Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



client'i child form olarak benim kendi formuma parent etmeyi iptal ettim.

client normal bir şekilde açılacaktır ve her türlü makro yazılımları çalışacaktır. isteyen sunuculara kendi yazdığım loop ve makro programını da vereceğim. tam stabil değil ama yinede iş görmekte... (stabilitesi %95)

client 503 sürümü için eski clientlerdeki status bar aktif edilmiştir..
Başarılar.
@blues

sağol...
Patrick : Grafik açısından biraz daha geliştirip, estetik rötuşlar atılırsa eğer, connector daha hoş bir ambiyans yaratacaktır. Güvenlik açısından ne derece etkilidir bilemiyorum, ancak yapılan yorumlar üzerinden yola çıkacak olursak eğer konuyu şöyle bir örnekle özetleyebiliriz;

Joomla : Güzel tasarımlara sahip, stabil olamayan açık dolu bir sistem.
e107 : Güzel tasarımlara sahip olmayan, stabil ve açıksız(neredeyse) bir sistem.

Bunlardan biri olmak yerine, birinin güzelliğini, birininde güvenliğini birleştirmek en akıllıca pazarlama yönetim olurdu ^^'

İyi çalışmalar.

güncelleme kısmında graifk konusuna bilerek yönelmiyorum. ram'lere durduk yere yük bindirmenin anlamı yok diye düşünüyorum. çünkü hala eski sisteme sahip olan kişiler var. amacım en stabil halde güvenlik ve girişlerde problem olmamasından yana. kırılamayacak bi sistem olmaz ama en azından oyuncuların %99'unu engellemek yeterlidir. geri kalan % lik kısmınıda sunucu sahipleri oyun içerisinde tespit edip engelleyebilir. connectör yapım amacı budur zaten update sistemi ve belli kullanıcı oranını hileden uzaklaştırmak.
Basarılar
Başarılar
Banned
-3
hangi sunucular bu connectoru kullanmaktadır.Sakıncası yoksa söylersen sevinirim.
ShR : hangi sunucular bu connectoru kullanmaktadır.Sakıncası yoksa söylersen sevinirim.

neden sordun ?
amaolmadisimdi :
ShR : hangi sunucular bu connectoru kullanmaktadır.Sakıncası yoksa söylersen sevinirim.

neden sordun ?

Postmu kasıyorsun?? Yoksa slothere'in dediği gibi;
Slothere : Şu trollük kavramını ve kendini anarşist sanan tipleri ortaya çıkartanlara lanet olsun. Her halta boş boş yorum yapıp komik olduğunu düşünmek pek bi hoşunuza gidiyor sanırım. Yazık, zihinleri böyle köreltiyorlar işte.

Adam iyi veya kötü bir iş yapmış ve yaptığını satmaya çalışıyor. Genele sesleniyorum; sen sokakta seyyar satıcılara veya bir dükkana girip neden bunu bu fiyata satıyorsun diyebiliyor musun da çıkıp bu adama yok pahalı satıyorsun, onu ordan çalmışsın vs diyebiliyorsun? Sizlere ne adamın ne kadara ne sattığından? Sırf cool göründüğünü düşünüp, laf atınca karşı tarafı zan altında bırakıp onlardan üstün yaratıklar olduğunuzu düşündüğünüz* için boş yorumlar yapmayın. İsteyen istediğini, istediği fiyattan satar, bu kimseyi de ilgilendirmez. Size pahalı geldiyse satın almazsınız olur biter. İyi de olsa kötü de olsa her malın bir alıcısı vardır. Zaten pahalıya satıyorsa kimse talepte bulunmaz veya satın almaz. Böylece satan adam da anlar ona göre düzenlemesini yapar.

Amacını söylersen mutlu olmam, amacın zaten dışarıdan belli oluyor(Post kasmak). Yoksa shr adlı kullanıcının kendi sunucusuna bu connector'u almadan önce, diğer sunucu sahiplerine güvenirliliğini sorup ve belki test edeceğini düşünemeyecek kadar kafan çalışmıyorsa, sana ilkokul'u tekrardan okumanı tavsiye ederim. Eğer ki okumadıysan, düşünemeyecek kadar geri varsayar ona göre yorum yaparım.
Başarılar arkadaşım, Bu işte ilerlemen dileği ile..
Connectör projem için geçiçi olarak test sunucusu açılmıştır. Buradan download edip test için yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletirim.

Sadece connectör test'i için local makinede açılmıştır. client ile ilgili sorunları veya eksiklikleri [email protected] adresine mail olarak yazarsanız sevinirim.

NOT: winrar arşivindeki dosyaları ultima online klasörü içerisine çıkarmayınız. ayrı bi klasöre çıkartıp orada çalıştırınız. bir tek içindeki login.cfg dosyasını ultima online klasörü içine atıp eskisiyle değiştiriniz.

Accountlar freedir. account adı ve parolasının en az 8 haneli olmasına özen gösteriniz.

Bu konu pyramid tarafından düzenlendi(2012-04-27 20:36, 11 yıl önce)
İndirmeyin beyler, arkadaşın connector ile ne veri çektiğini bilemezsiniz. Norton Security 2012, ve Eset System Security, yüksek derecede uyarı verdi, başlık olarak trojen.

Ayrıca connectore Pinvoke engellesen iyi olur. Assembly için teşekkürler. Emeğine yazık olmasın :)




Ayrıca isteyen mail pm atsın, müsait olduğumda bu arkadaşın connectorunu bedavaya ayarlayıp vereyim.




Okadarda uyarılıyor internette, C++ yada C# Smart Assemby dışında yazmayın yazılım yapmayın emeğinize yazık. Borland Delphi nedir ? :)

Bu konu ^Avatar^ tarafından düzenlendi(2012-04-29 12:01, 11 yıl önce)
dosya güncellemesi olduğundan her antivirus doğal olarak uyarı verir :)


düzeneleme için sağol @admin

@avatar noldu koç yoksa uyarlayamadınmı herhangi bir sunucuya :)
yoksa net senimi kekledi smart assembly dışında yapmayın diye "lol"
dediğim gibi sistemim seni aşar nokta ;)

Bu konu pyramid tarafından düzenlendi(2012-06-14 02:39, 11 yıl önce)
Son kez ben açığı söylemek istiyorum lütfen silmeyin.


Wildcard kapat arkadaşım. Yoksa connectorunu çalarlar.



Connectorde açık bırakırsan görüyorsun işte Connectorun gazabı yukardaki resimde.
Ghlahn : Birbirimizin açığını bulup gülelim hep beraber, konu bu mudur arkadaşlar :) Ne güzel ikinizde bir şeyler biliyorsunuz görüldüğü kadarıyla, niçin bunları kendinizi geliştirmeniz, birbirinizi tamamlamanız için kullanmıyorsunuz. Varsa bağlantı programı hakkında eleştiriniz, bunu yapıcı güzel bir şekilde belirtin ki karşı tarafta aynı şekilde savunmasını yapabilsin, açıklık getirebilsin, ileriye taşıyabilsin projesini. Ha, getirmiyorsa bırakın zaten ilerletemezde, sunamazda ürününü en güzel bu şekilde cezalandırılabilir zaten.
Son mesajlar malesef silinmiştir. Lütfen birbirimize karşı saygı sınırları dışına çıkmadan diyaloglarımızı sürdürelim.

Bu arada, connectorunuzun anti-virüs engeline takılması bilmeyen biri için çekici gelmiyor :) başka bir yolu yok mudur


bahsettiğim gibi hangi antivirüsler yakalıyorsa ben onlara rapor eder listesinden çıkartırım. test connectörünün amacı bu zaten sorunlar bildirilsinki düzelteyim.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.