Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Saat 6:45

Çalar saatin müthiş gürültülü sesiyle uyanıyorum -en azından öyle zannediyorum- . Bu erken kalkma olayını hiç benimseyemedim. Saatin sesiyle uyandıktan sonra saati 5-7-9 dakika sonrasına kurmakla geçiyor benim için bu süreç.

Sonra bir de duşun altında uyuyakaldıktan sonra; suyun ısınmasıyla acı bir uyanış yaşayıp, tanrının yarattığı her şeye sövmek gibi bir alışkanlığım da var tabii ki de.

Sofraya geçiip masada uyuyakalmak da güzeldir elbette. Akabinde annemin getirdiği kahvenin kokusuyla uyanmak falan. Kafamı kaldırıp yüzümdeki ekmek kırıntılarını temizledikten sonra beni eski bir dost gibi kucaklayan kahveyi yudumlarım. Bu kadını seviyorum..

Saat 8:30

Evden çıkıyorum nihayet. Tatlı sevgilimi son bir kez görmek umuduyla vapura biniyorum. Bu hafta onu son bir kez görmek için ne çok ziyaret yaptığımı anımsıyorum. Sanırım bu son olacak, artık daha fazla erteleyemem yapmam gereken şeyi. Tüm bunları düşünürken vapurda da uyuyakalıyorum -şaşırmadınız sanırım?- Gözlerim kapanmadan önce harekete geçtiğimizi hatırlıyorum, yüksek gürültü eşliğinde bir mayışma, deniz hareket ediyor, Kızkulesi var, vapurlar falan hayat güze.. BOK! LANET! AAH KAFAM! .. Evet yolculuğun bitmiş olduğunu buradan anlıyoruz..

Havanın soğuk olduğunu unutmuşum. Elbette o kendini nazik bir biçimde hatırlatıyor ve anlık bir yüz felci yaşıyorum. Caddenin karşı tarafında bir çiçekci ilişiyor gözüme. Normal insanlar sevgilerini çiçekle falan belirtmek ister. Onun yerine gidip bir şişe aseton, biraz portakal kokulu Kenya kahvesi alıyorum. Koklamaktan zevk aldığını biliyorum..

Bir taksiye atlıyorum ve gitmesi gereken yeri söylüyorum. O aptalca şakalar yapıyor, her kelimeyi kafiyeleyebileceğini söylüyor. Durmadan yapıyor bunu. İlahi bir yetenek zannediyor bu aptallığını. Ona nazikçe durmasını söylüyorum. Bana bir ölü adam bakışı attıkan sonra yol boyu tek kelime etmemek üzere bir sessizliğe boğuluyor. Bu derin sessizliği aptal espirilerine tercih etmekte bir sakınca görmüyorum. Burnumu cama yaslayıp yolun bitmesini bekliyorum..

Saat 9:30

Kapısının önünde, elimdeki torbalarla dikiliyorum. Asansördeki yansımama bakıp saçlarımı düzeltiyorum. Kapısını hafifçe yumrukluyorum. Hemen sol tarafımda bir zil olmasına rağmen neden bunu yapıyorum ki? Kapıyı açıyor, uykulu gözlerle beni süzerek hoşgeldin diyor ve içeri davet ediyor. Kendini toparlamak için süre istiyor ve tuvalete kapanıyor. Bu arada ben de küçük, siyah sigaralarımdan birini yakıyorum.

Saat 10:30

Sahile indiriyorum onu. Bir süre yürüdükten sonra taştan banklardan birine oturuyoruz. Büfeden yiyecek bir şeyler alıp yanına gidiyorum tekrar. Yemeğini yemesini izledikten sonra kocaman latin gözlerimle bir bakış atıp duygusal triplere giriyorum. Ona geçirdiğimiz iki ayın güzelliğini anlatıyorum. Ama artık aramızdaki şeyin manası kalmadığından bahsediyorum. Suçlunun kendim olduğunu söylüyorum. Ayrılmamız gerektiğini söylüyorum ve eski Fransız filmlerinden aklımda kalan ucuz bir iki aşk cümlesi geveliyorum. Bana bakışlarından böbreklerimi yumruklamak istediğini sezebiliyorum. Sonra onu zarifçe ayağa kaldırıyorum ve sarılıyorum. O her şeye kayıtsızca susuyor ve boş bakışlar dağıtıyor etrafa. Sonra ağlamaya başlıyor ve benden nefret ettiğini söylüyor. Bana küfürler ediyor falan. Nihayet rahatladığını hissettiğimde gitmeye yelteniyorum. Tam o sırada gözüme boynundaki atkım ilişiyor. Gidip atkımı istiyorum ondan. Yani o benim atkım buna hakkım var, değil mi?

ayberkozen~
Aralık '08
Çok güzel
:)
ben kızın yerinde olsam o atkıyı alır g......................:))

yani ayıp hediye geri istenmez :D
ne atkısı ona tırnak makası bile haram al geri :P :D tebrikler.. güzel olmuş
Teşekkür ettim. :)
Ne kadar gereksiz birşey.
@Lydia
Kiime göre neye göre

@Algos
ELlerine sağlık.
Novice
11.9
Sıkılmadan okudum. Ama sonunun daha enteresan, değişik bitmesini isterdim açıkcası.
Valla ayberk sen yapmışsındır inanıyorum sen yaparsın yani sende yaparım tipi var.
Bunu daha önce başka bi yerde'de yayınlamıştın şuanda hatırlayamadım ama çok güzel olmuş ben çok beyenerek okudum tebrikler.
Marlock : yaparım tipi
evet literaturumuze yeni bişi ekledik "yapar tipli olmak" :P begendim ama :D

evet cok güzel bir hikaye sıkılmadan okudum dahada okurum :D yokmu başka ?
Marlock : Valla ayberk sen yapmışsındır inanıyorum sen yaparsın yani sende yaparım tipi var.

Sağ ol cano ahah (:

Qnd : Bunu daha önce başka bi yerde'de yayınlamıştın şuanda hatırlayamadım ama çok güzel olmuş ben çok beyenerek okudum tebrikler.

Mersi.

PeterJoseph :
Marlock : yaparım tipi
evet literaturumuze yeni bişi ekledik "yapar tipli olmak" :P begendim ama :D

evet cok güzel bir hikaye sıkılmadan okudum dahada okurum :D yokmu başka ?

Var var da, biraz erotik içerikli sanırım son yazdığım. Onu koymak baş ağrıtabilir. Bir tane daha yazıyorum o da biter yarın öbürgün onu da paylaşırım.
Kızın ne suçu vardı şimdi.. Acıdım valla.
Some_one : Çok güzel



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.