Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Merhaba arkadaşlar.Sanırım tam bir lamer başlığı ama bende 5 senedir ultima online oynuyorum.

Fakat okul dönemi bilgisayarı hiç açmazdım ve sadece yazın oynardım bu oyunu.Ve Ultima Online konusunda tek talihsizliğim her zaman tek başıma oluşum.Bu oyuna tek başıma başladım ve her zaman tek başıma oynadım.Ne reelde ne de oyunda arkadaşım olmadı hiç.Ee ne var bunda bizim de olmadı diyebilirsiniz belki yazımı okuduğunuzda.

Ben okul dönemi hariç yazın her gün aralıksız bu oyunla uğraştım,forumlardan okudum internetten baktım,skillleri öğrendim,nasıl kasılacağını öğrendim,artılı çıkarmayı öğrendim..vs bunların hepsini bir yerlerden okuyarak öğrendim.Ama pvp yapmak;bi yerden okuyarak öğrenilecek bir şey değildir.E şimdi diyorsunuz ki "O zaman neden yardım istiyorsun forumdan bizden lavuk,nasıl yardım edelim sana burdan?" bunu gerçekten bende bilmiyorum arkadaşlar.Ama gerçekten bende kısa olmayan bir süredir bu oyunu oynuyorum ve bu oyun gerçekten benim tutkum.Ve pvp yaparken sürekli ölmekten de bıktım.Oyunla ilgili,oyunu konuşabileceğim hiç arkadaşım olmadığı için kimseyle bir şey de konuşamadım.Forumlara böyle bir başlık açmaktan da her zaman utandım.Ama artık şansımı denemek istiyorum.

Hiç yardım edemezseniz konuşalım,yada belki kendi deneyimlerinizden bir şeyler söylersiniz bende bilgilenirim..Umarım konuyu açtığım yer doğrudur..Şimdiden yardım edecek ve hatta etmeyip sadece bunu okuyan herkese çok teşekkür ederim.
Neophyte
26.6001
Bana göre en iyi öğrenmenin yolu iyi bilen bir kişiyi izlemek ve sırasıyla macroları doğru yapabilmek, tabiiki de doğru sunucuyu seçebilmek. Birleşik potionlarıyla, saçma bonuslarıyla, wrestlingin skill sayılmadığı, silahın kazandığı, oyunun zevkini görsellikle bozan ya da yeni sistem diye eski tatları kaçıran sunuculardan uzak durmanı öncelikle tavsiye ederim ki mevcut sunucuların yeni iyi bir oyuncu çıkaracağını düşünmüyorum :=)
Herhalde profilini war'a geçirip, bir adamın üzerine çift tıklamak zor birşey olmasa gerek ki, arkasından kovalamakta zor birşey değildir. Bunu bir dene istersenn...
Mage pvp sinden bahsediyorum some_one.War'a geçip wrestling kasıp adamı yumruklayarak öldüremem değil mi arkadaş.
Some_one : Herhalde profilini war'a geçirip, bir adamın üzerine çift tıklamak zor birşey olmasa gerek ki, arkasından kovalamakta zor birşey değildir. Bunu bir dene istersenn...

Sen böyle ukala değildin ya iyi adamdın severdim ben seni ne oldu sana.
Ghlahn : Bana göre en iyi öğrenmenin yolu iyi bilen bir kişiyi izlemek ve sırasıyla macroları doğru yapabilmek, tabiiki de doğru sunucuyu seçebilmek. Birleşik potionlarıyla, saçma bonuslarıyla, wrestlingin skill sayılmadığı, silahın kazandığı, oyunun zevkini görsellikle bozan ya da yeni sistem diye eski tatları kaçıran sunuculardan uzak durmanı öncelikle tavsiye ederim ki mevcut sunucuların yeni iyi bir oyuncu çıkaracağını düşünmüyorum :=)

Ghlahn sana teşekkür ederim öncelikle herkesin yapması gerektiği bir şekilde okuyup cevap vermediğin için,ama bazıları değişik cevaplar vererek topic'in tadını kaçıyor.

Daha sonra şunu söyleyebilirim ki,bende pvp yi en iyi öğrenme şeklinin birini izleyerek olduğunu düşünüyorum..Ama en başta söylediğim gibi hiç böyle bir imkanım olmadı.Böyle bir imkanım olsaydı zaten böyle bir sitenin forumuna böyle değişik bir başlık açacak duruma gelmezdim.Malesef oldu ama.
mage pvpsinde önce adamın attıgı büyüyü gör sonra ondan daha hızlı atabiilecegin bir büyüyü at yok canı az ise hem hızlı hem can götüren büyüleri kullanabilirsin yok ben prof oldum heryerden korpor ssokarım diyosan sok korporu
RunUO & Osi için pvp ayrı, bir de Türk klasik sphereserver pvpsi ayrı. Soldaki daha zor bilgin olsun
murizh : mage pvpsinde önce adamın attıgı büyüyü gör sonra ondan daha hızlı atabiilecegin bir büyüyü at yok canı az ise hem hızlı hem can götüren büyüleri kullanabilirsin yok ben prof oldum heryerden korpor ssokarım diyosan sok korporu


Yok valla kardeş "corp por" sokmayı bırak,adamı kovalarken "in nox" atmaya kalktığımda bile yetiştiremiyorum,kaçmış oluyor.Sanırım benim tek çarem warior takılmak.
sen dene yinede mesela özel robe yoksa serverde adam innox derse sen us jx de korpor derse sen innox de o zaman kaçarı yok yer bi iki kere ölürsün sonra öldürürsün :D
bide tüyo millet kimi kovalıyorsa dalmasan bile yanlarında kos muhabbet et sana dalsalar bile
+Marlock

Bugün biraz tadım kaçıktı... Doğal olarakta birine çatmak istedim o da bu oldu sanırım...

+ashel

Kusura bakma ama bende eskiden warior oynardım ve kesemediğim adam yoktu... İlk önce sen kendine bir hedef belirle, hangi klas(class) sana kolay geliyorsa, onun üzerinde çalış. Eğer mage yada warlock olmak istiyorsan, ilk önce oynadığın sunucunun delaylarına çalış. Sonra gerisi gelir zaten...
ya lamer ya :D yuhh

şaka yapıorum kardeşm bizde anamızın karnında ögrenmedik ama 5 yıl cok uzun bi süre bende 5-6 yıl önce başladm pvp yapa yapa öğrenirsin gibime geliyor pvp serverlarında takıl derim sana
Bende en az sizin kadar oynadım zaten bu oyunu.Run uoda da oynadım.Qualohtarie diye bir server vardı o zamanlar.Bilen biri varsa gerçekten eski olduğumu anlar.Ama ultima online hayatım hep karşık geçti.İlk başta anlattığım gibi pek açamadım bilgisayarı yada hiç arkadaşım olmadı hep tektim işte.


Bunlar bir yana söylediğiniz her şeyi tek tek irdeliyorum.Hepsini uygulayacağım.Yardım eden herkese tekrar tekrar çok teşekkür ederim.

Kişisel olarak cevap vermek isterim aslında hepinize..

Some_one hiç önemli değil,hatanı anlaman bile mükemmel bir şey.

Flich bende uzun zamandır oynuyorum zaten ama sorun tek oynamak diye düşünüyorum.

Murizh söylediklerin kesinlikle aklımda kalacak :) çok teşekkür ederim.

Xantier run uodan gelmeyim ben zaten orda da pvp yapamazdım burda da yapamıyorum.
Expert
34.0001
Yapacak bir şey yok bu konuda, bende ilk başladığımda böyle dert yanardım arkadaşlara onların cevabı bana hep kesile kesile, kesmeyi öğreneceğim yönünde olurdu. Yılmadan devam et derim.
KeLL : Yapacak bir şey yok bu konuda, bende ilk başladığımda böyle dert yanardım arkadaşlara onların cevabı bana hep kesile kesile, kesmeyi öğreneceğim yönünde olurdu. Yılmadan devam et derim.

KeLL senin dert yandığın arkadaşların varmış bak.Onlar sana yardım da etmiştir muhakkak.Benim muzdarip olduğum konu bu zaten.Bu yüzden buraya yazdım bu olayı ben.Deneyimli playerların bilgisinden bir kaç parça bir şey almak için.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.