beyler su kafama hep takildi PvP Turnuvasinda Silaha Poison Surulsunmu?

server actıgım yada staff oldugum tum serverlarda bunun yuzunden hep kargasa cıkmıstır bazıları olsun bazıları olmasın der 2 arada
bır derede kalırsın. Sizce PvP de Poi Silah Olmalimi kisa ve oz yorumlar lutfen.
bence adam silaha poi sürmek için skill kasmış o kadar bnce olmalı
Bazı pvplerde poiyi serbest bırakırsın bazılarında bırakmassın o zaman. Önceden poili yada poisiz olduğunu bildirirsen neden sorun olsun. Ancak alan dar olduğu için silahla birde poi verdiğinde bandajlarla canını yükseltmen zorlaşıyor pvpvnin pek eğlencesi kalmıyor.:)
Poisiz Oluncada Wariorların Yenme şansları baya azalıyo
Wariorlar poi sürdügünde p.magelerin yenmesi zor olmaz mı ? Üstüne üstlük warlocklar 2 kat daha güçlü olmuş olur.Bence ne yaparsan yap her zaman biri üstün çıkıyor ve digerleri aşagıda kalıyor.
Adam akıllı server açan zaten bunları baştan düşünüyor yapıldı ve yapılıyorda silaha poi sürmek için en fazla 40 mage pure mageler için poi robe warlocklar içinde özel deri setler vs vs
spherede pvp dengesi yokki :D
2 side olabilir.fark yapmaz.bir maçı poili yaparsın birini poisiz.
aslında çok dengeli nasılmı abuk subuk itemler eklenmezse warriorlar armorları ile avantajlı - warlocklar çift class özellikleri ile - mageler manalaro ile - warlocklarda parry olmayacak - magelerde abuk subuk robeler olmazsa spherede pvp dengeli oyunun orjinali dengeli anlıyacağınız :) ve kesinlikle sürmemeli ozaman parryli warlockun önünde feriştahı duramaz :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.