Internet'te gezinirken karşılaştığım bir dökümanı sizinle paylaşmak istedim. Bunları herkez biliyor fakat bilmeyenlerde 3-5 birşey öğrenirler.
Umarım güzel bir paylaşım olmuştur. (başka bir sitede gördüm, paylaşmak istedim. hepsi bu)
:asik2

Pure mage & Warlock
Bir Pur mage Warlock ile pvp yapıosa ilk önce warlockun dexini bozması gerekir. Yoksa warlock hızlı vuruşlarla canınızı azaltabilir + büyülerinizi fizzle edebilir o yüzden ilk önce dexini bozıcaz. Sonra An Ex Por la adamı dondurcaz eğer adamın tpsi varsa bosverin an exi innox atmaya başlayın sonra anmani vas flam gibi kısa büyülerle canını yavas yavas azaltın. Bandajmı basıor hemen impor atarak bandajlarının yırtılmasını sağlıyalım. Adam kaçmaya başladıysa imporlar ile peşinden kovalamaya başlayın. Gerisi size kalmış..

Pure mage & Warrior
Evet şimdi karşınızda güçlü bir rakip var. Warrior! İlk önce agility pot içtini varsayıp dexini bozuyorur. İnt'i düşük olduğundan mind blast büyüsünden çok etkilenecektir(yaklaşık 40 hp)ama ilk önce innox atalımki mind blast attımızda direk heal içmesin innox atıoruz sora mind blast adam kaçmaya başlıorsa impor atın.

Pure mage & Pur mage
Aslında en zor maç sizinle aynı türden biriyle yarıştır. Pur mage-Pur Mage pvpleri çok uzun sürer. Ilk önce pur magenin intini bozuyoruz. Nasıl yapcam diosanız kitaptaki Feeblemind büyüsü işinizi görür. Sonra innox atıoruz an mani anmani yavas yavas canı azalıor kaçmaya başlarsa impor rel wis(Feeblemind) atıyoruz.
xD xD Bunu Bir Uo Portaldami Gordun ?
Sanırım görünce direk paylaşmak istedim zaten. Belki yararlacak kişiler olabilir azda olsa.
:utangac1
Novice
-0.500001
Bundan Kimse Bisey Ogrenemez. Cunku Pvp Boyle Ogrenilmez Daha Pratik Yapa Yapa Ogrenilir Ve Biraz Yetenek isidir.Adama Mind Blas At Diyince Atıor mu Sanki??
O kadarınıda bilmiyorlarsa UO'da işleri ne?
;-)

Bu konu Zeus tarafından düzenlendi(2009-05-24 09:15, 14 yıl önce)
Pvp'nin taktiği :utangac1
Bunu Sohbet&Geyik bölümüne açsaymışsın baya iyi olurdu.Çünkü aşırı güldüm:D Bide şuna dikkat ettim.Bunu yazan her kimse hep üstün olan kişiyi anlatmış.Gidicek warriorun birine in nox atıcak warrior buna bir çatlatıcak kalıcak 10 hp bizim App hâlâ Mind Blast la uğraşıcak.
Novice
-0.500001
Bu Adamla Kapısmayın Paralyze ile Tpnizi Bitirir Vlla :p
Evet o benimde dikkatimi çekti adam tamamen bir TP düşmanı sanırım.
xP
8)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.