Merhaba Arkadaşlar Ben uzun zamandır uo oynamıyorum tekrar dönmeyi düşünüyorum ama bir araştırma yaptım orta dünya haritası kullanan server yok bu yüzden bildiğiniz orta dünya haritası kullanan bir server var mı ? Varsa yazarsanız sevinirim şimdiden Teşşekürler.
Neophyte
26.6001
Orta dünya haritası kullanan sunucu yok sanırım ses çıkmadığına göre :)
Ovedron vardıda kapalı galiba
Aslında şu aralar açılsa Hobbit'in 2.filminden bayağı etkilendim oynarım yani
Ben Orta Dunyanın haritasını arıyorum arkadaşlar bulamadım amacım eskı roxside gunlerını yaadd etmek özledım bı rohan da ıkı tur atıcam var lınk falan atabilirmi map le static i
Aslında değişik bir map oynamak isterdim oyuncusu olan bir orta dünya sunucusunda. Yeni yerler keşfetmek nedense hoşuma gidiyor. Sosaria artık baydı, her nokta karesini bildiğin için nerde spawn olabileceğini rahatlıkla bulabiliyorsun.
Evet sosaria artık sıkıcı oldu oyuncular için ben bir değişiklik istiyorum ultima-strike yetkilileri yardımcı olursa bir anket yapsalar orta dünya haritasıyla ilgili bir anket bunu duyursalar belki o zaman server açacak başarılı bir admin çıkar.
0.1
Eskiler bilir Orta Dünya Haritası , oynamak isteyen kişi sayısı 10 , 15 olsa dahii açılıştan sonra hazırcılığa alışmış oyuncu kitlesi ki şuan var olan kitle biraz öyle yeni şeyler öğrenmek istemeye bilir o yüzden böyle bir sunucunun uzun ömürlü olacağını pek düşünmüyorum tabii bu benim şahsi fikrim.
Map dosyası sordum ama kımsede yok sanırım ?
0.1
Cdlerimde bi orta dünya mapi buldum. Ama içinde çok fazla harici item eklemişler.Neredeyse bütün gumpları ground itemlerini agacları animasyonları değiştirmiş adamlar. Orta dünyanın orjinaline uygun olması için bir sürü sey yapmışlar.
RunUO sunucuda kullanılmış.Ben Mapte gezerken bir çok hatayla karşılastım.Bu hatalar benim Uo sürümüm Clientim veya sphere ile ilgili olabilir.Belkide bu hataların giderilmesi için mapin tekrar UOTC den gecirilmesi gerekebilir.Neyse.

Map UOTC programı ile yapılmıs.Bu programın adamların kullandığı versiyonunu paylaşıyorum

UOTC İndir

Map'in PSD formatındaki çizimini paylaşıyorum

PSD Formatı

Map'in mul dosyalarını paylaşıyorum [ animdata.mul, art.mul, artidx.mul, gumpart.mul, gumpidx.mul, hues.mul, map0.mul, map2.mul, multi.idx, multi.mul, progress.idx, progress.mul, radarcol.mul, skillgrp.mul, staidx0.mul, statics0.mul, staidx2.mul, statics2.mul, texidx.mul, texmaps.mul, tiledata.mul ]

MUL Dosyaları

Tamamiyle başka bir ultima online platformundaki Purgatory isimli kişiden alıntıdır.Başlığı Orta Dünya Map Haritası şeklinde açmış bu sanırım eğer sonuca varamazsan özel mesaj yolula konu linkini atarım sana.
Hmm Hala Ama Açık Bir orta dünya haritası serveri çıkmadı çok Üzücü bir durum..:sikkin
Orta dünya haritası açılır millet oynamaz.
Orta dünya haritalı sunucu olmaz milletin oynayası gelir ne garip iş. :con:con
Aslında oynamak isteyen cok haritada aynı şeylerden sıkıldı her kez sadece açıldığı zaman reklam güzel olmuyor herkesin haberi olmuyor sorun oradan kaynaklanıyor Güzel bir tanıtım olsa o zaman player sayısı yüksek olur ama tabikide açılan serverde kaliteli bir admin açması lazım sorunların karşılaşıldığında çözecek bir admin şart
Yeni nesil ultima online oynamıyor eski nesil de şuankiler zaten :D
Ben orta dünya sunucusu değilde, orta dünya map'ine sahip olan, klasik bir sunucu isterdim doğrusu. Pvp, pp farketmez maksat değişik bir harita olması.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.