Merhaba Dostlar ,

Uzun süredir PYramid Uo serverında oynamaktayım ,

Bir arkadaşımla birlikte nebulaya geçmeyi düşünüyoruz.Sizce nebulaya geçmelimiyim.Eğer geçin diyorsanız nedenleri , geçmeyin diyorsanız nedenleri konusunda madde madde yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Maddelere gerek yok, her türlü nebula
Emulator, [Runuo] hangisinde varsa o serverda oyna! hem guvenli hem kararli hem de geliskin.. Sphere kendini gelistiremiyor bircok kez tartisildi, enazindan simdilik.. Ayrica turkiyedeki cogu server'da sphere gibi gelisemiyorlar cok fazla kisitlayici oluyorlar cogu sistemi kendilerine gore degisitriyorlar kime sorarsan sor orjinal ultimanin halini daha cok sever ama turkiyede bu alanda titizlik pek fazla yok.. Ornek avrupanin bir cok serverinda orjinal halini ellemiyorlar kisitlamiyorlar bir player basladimi birakmiyor ayrica premium uyelik aliyorlar atiyorum maximum item sinirina kota koyuyorlar item'leri koyacak fazla bir banka limiti icin de premium hesap uyelik geregi duyuluyor her sey var ancak normal hesap siniri var premium'a mecbur ediyor ve garanti veriyor! bu durumda senin de haklarin oluyor ama turkiyede hangi server'dan hak talep edebiliyorsun? veya hangi server seni aylarca ugrastirdiktan sonra emek verdirdikten sonra seni dusunerek kapanmiyor isim vermeyeyim ama turkiyede bu baglamda seni kimse dusunmez, dolayisiyla acilip kapanan ve yeniden acilan o kadar cok server varki saymakla bitmez ve hala o bahsi gecen serverlar'dan bir kismi acik durumda! acilip acilip kapaniyorlar ve saniyorum bizler de bunlarin yaptiklarini hos karsiliyoruz onlarin dalga konusu olan seyi kendimize eglence bilip peslerinden gidiyoruz.. Tatil baslarken acilan hicbir serverda oynamani onermem!
Silindi
Novice
6.4
Uzun suredir pyramidde oynuyorsan anlatmaya gerek yok Pyramid devam
PYramidd'de uzun zamandır oynuyoruz köy'de aldık ama ne bileyim Action yok eskisi gibi.Birde nebulada sağlam action var diyorlar.Oynayan insanlar yazarsa artı ve eksilerini çok memnun kalırım.Rehber olur herkeze.Nebulada hayat nasıl ? Ticaret , İtemler , Action ??
Biris action mu dedi :asik2
Abi pyramid dediğin sunucu nebula'yı oyuncu sayısından ve sistem olarak tamamen sollamış durumda nebula düz bir shard ama pyramid ve nebula karşılaştıralamaz tamamen farklı konsept, gece gündüz zaman farketmeksizin pyramid nebuladan her zaman daha fazla online barındırır buda böyle bi gerçek
Yani herkez afedersiniz laf salatası yapıyor düzgünce tane tane açıklıcak olan yokmu arkadaşlar..
Action var kardeşim fakat 10 kişiden azsanız sıkıntı cekebilirsiniz 4 tane saglam guild var 2si order 2 si chaos birde playerların katıldıgı chaos ve order factionu var action bunlar arasında dönüyor. Köprüdeki pklar oluyor, dungeonlarda her daim oyuncu oluyor, büyük bineklerin spawnı zaten allah bullak yani oyna gir bak pişman olmazsın :)
Evet Başka
Computer_Man : Yani herkez afedersiniz laf salatası yapıyor düzgünce tane tane açıklıcak olan yokmu arkadaşlar..

Sinirlenme şampiyon sakin ol, armut piş ağzıma düş yok https://www.nebula.web.tr/systems.php buradan devam ediyorsun.
screenshotlardan biraz bilgi sahibi olabilirsin.

https://www.nebula.web.tr/screenshots.php
Federal :
Computer_Man : Yani herkez afedersiniz laf salatası yapıyor düzgünce tane tane açıklıcak olan yokmu arkadaşlar..

Sinirlenme şampiyon sakin ol, armut piş ağzıma düş yok https://www.nebula.web.tr/systems.php buradan devam ediyorsun.


Sağolasın bana öğrettiğin için ben zaten bilmiyordum , web sitesinde action oranı , oyunun zevki herşey yazıyor sen olmasan naparız federal
Bilmem naparsın ?
konumu kirletme

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2013-08-18 14:11, 10 yıl önce)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.