5.0.0 ve üzeri versiyonlarda, oyunda hareket halindeyken sürekli takılma yaşanıyor. Yaşamayanlar var ancak yaşayan da bir çok kişi var. Pc de mi sorun var diye denemek için başka bir sunucuya girdiğimde ise hiç bir problem yaşamadım. Zaten oyundaki takılmalar sırasında ne bağlantıda ne de PC'de bir kasma olmuyor. Pat diye duruyor iki adımda bir. Bu sorunun çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi?

DipNot : Forumu arattım, bu konuda başlık var ancak çözüme rastlayamadım. Yeni başlık açmamın sebebi de bundandır.

Bu konu forumcuadam tarafından düzenlendi(2007-09-11 10:01, 16 yıl önce)
Clientten Kaynaklanmıyor . Remotedeki Uo Patchleri Yükle Bekle Ama Hepsi Bitsin Completed Demeden Kapatma.
UO Patch şu anda 6.0.2.0'da. Yani tamamen bitti. Eğer Remote UO Patchlerinden kastın buysa, zaten completed yazana kadar bekledim belki sorun ondandır diye. Ancak hala devam ediyor...
Hostunun'da Herhangi Bir Virüs Olabilir Patch Olayıda Deilse Static Olayıdır Oda Deilse client Artık Çöz Onlarda Olmassa Emulatorunu İyice Bi Gözden Geçirmeni İsterim.
Writing : Hostunun'da Herhangi Bir Virüs Olabilir Patch Olayıda Deilse Static Olayıdır Oda Deilse client Artık Çöz Onlarda Olmassa Emulatorunu İyice Bi Gözden Geçirmeni İsterim.

Yanlış anlaşılmış galiba :) Yönetici değilim oyuncuyum. Virus, UO sürümü ve Patch'den şüphelenmiştim en başta. Önce virusler için genel bir tarama yaptırdım (Nod32) ancak bir şey çıkmadı. Ardından AOS olan UO sürümünü silip UO Mondain's Legacy kurdum ancak işe yaramadı. Son olarak tam patch yapmayı denedim o da olmadı.
Uo ML AOS sürümüne göre oyun daha yavaş ilerlemektedir. Eğer ML ile AOS a girmek isterseniz dez avantajlı olursunuz. Çünkü ml de oyun seyri AOStan yavaş.
[Holygun] : Uo ML AOS sürümüne göre oyun daha yavaş ilerlemektedir. Eğer ML ile AOS a girmek isterseniz dez avantajlı olursunuz. Çünkü ml de oyun seyri AOStan yavaş.

Yok oynadığım sürücü de Mondain's Legacy tabanında. Ancak sorunu kısmen hallettim. Paperdoll, Overwiev, Status pencereleri buna sebep oluyor oyundayken. Ancak artık biliyorum ki sorunun PC'den kaynaklanma ihtimali yüksek. Teşekkür ederim ilginize...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.