Sizce bu aralarda Rp shard'mı yoksa Pvp shardmı tutar ? 1-2 gündür aklıma takıldı size birde danışayım dedim.Uzun zamandır üzerinde çalıştığım rp shard'mı yoksa buradaki oylarda birinci olacak pvp shard'mı ?
Novice
-0.500001
2side tutmaz
Bence Pvp Tutar Ama Rp Tutsun İsterdim.
Marlock arkadaşımızın dediğine katılmaktayım. Ultima Online oynayanların sayısı zaten azalmakta.Fakat Pvp serveri şuan ki şartlar için Player bakımından en mantıklısı.
Sanırım RP derken Power Play demek istedin çünkü RP ile PVP bence kıyaslanamaz bile çünkü Türkiyede RP shard açabilecek eleman çok az onlar açmazsa kimse adam akıllı rp açamaz ama PP shardı sağdan soldan bulduğu [ç]aldığı scriptlerle açabilirler...


Tutması konusuna gelince adam akıllı başarılı bir çalışma ile Role Play kitlesine hitap eden bir shard çok fazla player olmasada tüm RP kitlesini çekebileceğine inanıyorum.

Power Play artık o kadar çok sunucu açılıyorki pek kolay kolay tutacağını sanmıyorum

Player Versus Play içinde zaten tüm sunucularda nerden baksan 30-40 oyuncu var fazlasıda bereketin olur...
Farkınızı koyarsanız, herşey tutar, fark derken ciddi fark.
Adept
4.3
Tymaron'un RP konusunda dedigine katiliyorum, bu ülkede adam akilli RP sunucusu ben daha görmedim. Dolayisiyla RP sunucusunun tam olarak ne oldugunu bilmediginizi tahmin ediyorum.
Gerçekten sunucu açanların role play anlayışı bazen aile deed , warlock robeden ibaret.
Neran : Tymaron'un RP konusunda dedigine katiliyorum, bu ülkede adam akilli RP sunucusu ben daha görmedim. Dolayisiyla RP sunucusunun tam olarak ne oldugunu bilmediginizi tahmin ediyorum.

Bilen bilmeyene öğretir diye bir söz vardır.
Pvp tutar bence ama günümüzde mağlum tutucak adam gibi pvp olmadığından playerlar Rp ye yöneliyor..Varsa adam gibi Pvp Soyleyinde bilelim :D
Sonra gelipte Lotherin Xantier reklam yaptı derler.
Novice
-0.500001
Onemli Olan Fark Degil Bnce Sizin Icin Olabilir Ama Suan Playerin Oldugu Yerlere Gidior Millet Kendimden Ornek Vriim Bn ********e Gecen Yıl Bu Aylar Gibi Sitesindeki Sslerden Gordum Ve Teamımı da Alıp Oraya Gittik 9-10 Ay Oynadık Ve Gercekten Bnm Sevdiim Uo Olmasada Adam Gibi Actionun tadına Vardım .res Yazıp Reslenemicegin Bi Actiondan Soz Ediorum..Yani Demek istedigim Artık Scp Kalitesi 2. Plana Dustu Nedeni Sadece Scpleri iyi Olan Server Bir ise Yaramıor ister Rp Ister Pvp Ister PP Olsun..

Artık Olay Tamamen Teamları Olan Baskanları Server a Cekerken Minumum 90 Playerle Baslamak Gerek Bu Sonradan 150-200 Gider Diye Dusunorum..Peki Bu Baskanları Nasıl Cekiceksin Sole Adamlarla Temasa Geciceksin Serverı Zorlugundan Taviz Vermiyeceksin Ve Piyasada Ismin Duyulmus Olacak Ister Rp Olsun Ister Pvp Fark Etmez Bunları Yaptıktan Sora..

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2009-04-06 05:01, 15 yıl önce)
Günümüze Göre PP Yaşamaya Çalışıyor Rp Zaten Öldü Tr De Uo Yu Ayakta Tutan Pvp Shardlar Ve Bazı PPlerde Kurtarıyor
Ayakta pvp ler mi tutuyormuş ? Birde tutmasalarmış demek ki :?.Sağolsunlar :selektor
Pvp :no
Nerede O 2003 Rp Aşkı

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.