Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



ya ben oynamak istiyorumda kıredi kartı yok nasıl alcam bilmiyorum acc
Override : ya ben oynamak istiyorumda kıredi kartı yok nasıl alcam bilmiyorum acc

Bizim arkadaşda öle demişti.Bak git bir cafeye orda adam parayla üzerine 10 yada 5 ytl koyarak yapar ben thecrims diye oyun oynuyodum onada parayla bir şey alınıyo ben hep öle alıyodum...Arkda öle yapyıor :)
Banka havale seçenekleri falan var o tür ödeme seçenekleride var bi bak istersen ödeme şekillerine. www.uo.com ordan account bölümüne gir create or modify ye tıkla bi sayfa açılcak ordan hesap al ödeme seçeneklerine bak.
Ya Hep Merak Etmişimdir Bu OSI Neymiş Nesin Nesiymiş Teşekkürler...
:huhYukarda aciklamis adam ?
Ne Anlamda??
Ya ben o zaman banka havaleyi seçeyim dicemde nerde ne olay nedir anlamadım :D herşeyi doğru girmeye çalışıcaz artık. banka havale olayını bulamadım kayıtta
ulen OSİ de oyanamak bi nasip olmadı ha :)
ya ben kredi kartını yazdım diyelim bu otomatik mi çekicek parayı yoksa bi ödeme felan nasıl yapılıcak yani :D
sen accı alırken ilk olarak 1-3-6 aylık seçenekleri çıkıcak karşına bi tanesine tıklarsan o ödeme şekliyle zamanı geldikçe çekicek. mesela sen aylık ödemeyi seçtin 14 günden sonra çekmeye başlıycak. bunları edit acc a girip ayarlıyabiliosun.. eer tatile gitceksen felan para ödemeyi kapatabilsinde..
diyelim ilk 14 günlük beleşi oynadım. Beğenmedim , hemen elimi ayağımı çekebilirmiyim :P ? Birde bu KR seriali ML yi içermiyor gibi duruyor çünkü onu yazıp devam edince Buy 1 Monthly Ultima Online : Samurai Empire code bla bla diyor yani SE ye kadar var ML yok. ML için ayrı bir kod almak baya koyar bana yani yok mu bir çözümü adamlar sömürdükçe sömürüyolar 10k playerden zaten aylık 13 $ söküp aldıkları yetmiyo..
Xantier bide Knight i düşün.. uo da 10 k playerdan 13$ alıolar Knight da Silkroad da ohoooo

uo en hesaplısı ayrıca 14 günlük adı üstünde deneme süreci 14 gün oynarsın yada 5-6 gün oynarsın sonra bırakırsın sorun olmaz
Xantier : diyelim ilk 14 günlük beleşi oynadım. Beğenmedim , hemen elimi ayağımı çekebilirmiyim :P ? Birde bu KR seriali ML yi içermiyor gibi duruyor çünkü onu yazıp devam edince Buy 1 Monthly Ultima Online : Samurai Empire code bla bla diyor yani SE ye kadar var ML yok. ML için ayrı bir kod almak baya koyar bana yani yok mu bir çözümü adamlar sömürdükçe sömürüyolar 10k playerden zaten aylık 13 $ söküp aldıkları yetmiyo..

kardeş hiç bulaşma boşver o parayla hayalindeki serveri kur :D
RunUo=Osi demek değil gerçi ama türkiyede bi Run Uo Açılsa deneriz yine benzer olcaklar sonuçta
ne 10k playeri ya oldu olcak 1k yapsaydınız. 27 tane server var her birinde 600-800 online kişi vardır. online player sayısı 10k yı geçio zaten :D
ama Override gibi düşünen zihniyetler yüzünden bu gidişle player felan kalmas..

gnayt skroad gibi parasız oyunların geliri yok denecek kadar azdır diye biliorum anca premium. premiumlar çok pahalıysa onu bilem tabi..
ancak şöle bi gerçek var bütün online oyunları toplasan wowun gelirinin çeyreği etmez .d



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.