"Süvari olmak için mızrak aldım, bir atım yok ögretmenim."

Üzerinde oturdugum yatak beni en fazla bir hamalın çuvalı taşıdıgı kadar istekli taşıyor; örtü ise sudan çıkarılmış bir ceset gibi, yer yer gri, ve buruşuk.

Kendimi zorlayıp yataktan kalkıyorum. Apartman boşluguna açılan meçhul bir pencereden çok eski, çok kötü bir filmin müzikleri geliyor kulagıma. Müzik kulaklarımla, kulaklarım ise benimle alay ediyor gibi, üçümüz arasında gülmeyen bir tek ben varım. Gruptan yavaşça uzaklaşıp mutfaga yöneliyorum. Bütün duyularımı kaybetsem bile monotonlugun bana yerini unutturmadıgı kahve makinasını bedenimin bir parçasıymışçasına çekip çalıştırıyorum.
Kahve olana kadar gidip yüzümü yıkayacagım. Parmaklarımın sert taciziyle suratımda ters takla salvoda olan damlalar yerlere atlarken kahve bardagını tutup suratıma dogru çekiyorum. Elimde bardak, suratımda boş bir sayfa bile gazeteyi çekip çevirdikten sonra, bulmaca kısmına bakıyorum. Halktan biri olup halk deyimlerini bilmemek insana "acı koyuyor" . Giysilerimi giyip evden çıkıyorum.

İş başvurusunu yapacagım ofise dogru giderken çevreye baktıgımda ortalık birden karışıyor. Karambolde hayvanlaşan insanlar arasında tanrı misafiri oldugumu iddia etsem bana erzak ve döşek verecekleri aşikar.
Binaya varıp görüşmeyi yapacagım odaya giriyorum. İşe neden ihtiyacım oldugunu soruyorlar, falan filan. "Çocuklugu hece ölçüsüyle biçilmiş biriyim, varlıgımı bölüştürmek için bu işe girmem gerekiyor, en azından öyle olmalıydı." diyorum. Elimdeki "Birilerini Tanıyor" diplomasının ardında sokaktan geçen adamlara ayrılmış kocaman bir başlık var. Adam gülerek beni arayacaklarını söylüyor. Sanki karşılarına çıktım, silahımı dogrulttum ve bütün benligim onları soymayı planlıyor, koltuk altlarım kadroya dahil .

Eve vardıgımda biraz daha düşünüyorum. Bunu bilerek yaptım, ancak kendime ihanetimin sebebi mis kokan pak masumiyetim veya balon hassasiyetim, veya balina katliamı degil, tamamen kişisel . Sanırım terk edilmek, bana yasa dışı bir orgazm veriyor .

"Geçen gün yine mala vuruyorum, elektirikler kesildi, fırsattan istifade iktidarın kıçını elledim!"


dogukanpiyale // sovgukelebegi
"Geçen gün yine mala vuruyorum, elektirikler kesildi, fırsattan istifade iktidarın kıçını elledim!"

Şey bu kısımda ciddi misin bilmiyorum ama,
Şu aralar bir harikalar destan gibi dökülüyor nağmelere,
Amesron'dan daha dişli biri çıktı hadi bakalım...
Bekliyordum ama o kişi kimdi bilemiyordum,
İşte geldin burdasın
Mükemmel birşey yahu.Tebrik ederim :)
Teşekkürler, begendim sevindiginize .

Amesron'a gelirsek, benim düşündügüm kadarıyla ben ve onun tarzları, hatta yazdıgımız şeyler bile farklı . Ben bilinç altımı döküyorum, o ise bilinç altının ögrendiklerini döküyor . Benim yazdıklarım daha kısa bir anlatımla "hikaye" falan degil tam olarak (:

//kısacası, benim olayım "Michael, seni korkak, şimdi koyucam boruyu !!!!11" degil .



not: bu yazının içinde hiç hakaret yoktur .

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.