siteden ultimanın ml sürümünü indirdim çift tıkladığımda hiçbir reaksiyon vermiyor setup ekranı gelmiyor ne yapmalıyım ?
biraz bi süre bekledikten sonra gelecektir. çift tıkladıktan sonra sadece bekle
işletim sistemine bağlı olarak muhtemelen kullanıcı izinlerinden kaynaklı olabilir. ya da bir başka program engelliyor olabilir.
bilgisayara yeni format attım xp professional kullanıyorum dediğin gibi yaptım bekledim 2-3 dakika kadar gelmiyor setup ekranı bilgisayarda koruyucu bir programda yok aslında antivirüsü daha yüklemedim

şimdi güvenlik duvarınıda kapattım ama yine olmadı

sağ tıklayıp farklı çalıştır diyorum çift kullanıcı var birisi aytunc digeri admin admini seçtiğimde şifre istiyor aytunç ilede açılmıyor
ilginç genelde bi süre bekletir ama sonunda açılırdı. yeni format attıysanız windows güncelelmeri yaptıktan sonra bide deneyin eksik bileşen varsa update ile güncellenir en azından.
Novice
12.5
Eğer yeni indirdiysen internet bağlantısı sorunlarından dolayı eksik indirmiş olabilir.Eğer daha önce bilgisayarımda yüklüydü diyorsan kopyalama sırasında sıkıntı yaşanmış olabilir.

Büyük ihtimalle exe sorunludur.
güncellemeleri yaptım ayrıca 2 kere indirdim u-s den 2 kopya var ikiside yüklenmiyor izinleri kaldırmam için ne yapmalıyım?

şimdi başka bir siteden çekiyorum bakalım siteden tam çekmemiş olabilir.

Bu konu aytunc tarafından düzenlendi(2013-03-31 23:59, 11 yıl önce)
kurulumla alaklı bir durum yok ben bu platformdaki kurulumu kullanıyorum. anladığım kadarıyla formattan sonra bilgisayarda 2 oturum mevcut. biri aytunç diğeri administrator. yani yetkili ve yetkisiz. bu durumda sen yetkisiz olansın. yapman gereken admin hesabı ile oturum açmak yok eğer şifresini bilmiyorsan ozaman bilgisayarı güvenli modda başlatıp Aytunç kullanıcısının yetkilerini yükselt.
Bende Yıllardır Centred Programı Kullanırım Fakat Yaklaşık 2 3 Ay Pc hic açmadım ve Tekrar Bir sunucu ile anlaştım ve world konusunda yardım etmek istedim şimdi ise Ultima Online 2D Centred Programı acılıyor Ultima Online Mondain's Legancy de İse açılmıyor Map Dosyaları İle bi alakası olabilirmi diye düşündüm fakat Yapılan World Mondain's icine attıgımda sphere acıyorum Staticler herşey gözüküyor

Benim Neden Ml Secmemdeki amac Mondain's de bütün itemler gözukmekte Ultima Online 2d versiyonunda hepsi bulunmamakta Ve Mondain's de Ultima-strikeden indirdim.
benimde böyle bir sorunum var.
win7 64bit kullanıyorum aynı problem bendede var.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.