Merhaba ,

Ben sunucular listesine reklam verdim.Forumda Adminlerin aktif oldugunu görebiliyorum sanırım sunucu reklamlarına bakılmıyor?Tüm bilgiler eksiksiz ve düzgün doldurarak yolladım.Haberdar eder misiniz olanlardan?
Master
59.2997
Başlık açmak yerine yetkililere özel mesaj aracılığı ile ulaşmaya çalışmanız yetkililere ulaşma sürecinizi hızlandıracaktır. Sunucular periyodik şekilde Lucretius tarafından tek tek incelenerek onaylanmakta. Yapılan başvurular eğer bbcode'larına kadar düzenli ise onaylanır, eğer gerekli kriterlere uymuyorsa onaylanmaz.
Slothere +1
söz edilmişken bende bir kaç bilgi vereyim.

gönderdiğiniz reklam metinlerinde gerekli maddeler eklenmiş bile olsa;

- hiç özen gösterilmeden yazılan yazılar
- bütün metni kalın hale getirme
- birden fazla başvuru gönderimi
- bbcodeları kontrol etmeden çalışmaz halde gönderilme
- yine bbcodeların bozukluğundan kaynaklanan adresi eklerken https://www.siteadi.com/ yerine www.siteadi.com şeklinde eklenmesi.
- speed testler için genellikle kullanılan imageshack.us sitesinde, tıklandığında imageshack.us içinden görseli gösteren url'i [i m g]url[/ i m g] içine alınması. (sonu .jpg, png veya gif ile biten url eklenmeli)
- başvuru başlığını Sunucu Adı Uo Shard yerine Sunucu Adı Efsanesi GERİ DÖNDÜ! gibi ibareler yada www.siteadi.com olarak eklenmesi
- Sunucu connectorunun yada site adresini dosya ekler gibi ekleyip gönderilmesi

gibi durumlarda başvurunuz çok nadir durumlarda düzeltilip onaylanıyor, çoğu zaman düzeltilmeden red ediliyor. lütfen bu hususlara dikkat edip shard başvurunuzu düzgünce yapınız.
kurallara uyun uymayanları uyarın

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.