kimse istedi diye bir başlık kapatmadım 10 yıldır şimdide kapatmam merak etme. başlık kurallara aykırı

Bu konu Uğur GÖK tarafından düzenlendi(2013-03-12 15:40, 11 yıl önce)
Capsleri arşivleyeyim lazım olur bi ara :)
Hiç anormal karşılamadım alışılmış birşey yani :) Açıldığı günden biteceği güne kadar sürekli edit olacaktır ve olmaya devam edecektir fazla söze ne hacet ?
hiç garip gelmedi nedense
Sıkılmamışlar
Ultima online kimlerin eline kaldi. Nereden nereye.
Gelirler açıklama yaparlar, Sunucudaki kadro isim değiştirir yada scripter bu artık stabil olmuş :) yeni kadro yapılacak önlemler madde madde yazarlar şimdi ve ardından sunucu aynı isimle devam eder :)
bence eva bir uo sunucusu değil. UO uzantısı karışık birşey :) vip üye nedir abi bizim bildiğimiz katanayı boyamışlar falan filan olmuş yani. Nebula zamanında edit iddaaları ile çalkalanırken bile evaya edit konusunda yetişemiyecek durumdadır.. :p
DESPERATE : bence eva bir uo sunucusu değil. UO uzantısı karışık birşey :) vip üye nedir abi bizim bildiğimiz katanayı boyamışlar falan filan olmuş yani. Nebula zamanında edit iddaaları ile çalkalanırken bile evaya edit konusunda yetişemiyecek durumdadır.. :p
:selektor
Evadakiler heralde işi ticarete dökmüşler. Akıllıca bir para kazanma yöntemide olabilir. Hevesli gençlerimize parayla item satımıda olabilir. Bizim gariban gençlerimiz ise hala npc kessin. Valla konu nereye çekersen oraya gidiyor.
DESPERATE : Evadakiler heralde işi ticarete dökmüşler. Akıllıca bir para kazanma yöntemide olabilir. Hevesli gençlerimize parayla item satımıda olabilir. Bizim gariban gençlerimiz ise hala npc kessin. Valla konu nereye çekersen oraya gidiyor.

Aynen kardeşim. Millet okuluna gitmeyip hazine açanlara şahit oldum :) Şu an için oynucak bi tane temiz pvp serveri göremiyorum(Kendi Kişisel Görüşüm.)
Pvp serverı ne bekliyorsunuz.Oynamayın hala gidip oynuyorsunuz normal serverda oyun oynayacak adam yok.
Adamların ekmek teknesi olmuş ne olucak başka bunlar gibi insanlar sunucu sahipleri olunca ultima online değerini kaybetti tamamen aslında suçlu onlarda değil playerlar'da bu kadar çok destek vermeseler bu sınıra gelemezler neylersin deveye diken insana öpen yaranır aahalii :selektor
Newbified'in bug sonucu geldiğini iddia etmişsiniz, bir çok bug söyleyebilirdim çanta ağırlığını 0 yapmakta dahil ama newbified yapmak için bir bug yok. Eğer siz yapmadıysanız o bugu.

Hep aynı konu diyorsunuz, bizde hep aynı masalı duymaktan yorulduk, yapıyorsunuz işte kabul edin. Neyin inadıdır bu.
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.