Merhabalar ultima-strike üyeleri ben uzun zamandır yaklaşık bir 7 senedir player olarak ultima online oynuyorum ve 7 yıldır gördüğüm yetkilileri hep merak etmişimdir bende onlardan biri olabilirmiyim düşüncesi bu işi öğrenebilmem için bana bir kaynak döküman veya bir kişi önerebilirmisiniz?
bu site üzerinden dökümanlar kısmında gm komutlarını öğren.ondan sonra bi kaç server'da başvuru yap göreve alınırsan gerisi gelir dostum kimse anasının karnında öğrenmedi :)
Güzel kardeşim yardımın için sağol fakat dökümanlar bölümünde öyle bir konu bulamadım ayrıca hiç deneyimim yok ve hiç bilmiyorum okuduğum 2 satır kelime ile ne yapabilirim ki çok zor olacaktır alternatif bir yolu yok mu?
Player kalmaya devam et oyundan soğumazsın ve hep zevk alırsın ;)
Vengeful : Merhabalar ultima-strike üyeleri ben uzun zamandır yaklaşık bir 7 senedir player olarak ultima online oynuyorum ve 7 yıldır gördüğüm yetkilileri hep merak etmişimdir bende onlardan biri olabilirmiyim düşüncesi bu işi öğrenebilmem için bana bir kaynak döküman veya bir kişi önerebilirmisiniz?

7 yıllık playersan potansiyel bi game master'sın zaten page bakar oyun sorunlarıyla ilgilenirsin ve ufak tefek etkinlikler yaparsın başka bi espirisi yok
Tymaron : Player kalmaya devam et oyundan soğumazsın ve hep zevk alırsın ;)

Bu player olmayı bırakacağım anlamına gelmiyor ki bakarsınız yetkili hayatım sona erince örnek server kapanır vs bu tekrar player olmaya dönemeyeceğim anlamına gelmiyor sadece bu deneyimi tatmak istiyorum.
Members
0.1
Yetkili olduktan sonra oyuncu olarak kesinlikle tekrar başlayamazsınız. Şevk falan kalmaz insanda. Oyunun gizemi tamamiyle yok oluyor. Ama yok illa ben artık yetkili olmak istiyorum kendim de bir şey yapabilirim diyorsanız size bu konuda en kapsamlı bilgi portalını tavsiye edebilirim: https://www.sphereserver.net
Çok teşekkürler.


Ekleme: Bir arkadaşım kendi kendine sphere aç orada çalış daha rahat olur dedi bu sphere ile dökümanlar varsa link atabilirmisiniz.
Sevgili leon jade emulator kısmında onlarca link var bunların hangisi yoksa hepsini mi indiriyoruz?
ilk olarak senin bi serverda stafflığı öğrenmen lazım arkadaşım mantığı anlamadan direk sphere kurabileceğini sanmıyorum.uraşırsın yapamayıp sıkılır bırakırsın o yuzden.bi kaç server sahibi kişilerle görüş illaki gönüllü olacaktır sana bu işi öğretecek. benim server'ım olsa ilgilenirdim seninle ama mlsf :)
Peki öyle yapayım o zaman fakat nasıl bir server türünde yapmalıyım öneriniz nedir bir pvp server'ında daha mı kolay olur ?
düz server'da yapmanı önericem ama o tür serverlarda görev alman biraz zor olur.pvp serverlarında araştırma yap daha kolay olur senin için.düşük seviye stafflığa başlarsın gerisi gelir dostum.msn adresimi ekle server bulursan komutlarda sana yardımcı olurum
E-mail adresini verseydin ekleyebilirdim belki :).
tamam ben yarın msn'e girince seni eklerim:)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.