Tamamen sans eseri karsilastigim Madencibaba Slatevein bana kurdugu kalenin ve kurmak istedigi guildinin ne amaçla kullanmak istedigini anlatti,



Madencibaba Slatevein ev döseme zevkinden anladigim kadariyla gerçek bir RP oyuncu tadi verdigini söylemeliyim,Fotograftanda görebileceginiz gibi kaleye ilk girdiginizde sizi büyük bir salonda Ultima dünyasindan seçmeler kütüphanesi ve sessiz bir okuma alani bekliyor RP oyunculari için vazgeçilmez bir aktivite,



Burada kendini RP dünyasina kaptiran guild üyeleri istedikleri zaman üst kata cikip arkadaslari ile eglenme veya Ultima dünyasindaki en güzel sarap tarlalarindan toplanan riesling üzümlerinden yapilan esrarengiz tarifli yillanmis saraplardan içerek kendilerini felsefe dünyasinin dibinde bulabiliyorlar..



Herseyden sikilip manzara esliginde biraz kafa dinlemek isteyen oyuncular içinde manzara kösesi vazgeçilmez..



Ve Guildin sahibi olan Madencibaba ya sizler için sordugum sorudan aldigim kisa ve net bir cevap !



Kisacasi Madencibaba sizleri kendisinin kurdugu RP guildine davet ediyor..

Olorin Yazar
id:furkan321
password:asdasd
kasılmış warrior char oynucak olan girsin oynasın arkadaşlar ben sınavlarım yüzünden uoyu bıraktım biri faydalansın o kadar kastım :)
Bende Curve'de oynarken kaleyi özenerek döşemiştim.
Son halinin resimlerini alamamıştım ama ilk döşemeye başladığımdaki resmi koyayım :)

Kapının üstündeki okçu samanlarını niye öyle yaptım bende bilmiyorum :D

Branxian harika bir çalışma olmuş tebrik ederim =) Olorinede beklerim ev fotoğraflarindan bir arşiv hazirlayip sunmayi çok isterim..
Eğer gelirsen bana ulaş

Olorin Yazar.
Hocam şu aralar işlerim yoğun, bir boşluk bulduğumda hemen bir craft karakter oluşturucam :)
Olorin'den elimi ayağımı çektim canlar. Bundan sonraki RP projelerinin benimle alakası yoktur. Player-staff karakterler ve botlarla dolu bir sunucuda oynuyorsunuz - quest diye adamın biri "Lucifer" adında daemon yaratik Cove'a salıyor falan. :)

Beş para etmez.
Evet sunucumuzda 8 staff var, buyrun bakabilirsiniz.

Banned
-3
Algos : Olorin'den elimi ayağımı çektim canlar. Bundan sonraki RP projelerinin benimle alakası yoktur. Player-staff karakterler ve botlarla dolu bir sunucuda oynuyorsunuz - quest diye adamın biri "Lucifer" adında daemon yaratik Cove'a salıyor falan. :)

Beş para etmez.
ayrıldıysan ayrıldın neyin tribindesin ?
ergen wars
madencibaba ne kadar rol yapmaya uygun bir isim tartışılır. Yinede başarılar ancak ultimada rol pek tutmuyor, insanlarımız rol yapmanın lady ve lord demek olduğundan başka bir şey bilmiyor. Rol yapacak olan arkadaşlar sakın ola ultima'da dilenci olmasın dilenci rolü yaparken britain bankada karakterin cinsiyetine göre lord'um veya Layd'dim diyen bir takım insanlarla karşılaşabilirsiniz :)

Buyurun buda bizim bir zamanlar arkadaşım tibet ile yaptığımız suikast rolüdür.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.306918369347006.70323.303574229681420&type=3
Tymaron : madencibaba ne kadar rol yapmaya uygun bir isim tartışılır. Yinede başarılar ancak ultimada rol pek tutmuyor, insanlarımız rol yapmanın lady ve lord demek olduğundan başka bir şey bilmiyor. Rol yapacak olan arkadaşlar sakın ola ultima'da dilenci olmasın dilenci rolü yaparken britain bankada karakterin cinsiyetine göre lord'um veya Layd'dim diyen bir takım insanlarla karşılaşabilirsiniz :)

Buyurun buda bizim bir zamanlar arkadaşım tibet ile yaptığımız suikast rolüdür.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.306918369347006.70323.303574229681420&type=3

Bayıldım; Mükemmel bi çalışma olmuş :)
Eh madem millet döşediği ev resimlerini koymuş bende ekleyeyim

Evin özel olarak resimlerini çekmediğim için kendi aramızda yaptığımız etkinliklerden bazı kareler
Rehine Kurtarma

Anıt

Yılbaşı Hediyeleri

Bahçede sakin bir akşam
Roleplay , Bilmıyorum neden yada belkide ilk olarak orta dünya serverlarında denediğim birşey olduğundan Sosaria'da pek iç acıcı gelmiyor, muhakkak yapanlar yada benden iyi yapanlarda vardır. Irk sistemini bunun için daha geçerli görüyorum belkide Rp yeteneğimin az olmasından kaynaklanadabilir tabi ki :)

Bu aralar çok özlediğim bir orta dünya sonucu olan , Ovedronla yeniden ultimaya başladım ve içerisinde Rp olarak oynayan çok sayıda insanın oynadığı biryerde aynı zaman , rp serverlerin denemesi gerektiğini düşünüyorum..

Konuya gelince , Madencibaba ismi bana da çarpıcı geldi açıkcası ve rp yapan kişilerin sonuçta bir nevi özgeçmişe de sahip olmaları gerektiği düşünen biriyim , ona göre hareket ona göre ilerleyiş vs vs.
Yanlış düşünüyorda olabilirim..
Saygılarımla..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.