleyin
şu genç arkadaşı rezil etmeyim desemde sanırım etmek zorunda kalacağım. bahsettiginiz yazılım c++ ile yapılmış ve hemen hemen tüm clientleri destekliyor. ben ise o zamanlar sadece client 203 için yapmıştım ve Delphi kullanarak. eğer c++ bilseydim boşuna kodları delphiye çevirmezdim vede sadece client 203 için destek vermezdim. son yazılımda ise client 601'i de ekledim. işin kısası cin olmadan adam çarpmaya kalkma çarpılırsın şimdiki gibi :) daha programlama dili bilgin yok, elinde satın aldıgın bi connector kodları ve içindekilerin ne işe yaradıgını bilmediğin kod kalabalığı (nokta)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.