Öncelikle iyi geceler dilerim.

Buraya girmeyeli baya olmuştu ara sıra uğruyordum ama bir kardeşimin söylemi ile bir uğradım vede gerçekten neler olabiliyormuş gördüm.

Bir kardeşim kendisine onca şey vermeme rahmen hep hainlik hep daha fazlasını istemenin verdiği hırsı anlaşılan hala üzerinden atamamış buna halen bir anlam verememekteyim.

Ben uo ile arama mesafe korken o halen beni bazı olaylara itmeye çalışıyor gerçekten çok garip.

Öncelikle geçenlerde açılan uonun son hali yuh gibi bir linkde konu olan olayı açıklamak isterim.

Bahsedilen çalıntı site vede bu sitenin kullanımının eliştirilişine bişi demiyorum siteyi ben yapmadım öle idi değerlendirdim nedenmi ? neden kendim yapmadımmı? çünkü uoya artık o kadar zaman ayırmaya gerek duymadım çalışıyorum vede işten sonrada başka etkinliklerim oluyor ondan dedim kalsın demekki yanlışlık yapmışım dün kardeşim sandım elemanlar şimdi kendi amaçlarına konu yapabiliyorlarmış öğrendim.

Ben bu sitenin sahibi kimse patentini almışsa ondan özür diliyorum eğerki böle bir olay yoksada bunu ortaya atan kişiyede helal olsun boyun uzadı diyorum.

Siteyi değişiyorum benimde sitelerimi kullanmışlardı birgün olsun bişi yazmadım vede sadece iletişime geçtim şuan benim sunucum aktif sizin siteniz benim temamdır kaldırırsanız sevinirim demiştim vede arkadaşlarda gerekeni yapmıştı bana böle bir ileti gelmedi vede gelmemesine rahmen bazılarını demekki rahatsız etti.

Diğer olaylara gelirsek evet bazı yenilikleri yaptım vede olayları belki o açıdan bakınca kendime kullandım görülüyor olabilir ama yanlış düşünceli olmanın verdi açı o o yüzden öle görülüyor ben bu sunucuyu sadece insanlar eğlensin vakit geçirsin diye açtım vede ben sadece ara sıra girip sorun varsa düzeltiyorum vede serverı arkadaşlar msnden sürekli abi ya x serverını yeniden aç yada bize server aç her yer sürekli kapanıyor vede hiçbir şekide zevk alamıyoruz dedi diye vede özelliklede Semih kardeşim uzun süredir bu konuda benle görüştüğü vede böle bir isteği oldu için aktif ettim kim ne derse desin kulak asmıycam isteyen beyenir istemeyen beyenmez sonuçta zevkler vede renkler tartışılmaz.

Bir diğer konudada daha düne kadar uoyu bilmeyen arkadaşlar nutukcu olabiliyor ama şunuda unutmasınlar benim editledim mapi alıpda ben yaptım benim serverımı alıpda burası benimdi diye referans veren arkadaş hiçmi utanmıyorsun sen bu konuda konuşmaya.

Ticarete dökme olayına gelincede benim zamanımda doğrudur bazı ilkleri yaptık halende yapıyorum düşüncelerim var ama şuda vardı ben serverı açtımda tr lokasyonun fiyatları ortada idi vede kaç server vardı buda belli idi yani bazı sorumlukları alırken playerlarında bir nemze sorumluluk üstenmesi gerektini düşündüm vede zorlama ile değil direk istekle yapıldı kimseye zorla kupon satılmadı askerlim olmasa idi o zaman zaten herşey farklı olacaktı ama neyse sonuçta bunuda daha önce görmemek demek bunun yanlış oldu demek değildirki bu birçok avrupa serverında paket sistemi ile sunulmaktadır.

Gece gece bu kadar yazmam yeter ilerde olurda tekrar bi yanlışlık yaparsak şimdiden affola hatalar insanlara mahsus benim yaptım en büyük hatada kardeşim diye güvendiklerim oluyor herkese iyi geceler o kardeşlerimede helal olsun diyorum.
Silindi
Members
0
Ha tamam şimdi hatırladım :)
Mesaj yerine ulaşmıştır sanıyorum.Fakat keşke bunu pm ile iletseydiniz.
Denedik olmadı. Sesimizi duyuramadık o konuda bende çok yorum yaptım bende çok savundum ama bazı kişiler bunları sindiremeyip ört pas ettiler. Neyse söylemek istediklerimiz yerine ulaşmıştır. Umarım bir nebze olsun bize hak vermişlerdir.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.