evil mc bana komple bir anlatım yazarmısın herşeyi herşeyii :D açtım accountu , kredi kartını boş geçtim doğal olarak kredi kartı istiyor. Subscription bölümüne girince bütün UO serilerinin yanında Not registered yazıyor. Ben özellikle ML yi istiyorum sebebi malum tek elf karakter değil dehşet artifactları var elves only yazan :D
acc almışlığım olsa adım adım anlatcam ama ben hiç acc almadım. bildiklerimin hepsini söyledim. sen en iisi oside oynayan birini bul, ancak bulsan bile dediklerimden fazla bi şey sölüyceini sanmam. Eminim patide Sethlor veya Bonjo sana yardım ederler tabi hala ordalarsa..

benim dökümanda yazdıklarımı yap işte aynen, bi sorun çıkarsa sölersin..

bende başlıcamda ne biliim aylardır pc bozuk benim dieriyle oynuom bi önce yaptırıym pcyi.. bi kaç arkta bulurum guild kurarım, allah çok canım çekti :D sonrada kesenin azını açıp birasda item alırız milletten 1-2 ayda hazır olur karakterler ..
bide krye girip alırım elime %70 lightning veren hızlı bi silah ooohhş... ne dehşet bi görüntü olurr... eheheh
ben sampire kasıcam , tek başına peerless kesen tanıyorum sampire ile. her vuruşta mana ve hp çekmek ve elindeki silahın hızı 46 ise kasmazmısın sen de :D ? tabi wind's edge varsa... gerçi şu %40 leechleri olan bi silah var o olsa zaten
alırım elime soulseeker dier ele eagis bide spirit of totem bide crimson void 25 sos felan çar hazır işte ya :D
çok pis canım çekti şimdi ya.. seneye başlarım diodumda bu ay başlarım inş bi aksilik olmassa..
benim imkanlar olursa birlikte başlarız. demisede ne kastıysam onu kasıcam samuraya. Samuray ve parrying aynı anda kasılınca kalkansız parry yapma şansın daha fazla benim demisede en son %38 di çift elli silahla parry yapabilme ihtiamlim
sen beni bekleme benim bi dediim bi dediimle tutmas. belki yarın başlarım belki seneye ama senden önce başlarsam yardım ederim baya üyelik almana felan..
uogamecodes den banka havale ile kod alıcam 30 günlük yani , peki bu olayda ben banka havalesinde adresimi ingilizce mi yazıcam :D 21,76 turkish liras diyor ! kendi komisyonunu da alıyor sanırım , bir yardmıcı olur musun ?
uogamecodes çalışmıyor türkiye için direct2drive dan alman gerek alıcaksan Sethlor ve Bonjoyla birlikte oynuyoruz aynı guilddeyiz. Eğer alabiliyorsan uogamecodestan normal adresini yaz
Sen daha o serverda adept misin ?
Baya geliştim tek şey skill kaldı :D Wind's Edge buldum zaten o hayatımın itemiydi. Ratman archerden ilk minor artifactımı düşürdüm. Elimde gloves of pugi var , yakında dread pirate hat alcam.

İlk Marty :

[img]https://img88.imageshack.us/my.php?image=capture094oc6.png[/img]

Wind's Edge :
[img]https://img227.imageshack.us/my.php?image=capture095zm5.png[/img]

Ve de Seeker of Honor oldum :

[img]https://img227.imageshack.us/my.php?image=capture096tt5.png[/img]
bende 1-2 aydır girmiyordum bi girip poz vereyim dedim :D

UO:GAMERS HYBRID

Beyler geliyorum ben de osiye ama birileri yönlendirsin beni, kimler var oynayan. tanıyalım birbirimizi
güzel ve kaliteli beyler herkeze tavsiye ederim .... tr serverlar tercihimdir
Silindi
Banned
0
güzel elinize saglık
Merhaba Arkadaşlar, konuyu hortlatıyorum hakkınızı helal edin :)
Çok düşündüm yazayım mı yazmayayım mı diye Bugüne kadar 1 kere Osiye girip 14 günlük trial oynamışlığım var Sphere'den çok sıkıldım güvenip oynayabileceğim bir sunucu kalmadı Türkiye'de şuan güzel bir Sphere'de oynuyoruz ama pek keyif alamıyorum şahsen o yüzden Originden Stygian Abyss + 30 Günlük Game time almayı düşünüyoruz Ailecek çok kalabalık değiliz, ilk önce trial yapmayı düşündük çok fırın ekmek yememiz gerektiği kanısına kapıldım ama UO bitmeyen bir oyun Sphere'de ki bilgilerimiz azda olsa yararı olur diye düşünüyorum Tecrübeli arkadaşlardan Europa serverı hakkında yardım istiyorum kaç online oyuncusu var Türk oyuncular var mı, nasıl bir yol izlemeliyiz gibi... Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.