Absinthe ve Lsd adlı ownerları arkadaşları ve kendi player charlarına edit yapıp üstüne üstük serverın basından beri oynadığımız destek olmaya calıstıgımız Inferno ailesini banlamıslardır. Server da 11x charları dahi var. Binek ve item editi bariz şekilde. Amacım bu 2 elemanı ifşa etmek eğer bu elemanların içinde olduğu projelerle karşılaşırsanız önceden bilgi sahibi olmanızı sağlamak.

Yeri burası değilse özür dilerim.
Ss ve kanıtınız varmı ? başlamayı düşünüyorduk
Bende diyorumkı pyramıdde spedd+edıt+ıngame mudahale var

valla bakın yemın ederım ekmek carpsın var adamlar edıt ypyıort relaxa dedım abı bı mare versene dedım cıkardı 10 mare verdı adam cok comert adam ama ss almayı unuttum ıste kanıtım yok tuh bee :D
Herkeze hayırlı akşamlar ,

Yaklaşık 6-7 gündür işlerim dolasıyla sunucuda yoktum gerek memnuniyetsizlik,edit konuları yok öldüm yanda geçmedi,silahla golem kestiler gibi saçma sapan nedenlerle bu tarz imkansız olan konular foruma taşınmış.

- Staff kadrosu baştan sona gözden geçirildi. bazı arkadaşlar aramızdan ayrıldı ister istemez kötülemek için birazda olsa çaba harcadı.

- Ölen arkadaş öldüm yanda geçmedi edit var gibisinden birşeyler yazmış buyrun loglar ;



- Golemimi silahla kesti denen arkadaş buyrun buda goleminiz öldüğü zaman geminin direğinin yanında golem var goleminizi golem kesmiştir silah değil.



- Sunucuda 11x var demişsiniz sunucuda skill fazlalığı olsa bile bunu sadece staff karakterler görebilir. Sunucudaki richie ismindeki char bonuslarla ilgili gelen sıkıntıları düzeltmek için test amaçlı açıldı fakat bazı arkadaşlarla yollarımızı ayırmamız gerektiğinden dolayı sanırım bunu bir problem olarak yansıtmışlar ailenin banlanma sebebi bu sebepten değil hakarettendir. Elinizde kanıtınız olmadan boş boş konuşmalar yapmayın.

Sunucu ile birkaç gündür ilgilenemediğim ve bu tarz basit sorunların oluştuğunu gördüğümde üzüldüm ve sadece üzüldüğüm için bu tarz bir açıklama gereği duydum dediğim gibi sunucu sorunsuz bir şekilde devam edecektir. Sorunlarınızla geç ilgilendiğimiz arkadaşlardanda özür dilerim.

- Site ile ilgili bazı sıkıntılarda varmış yeni tasarım yaptırıyoruz bu sefer flash olmayacak sitenin kasma problemide ortadan kalkacaktır.

Son olarak:

- Sunucuda skill edit , item edit var demişssiniz öncelikle elinizde kanıtınız olmadan kimsenin emeğine saygısızlık yapmayın elinizde kanıt varsa burada herşeyi sergileyebilirsiniz kimsedende çekinmeyiz.

La bir bitmediniz, edit üstüne edit, Wyrm bir, siz iki... Şaka mısınız nesiniz, gidinde başka işle uğraşın, yapamıyorsunuz siz bu işi. Elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz.
ApachiStyle : La bir bitmediniz, edit üstüne edit, Wyrm bir, siz iki... Şaka mısınız nesiniz, gidinde başka işle uğraşın, yapamıyorsunuz siz bu işi. Elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz.


giren cıkanmı var ? D
Sana giren çıkan var sanırım. Sanane olum, giriyorsa giren senimi gerdi.
Belliki player acc si baksana paintle kapamış heryeri ...
tekgral : Belliki player acc si baksana paintle kapamış heryeri ...

Yüz karası herifler, serverda edit yok cart yok curt yok, b*k yok... Üstüne üstelik arkadaşından ss istemiş staff...
Sunucu açılmamak üzere kapanmıştır. Kapanmasının nedeni edit vb şeyler değildir sunucuyu açtığımdan beri o kadar uğraşmamıza rağmen yok pack alıntı yok şu şöyle yok şu böyle ben bu sunucu için hem maddi hem manevi emek harciyorum player sayılarım 100 lerden 15 lere düşmüş hala ayakta tutmak için çabalıyorum bunun farkına varan yok hala edit var diyolar 15 kişilik bir sunucuda neyin editi olabilir zaten bana bunu bi açıklayın yeterince düşündüm hem emegime hem parama yazık 10 player bile olsa açık tutucam diye söz verdim kendime ama sunucunun ismi ve benim ismim kötüye çıkacağına bende kapatma kararı aldım gerçekten zamanında yanımda olan insanlarada teşekkür ederim bu saatten sonra sunucu açarsam kimseden çekinmem tek başıma Lsd nickini kullanarak sunucumu açarım kimseye ne hakaretim olmuştur nede edit iddiam olmuştur. Bilgi olarak hem world hem script hem siteyide yönetebilirim bununla ilgilide sıkıntım yok umarım ileriki bi zamanda tamamen zaman bulup tek başıma güzel bir proje gerçekleştirir tek başıma açarım.
Lsd projen gerçekten güzeldi ve karalamalara rağmen gayet güzel idare ettin ancak insanoğlu ki öyle bir çiğ süt emmiş ki...
Bundan sonraki projende başarılar dilerim.Tekrar projelerinde Player statüsünde devam edeceğim.Yolun açık olsun...
Vaatler, vaatler boş vaatler, emek hırsızları.... Kalitesizler.
günlerdir söylüyorum zaten bu saçma sapan shardlarda oynayıp ultimadan soğuyacağınıza adam akıllı bi servera çökün. ya gidin nebulada oynayın ya da tns de oynayın

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.