Bakın Arkadaslar Yanlıs Diyorsunuz Bence Oynamayı Bilen Her Türlü Carda Vs De Alabilir Ama P.m Warioru Her Türlü Keser Ve P.m Warlocku Kolay Kolay Kesemez Bunları Bilmiyorsunuz Galiba Atıp Tutuyorsunuz.
d3vrim-US : ama bknz :

şuanki her shardda 5 atışta 3 black ve bloodrock ingot çıkma şansı var. bu kısıtlama eskiden çok çok çok minimium seviyedeydi. örnek biz full blood ve ya blood set çıkarmak için 5 - 6 gün uğraşırdık. oysaki ; şimdi 45 dakikada bir set yahu :) haksızmıyım :)

Aynen aynen biz öle insanlardıkki yani o zaman çocuktum böyle değerli verite gibi şeyler çıktığında dünyalar bizim olurdu ve ona görede zaten düşünün bi verite bile 600k ve 1m arası bir fiyattan giderdi şimdi 250k ya bloodrock alabiliyorsun eskiden sunucu açıldıktan 5-6 ay geçmeden herkezde blood blockrock olmazdı.
dimi dimi
Ama cidden miner'a önem veren güzel bir server bulsam koşarım :)
Bu denli eski bir oyunda hâlâ bunun tartışılması biraz garip doğrusu . Bence sayılan üç karekter tipinin de eşitliği sağlanmassa actiondan hiç bir tat alınmaz . Miner , bs. vs. craft karekterlere ilgi gösterilmemesi biraz da server'daki rp ye verilen önem ve craft karekterlerle üretilen eşyaların değerleriyle alakalı sanırım .
Oyuna yeni başlayan balıkçı , craft türü bi karekter öğrenen birinin oyun içinde yalnız kalması ; oyundan zevk almasını engeller . Hassas bir denge !
Yetenek ayarlayabilmekte.
Basic : her server? genelleme yapmazsanız :D

Bunun olmaması için uğraşan serverlarda mevcut.

merhaba sana hemen bi cevap yazıyım sabah sabah :)
ya ben ultima onlinei daha yeni öğreniyorum 7-8 yaşındayken noirde oynuyorum. bizim kafenın serveri. of adamlar bana bi mages robe veriyor ben bi seviniyorum bi seviniyorum varya dünyalar benim oluyor. tabi bahseettiğim 9 sene önce gibi bişi. ondan sonra kamer abi var. miner çar kastım eski noirde, benım tün ingotlarımı dupeledi :). yani anlamı yok bilmem anlatabildinmmi. kötülemek amaçlı yazmadım. şimdiki noir başka kadro eski noir eski noirdir.


YAZIDA HİÇ BİR KÖTÜ AMAÇ VEYA YARGILAMA İFADESİ YOKTUR.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.