Merhaba, ben dotta oynayan bir playerım. Hemen hemen serverın başından beri oynuyorum dotta. Size teker teker dot'un gerçek yüzünü anlatıcam;

CONNECTOR=
İlk girdiğimde, virüs programı uyarı verdi, sebebini sordum bana speed kontrol programı olduğundan antivirüs'ün öttüğü, virüs olmadığı yetkili olmayan ağızlardan cevaplandı. İnandık yükledik, daha sonra bir çok kişi virüs uyarısı verdiğini söylemesine rağmen yetkililerden hiç bir açıklama gelmedi. Daha sonra sürekli uyarı vermesinden şüpheleniyordum fakat en büyük şüphem serverın ownerıyla "Spectral" edit veya kayırma niteliği olan resmin bilgisayarımdan silinmesiydi. Ki ultima anılarını saklarım asla silmem. Daha sonra öğrendik ki connectorun içinde bir program varmış, bilgiler bilgisayarımızdan çekiliyormuş. Ortaya çıkınca connector kaldırıldı, eski tarz kopyala yapıştır şeklinde kurulum getirildi, ondan sonra virüs programı ötmemeye başladı. Bu zamana kadar giren girdi diyeyim gerisini siz anlayın.
Mercurial=
Tam bir egosunu tatmin eden şereften yoksunca hareket eden birisir kendisi. Page bakılmaz, forum konuları dikkate alınmaz, küfürler umursanmaz, kundaktaki bebeğine küfür bile etseler adamlar görse sadece mesajı siler geçer. Ama serverın aleyhinde bir yorum yazın, direk silerler hesabını acımazlar. Birde bu yalak tayfası vardır mercurial'ın yakın arkadaşı. Edit var yok ona hiç girmem, fakat sana 1015125 küfür edilsin, ama sen dön 1 küfür et o adamlara küfür ettin diye gelir senin hesabını banlarlar, konuşma diye tehtit ederler. Serverın başından beri servera katkıda bulunan mondego ailesi, mercurial'ı serverın başından beri yalamışlardır "mercu reyiz" diye. Edit olduklarıda söyleniyordu, serverı bırakıyoruz diye konu açar açmaz direk alakası olmayan adamlara kadar oyun hesapları banlandı. Ki, bırakmakta haklılardı, oyundan gram anlamayan adamı kayırarak turnuvanın ilk 3üne sokarak item ve heykel verdiler, ki adam bilerek guildinden adamlarla eşleştirilmişti ilk 2 tur, elenmesine rağmen geri alındı sonraki turları bay geçirtilerek bedavadan 3. yapıldı. Ayrıca; pagelere "sevmiyorum seni süt oğlan", "beğenmiyorsan s*ktir git oynama" şeklinde bile cevap verebilen birisidir bu adam. Adamın sorunuyla bile seviyesizce alay eden, foruma yazılıncada "eğlendik makara yaptık" diyebilen birisidir. Sonunda banladılar adamı gözünün yaşına bakmadan, ki adam haklıydı. Bunlar ilk söylendiğinde inanmadım, fakat adam ss aldı yolları, server hacklendi sandım fakat kendisi bile kabul etti. Profosyonellikten gram anlamayan birisi, belki script konusunda becerikli olabilir fakat adil bir yönetimden yoksun bir serverın bu kadar tutulmasına bir anlam veremiyorum. Dot'un playerlarıda dot'u bırakıp tnsye gittiklerinde yusuf yusuf olup tnsye saldırılar düzenleyip playerları geri getirebilmiştir. Ben tarafsızca yazıyorum, şimdi birisi konu açmış forumda niye saldırıyorsunuz dot'a diye ona binayen yazıyorum, şu ultima dünyasında gördüğüm en karaktersiz adam mercurialdır. Kayırma, adaletten yoksun, egosunu tatmin etmeye yönelik bir yöneticilik anlayışı güdüyor. Servera ne kadar zaman harcadın, kaç player kazandırdın onun için önemi yok, olumsuz görüşünde yada "evleniyorum oynayamıyacağım" , "askere gidiyorum bir süre yokum", yazsan bile bırakma anlamını içerdiği için direk banlıyor adam. Konuda anında silinir kimse görmesin bıraktığını diye. Bende bıraktım diye konu açtım, 5 dakika geçmeden bütün hesaplarım banlandı, arkadaşıma 1 gp bile veremedim malesef ki.
FORUM=
Forum konusuna hiç girmemek lazım, serverı şikayet etsen direk silinir. Ingame olaylar silinir, şikayetler silinir yöneticilerin karaktersizlikleri silinir, ama "seviyoruz seni mercü" yaz mesajlara konular kalır. Hala anlamış değilim millet yokluktanmı oynuyor hala burada diye.

Bu konu Secondwaw8 tarafından düzenlendi(2013-03-28 22:09, 11 yıl önce)
eet öyle sen de bunları yazmak için dotun saldırı aldığı zamanı bekledin ok.

bırakanların konuları da siliniyor ok 2dk baktım 2 tane buldum ara daha bulursun:

https://dot.gen.tr/forum/index.php?topic=6113.0

https://dot.gen.tr/forum/index.php?topic=7313.0

dot kimseye yalakalık yapmaz herkese hakettiği gibi davranır ergen kız tribi atarsanız takmazlar uzatırsanız banlarlar. yazıyı yazan da kesin pyramidde yetişme ezik aile mondegodan. silentium gibi guildlerle karşı karşıya gelince dotta ezildiniz tabi aylardır fatal edit fatal speed bilmemne. siz kimsiniz o adama laf atıyosunuz sdfds. adamların ne olduğu belli, nebulada falan fatal desen silentium desen herkes bilir ama mondego desen herkesin aklına pyramidde tl ile item alan ezik sürüsü gelir.

Bu konu untoxier tarafından düzenlendi(2013-03-28 22:20, 11 yıl önce)
nice try avatar
Tartışmak değil amacım, sadece serverın ne halt olduğunu açıklıyorum. Silenthium dur fataldır beni ilgilendirmez, hiç girmedim o konuya fakat açıklamasını yapayım; zaten biliyorsun balonlar dönüyordu fatalla ilgili, pek iyi bir oyuncuda değildir kendisi itemiyle oynar üzerinde hep iyi item olur pvp turnuvasında ilk 2 tur kendi arkadaşıyla eşleştirildi, elenmesine rağmen geri alındı ondan sonraki 3 tur boyunca bay geçirildi, ilk 3 e sokuldu, ilk 3 te loot olmadığı için üzerindeki itemler kimseye gitmedi, extra itemler ve heykel kazandı. Aklı sıra reklam yaptırdılar fatal diye. Ayrıca; skill capini minimum olarak hesapladılar, anatomy 80 fens 80 şeklinde ki skill capi 700 yetirtemediler, mercurial geldi "baktım skill capine arms lore'u yok" dedi. Armslore u olmayan bir kişi nasıl poi sürer ve pvp turnuvasında poi vurur? Burdan zaten pot kırdı sonra konu silindi.

Daha sonra bu konuyu şikayet eden adamın birisinin oyundaki hesabını banlamış mercurial, soruyor neden banlandınız naptım diye özel mesaj atıp duruyordun banladım diyor adam. Yalvardı adam egosunu tatmin edince açtı banı geri. Bu konuyuda bulamazsın tabi.

Ayrıca, demişsinki konular duruyor baktım bunları buldum diye, server başından beri 100 den fazla bırakma duyurusu bırakıldı foruma, bak bakalım hangileri duruyor orada kaç tanesi gözden kaçtıysa o kadarı duruyordur. Paylaştıklarından 1 tanesi vasilli, ki o da köprü appsidir itemleri dağıttıktan sonra konu açtığı için oyun accsini banlamaya gerek duymamışlardır, freasling aileside varlığı yokluğu bir boş bir ailedir, o yüzden banlanmamışlardır, köprüye gemisiyle gelen gemide ölen app adamın tekidir freasling, onun dışında oyunda pek gözükmez. Geçen mondegolar bırakıyoruz diye konu açtı, bak bakalım duruyor o konu yorum bile yazmadılar altına tek kelime bıraktık yazdılar, guildde kim varsa banladılar bırakmayan adamları dahi konuyu hemen sildiler.
Neophyte
26.6001
Bir sunucu veya kişi hakkında çok sağlam bir kanıt olmadığı sürece asılsız iddialarda bulunulması yasaktır.
** Forum kuralları
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.