Merhaba arkadaşlar ,

Ben devamlı uo yu yukle kur patchle olayından kısaca bıktım ! Bilgisayar ya bozuluyor ya sılmek zorunda kalıyorum yada başka şeyler oluyor kısacası ben sımdı uo yu yenıden pathledım ve bılgısayara format atılacak yakında buyuk ıhtımal şimdi ornek olarak gostereyıroum ınternetten Extract And Play versiyonlu oyunlar var yanı ne demek bu bırı oyunu kuruyor sonra oyun dosyasının rar lıyıp ınternete sunuyor mesela ben doom 3 u oyle oynuyorum 1.50 GB lık ındırdım vede sorun yasamadım su ana kadar bende uo da boyle bişi olabılırmı dıe merak edıyorum ! Mesela tum patchlerını bıtırdıkten sonra ben bunu dosyalarını rarlayıp bir yere kaydetsem sorun olurmu ? [/
b]
Mantıklı fikir ama iso uzantılı oyunlar vardır nette rarlı onlar fazla bozulmaz ama açık uzantılı yanı anlatmak istedigim bilgisayar kendi uzantılarını tanıdığı bir dosya rarın içinde kolaylıkla bozulabilir , sağlıklı rarlarsan olabilir ama şunuda belirtmek isterim ultima online kopyalıyınca çalışmıyor veya bir yerden bir yere taşıyınca.
Bir yerden bir yere taşıyınca regedite ayar girmen gerekiyor. Ultima online reg dosyası filan diye aratınca Google'da bulunuyordu diye biliyorum.
beyler ben mondain legacy yukledim ama gatewayden hıcbır servera gıremıyorum nasıl oynuycam ???
Silindi
Members
0
www.uogateway.com Göçtü Dio biliim

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.