Merhaba

Daha önce bir yerde bir sponsorluk ilanı daha vermiştik.Bu ilan neticesinde bir sunucuya sponsor olduk.Fakat sunucu bir kaç hafta eksikleri yüzünden açılamadı.Bu birkaç haftanın akebinde görüşmelerimizi sürdürdüğümüz şahsın ortalardan kaybolması üzerine sponsor desteğini kestik.

Bunun üzerine artık sponsor olacağımız sunucuda aradığımız bazı özellikler olacaktır.

1-Sunucunun aktif olması gerekir.Lütfen açılacak olan veya açılmak üzere olan sunucular için başvuru yapmayınız.

2-Serverda en azından 40-50 online player olması gereklidir.

3- 18 yaşından küçük olmamalısınız.

4- Edit vs türünden uo alemini batıran davranışlar içerisinde kesinlikle olmamalısınız.Bunun tespiti halinde sponsor bağlantısı kesilir.

5-Sunucunun kendi scripteri olmalısınız.Bunun sebebi kimilerinin yaptığı bir vps sunucu kiralayarak onun başına bir scripter koyup serverı onun ayağa kaldırmasını beklemek, bir anlaşmazlık sonucu yolları ayırarak servera gerçek emeğini vermiş kişinin hiçte haketmeyeceği bir şekilde serverdan uzak kalması bizim anlayışımızda yeri olmayan bir durumdur.

6-Ücretli staff alamazsınız.Oyunda stafflık yapacak kişilerin bunun için para ödemesini istemiyoruz.Böyle bir durumun tespitinde sponsor bağlantısı kesilir.

7-Kimlik bilgilerinizi, ufakcıkta kendinizden bahsederek server web sitenizi bana özel mesaj yolu ile bildirmeniz yeterlidir.Size en kısa sürede geri dönüş yapılacaktır.


Nekadar süre ile sponsor olacaksınız?
Yaklaşık 1.5 yıldır hostu kullanıyoruz.

Sunucu özellikleri :
AMD Athlon(TM)XP 3200+
2.2Ghz, 1Gb Ram
10mbit Anlık port
Dedicated Server


Sunucu ismini reklam olmaması amacı ile yazmıyorum.İlgilenenlere sitemizi yazabilirim.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.